LT saulele, nu zinok rinkausi pagal spalvas, etiketes ismeciau
, ziurejau kad butu nebrangus ir spalvytes grazios, tai lydziau po viena su vandenuku, kvapas buvo muiliuko, man tai jis patinka, bet matai as prasidariau visus langus,kad vaikams nepakenktu, visviena chemija, bet taip,kad negaleciau buti taip nebuvo tikrai....o kad buciau dar dazu ar kokiu kvapu turejus eh...tik isnesiau ant palanges lauke muiliukus, ten vejas gerai pucia - laaabia tikiuosi,kad sukietes jie man....o su kava tai jau kieti - galiu nors ir dabar eiti praustis....
ir is visu muilu virimo, tas kur maisiau su kava - buvo pats fainiausias,kazkaip gerai issilyde ir liuks isejo, o kiti tai su gabaliukais lydesi, na nevientisa mase
irmulia - ta palmolive muila lydziau jau du kartus, bet jokio rezultato.....reikes darytis turbut paciai, dar reiks atsikasti kur tai buvo nurodyta,nes kiek pamenu buvo angliskai ir kazin ar rasiu taip lengvai visus reikiamus produktus pas save....
dar vis galvoju buda kaip issilieti raides per viena gabala ir kai pjaustai ji - butu matyti kiekviename, noreciau vestuviu proga uzrasyti s+a ir pan
ot norai pas mane
jei tobulet tai greitai
aciu uz nuoroda,bet jos neatidaro ne kaip, pabandysiu veliau...