Įkraunama...
Įkraunama...

Rankų darbo muilas

QUOTE(irmulia @ 2007 07 01, 13:40)
kiek vandens pylei?

nedaug schmoll.gif siaip atrodo stingsta gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(nighttingale @ 2007 07 01, 13:27)
metgaites, o jum labai skysta ta mase gaunasi?  ax.gif as ka tik pabandziau, tai man praktiskai kaip vandenukas, tik tirsciau siek tiek  ax.gif bandysiu deti i saldikli trumpam, ziuresim kas iseis  blush2.gif

Man tai gaunasi košė makalošė lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kitty*** @ 2007 07 01, 13:53)
Man tai gaunasi košė makalošė lotuliukas.gif

be reikalo panika sukeliau mirksiukas.gif jau vienas balkone (gal pauksteliai nesules) , kiti dar saldiklyje mirksiukas.gif
as cia truputuka pabandymui dariau ir muilo koki namie radau, puse sutarkavau rolleyes.gif formeles irgi ka radau namie, ta naudojau lotuliukas.gif

o kokia tarka jus tarkuojat? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nighttingale: 01 liepos 2007 - 13:09
Reiktų tarkuoti burokine tarka
user posted image
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2007 07 01, 14:11)
Reiktų tarkuoti burokine tarka

taip ir dariau mirksiukas.gif tik man kazkaip smulkiai tarkavosi tai suabejojau unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 01 liepos 2007 - 13:19
Tiesiog jei pjaustytum stambiau, tai neišsilydytų iki galo, berods kažkuri mamytė pjaustė gabaliukais ir nesigavo vientisa masė
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 01 liepos 2007 - 13:21
kokia ideja turiu bigsmile.gif cia kartu su kulinarinemis sujungus mirksiukas.gif turbut ne viena matet Sonatinos zele kiausinius ax.gif as dabar pagalvojau kad visai taip galima daryti ir muiliuka bigsmile.gif g.gif
isbandysiu vakare cool.gif
Atsakyti
ahh aciuks.gif pagarba Jūms SM... Likau sužavėta Jūsų muilumu smile.gif tai vat- skubu pirktis muiliuku ir bandyti virti smile.gif ačiū už idejas
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2007 06 30, 08:54)

labai buvo idomu,bet nesuprantu koki pirmai muila deda? buciau radusi pati bespalvi, tai jau lentynose puikuotusi 100 muilu, bet palmolive tas persvieciamas taip neskaidreja..... g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
nighttingale kur tavo žadėti muilo kiaušiniai smile.gif , pasirodyk nesikuklink mirksiukas.gif

@Frida@ fain, kad prisijungei, parodyk savo muiliukus, kai padarysi mirksiukas.gif

DENARA ten greičiauisiai naudoja glicerininio muilo bazę (jos galima nusipirkti Lenkijoje- čia arčiausiai)
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2007 07 03, 10:14)
nighttingale kur tavo žadėti muilo kiaušiniai  smile.gif  , pasirodyk nesikuklink  mirksiukas.gif

@Frida@ fain, kad prisijungei, parodyk savo muiliukus, kai padarysi  mirksiukas.gif

DENARA ten greičiauisiai naudoja glicerininio muilo bazę  (jos galima nusipirkti Lenkijoje- čia arčiausiai)

tai kad taip ir nebepadariau, i swap įsitraukus mirksiukas.gif o mano prieš tai daryti muiliukai traukiasi ir keičia formą blush2.gif

tik vienas bet..ta muilo masė baisiai brangi- ~15lt už 250g.... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nighttingale: 03 liepos 2007 - 10:51
aš padariau ką tik muilą, bet laabai skystas gavosi, kaip vanduo. tai jį į šaldiklį reikia kišti ar ne? g.gif
Atsakyti