Įkraunama...
Įkraunama...

Rankų darbo muilas

QUOTE(Lietuvos saulele @ 2007 06 25, 09:04)
va viršuje mano muilų yra vienas su E raide  mirksiukas.gif

tai isduok ta paslapti mirksiukas.gif g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(DENARA @ 2007 06 25, 15:00)
tai isduok ta paslapti  mirksiukas.gif  g.gif  lotuliukas.gif

aš paprasčiausiai supjausčiau spalvotą muilą ilgesniais gabaliukais (nu kaip mėsytę taip pjaustai tongue.gif ) ir sukaišiojau į išlydytą masę, kai ji jau buvo sukrėsta į formelę 4u.gif , galima ir visą raidę išpjaut, bet sunkiau ir dar gali aptrupėt ir t.t., o taip elementaru drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(dute_a @ 2007 06 25, 13:37)
help.gif  help.gif kurioje iki kaune galima nusipirkti to apta muilo? nu nerandu, ir apskritai jei naudosiu koki kita gal irgi gerai gausis? g.gif

Sveika, as ta APTOS muiliuka pirkau IKi esancioje Savanoriu pr. Na ta kur ant kalno ir antrame aukste turi VIVA Roma lotuliukas.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Arklio_Dominyko_meile @ 2007 06 25, 17:57)
Sveika, as ta APTOS muiliuka pirkau IKi esancioje Savanoriu pr. Na ta kur ant kalno ir antrame aukste turi VIVA Roma  lotuliukas.gif  bigsmile.gif

user posted image
Atsakyti
išviriau muiliukus iš vaikiško TINDI RINDI muilo, gavosi gerai, bet jau l. ilgai jie džiūsta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(MELDA @ 2007 06 26, 08:58)
išviriau muiliukus iš vaikiško TINDI RINDI muilo, gavosi gerai, bet jau l. ilgai jie džiūsta doh.gif

gal vandens labai daug pylei?
Atsakyti
QUOTE(dute_a @ 2007 06 26, 09:02)
gal vandens labai daug pylei?

kiek muilo, tiek vandens, šiaip jau galimanaudoti, bet dar minkštesnis už pirktinius rolleyes.gif
Atsakyti
Na as padariau keleta muiliuku , kurie labai ne kokie gavosi... Dar padariau viena muiliuka sirdutes formos su rasteliu viduje, bet gaila, kad nors ir dariau is rozinio skaidraus muilo, muiliukas gavosi ne skaidrus ir dar tarsi is gabaliuku, bet vis tiek ji padovanojau, tj draugas buvo labai laimingas, sake labai idomi ir miela dovana smile.gif taigi dekui visom uz sia tema smile.gif
Atsakyti
ir aš susigundžiau padaryt rudi - su kava, baltai - margi - su pienu ir medumi, bet nelabai man jie gražus atrodo, šleivoki ir nepilnos formos blush2.gif bet imesiu nuotraukele biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
natalyjabut gražūs tavieji muiliukai man tie balti su violetiniu wub.gif o dėl formos, ją visada galima peiliuko pagalba pakoreguoti... mirksiukas.gif ir apskritai galima iš pirktinio muilo gabalo išdrožti kokį ornamentą ir jį aplieti kitos spalvos muilu biggrin.gif (taip ir formelių nereiks ieškoti) biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2007 06 26, 14:13)
natalyjabut gražūs tavieji muiliukai man tie balti su violetiniu  wub.gif  o dėl formos, ją visada galima peiliuko pagalba pakoreguoti...  mirksiukas.gif  ir apskritai galima iš pirktinio muilo gabalo išdrožti kokį ornamentą ir jį aplieti kitos spalvos muilu  biggrin.gif (taip ir formelių nereiks ieškoti)  biggrin.gif

Dėkui, tikrai gera idėja thumbup.gif O aš tai likučių visuokių turėjau, tai galvojau, kad imėsiu spalvu daugiau bus rolleyes.gif Man va idomu, ar jausis pieno ar medaus kvapas, kai prausiuos g.gif
Atsakyti
QUOTE(natalyjabut @ 2007 06 26, 14:16)
Dėkui, tikrai gera idėja  thumbup.gif O aš tai likučių visuokių turėjau, tai galvojau, kad imėsiu spalvu daugiau bus  rolleyes.gif Man va idomu, ar jausis pieno ar medaus kvapas, kai prausiuos  g.gif

as vienus dariau su grietinele ir maisiau vaniles esencija ir braskiu sultis- rezultatas - kol dariau kvepejo -kai isdziuvo -smirdi ir teks turbut ismesti, nes naudoti jo man nera jokio noro schmoll.gif
ir dar tiek pridariau doh.gif
Atsakyti