Įkraunama...
Įkraunama...

Rankų darbo muilas

QUOTE(Lietuvos saulele @ 2007 06 23, 20:13)
šitą užteks padžiovint pora gerų dienų  4u.gif , apie ilgą džiovinimą, tiksliau brandinimą, kalbama, kai yra viskas gaminama, t.y. šarmai, riebalai... ko namų sąlygomis niekas nedarė čia  schmoll.gif  schmoll.gif , čia tu (ir mes visos) tik perdirbai "gatavą" produktą  4u.gif

Lietuvos saulele aciu uz toki greita atsakyma 4u.gif ot liuks kad taip greit isdzius!
uj, daba kaip laukiu, greiciau isbandyt thumbup.gif
Atsakyti
Su kava man išdžiūvo greičiausiai visų muilų thumbup.gif , gal sugeria tie tirščiai drėgmę greičiau g.gif , lauksim pasirodant drinks_cheers.gif

Aš tai sąžiningai šveičiuos su kavos muilu , patinka man brunette.gif pioneer.gif
Atsakyti
viena miela mergaite pasisiule ikelt mano muilo nuotraukele aciu jai mirksiukas.gif bet mano fotikas sugedo umn.gif bash.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif stai vakar pamaciau - susigundziau, lekiau i parduotuve, beje buvo like 10 min pries uzdaryma blush2.gif ir pradejau kurti....deje musu kaimuke jokiu dazu nebuvo, jokiu kvapu tuo labiau, tai ka matote tikras muiliukas. Beje su kava geriausiai ir man sukietejo..... mirksiukas.gif

dabar tik pilna noro esu pasidaryti skaidrius muiliukus,nes ideju jau pilna galva.....nors neturiu ne zalio supratimo nuo ko pradeti doh.gif
user posted image
user posted image

dar norejau paklausti, ar man cia vienai,ar visoms tie muiliukai tokie slidus ir minksti? kaip juos dabar kazin tinkamai isdziovinti???? g.gif
Atsakyti
man patinka muilas kiaule rolleyes.gif
Atsakyti
Denara, labai faini muiliukai thumbup.gif drinks_cheers.gif

Su kokiais muilais tą sluoksniuotą darei? Juos irgi lydei?

Mano muiliukai minkšti nebuvo unsure.gif , na aš stengiuosi vandens naudoti minimaliai, gal todėl smile.gif , išdžius ir tavieji smile.gif , tik pavartyk ir viskas, jei turi balkoną, išnešk ir džiūsta super rolleyes.gif
Atsakyti
aciu 4u.gif na kiaule idomi, pagrazinimui paberiau kavos ir gavosi tokia su plemais. blush2.gif

ta sluosniuota dariau is keliu muiliuku ivairiu spalvu. tiesiog atskirai islydai ir sluoksniuoji inde, kai sustingsta - supjaustai....

Lt saulele, gaila balkono neturiu, tik dideli kiema rolleyes.gif tik bijau nesti i lauka,dar koks paukstukas sules, kazkam skaiciau taip buvo biggrin.gif o vandens dejau atitinkamai muilo masei.... blush2.gif

klausykit jei kam iseis pasidaryti muiliukus permatomus, labai prasau informuokite.....uzsikabinau dabar, tai noreciau drauge rugpjuti pasveikinti - vestuves jos...planuoju dezute pasidaryti ir i ja ivairiu formeliu muiliukus sudeti, tik reiktu virti jau dabar nelaukiant,nes kol dar isdzius doh.gif o kur graziu formeliu gauti? su kokiais nors rastais ir pan.....gal kas radote kur? g.gif
Atsakyti
DENARA thumbup.gif thumbup.gif muiliukai gavosi,
sveika prisijunusi drinks_cheers.gif smagu matyti, kad mūsų būrys tik didėja biggrin.gif
Dėl glicerininio skaidraus muilo, gali bandyti lydyti porą kartų jau gatavą pirktinį (buvo apie diskutuota tik ar kas tai išbandė g.gif )arba gaminti namų sąlygomis nuo A iki Ž (yra gan daug receptų šioje temoje, jei reikės, bus dar daugiau)
Formelių muiliukams lieti galima ieškoti Tikrose spalvose jie savo produkciją ir Jurbarke pardavinėja, o kokios pas juos formelės, gali pamatyti štai Čia Kol kas dėl formelių tiek, dar galima panaudoti tas dėžutes nuo saldainių asorti, tada įvairias, sausainiams skirtas formeles arba užsisakinėti internetu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 25 birželio 2007 - 10:12
QUOTE(DENARA @ 2007 06 25, 09:50)
ta sluosniuota dariau is keliu muiliuku ivairiu spalvu. tiesiog atskirai islydai ir sluoksniuoji inde, kai sustingsta - supjaustai....

o koks konkrečiai muilas buvo? nebuvo kokio specifinio kvapo lydant? nes galima ir namus prismardint biggrin.gif
Atsakyti
LT saulele, nu zinok rinkausi pagal spalvas, etiketes ismeciau blink.gif , ziurejau kad butu nebrangus ir spalvytes grazios, tai lydziau po viena su vandenuku, kvapas buvo muiliuko, man tai jis patinka, bet matai as prasidariau visus langus,kad vaikams nepakenktu, visviena chemija, bet taip,kad negaleciau buti taip nebuvo tikrai....o kad buciau dar dazu ar kokiu kvapu turejus eh...tik isnesiau ant palanges lauke muiliukus, ten vejas gerai pucia - laaabia tikiuosi,kad sukietes jie man....o su kava tai jau kieti - galiu nors ir dabar eiti praustis....

ir is visu muilu virimo, tas kur maisiau su kava - buvo pats fainiausias,kazkaip gerai issilyde ir liuks isejo, o kiti tai su gabaliukais lydesi, na nevientisa mase g.gif

irmulia - ta palmolive muila lydziau jau du kartus, bet jokio rezultato.....reikes darytis turbut paciai, dar reiks atsikasti kur tai buvo nurodyta,nes kiek pamenu buvo angliskai ir kazin ar rasiu taip lengvai visus reikiamus produktus pas save.... g.gif dar vis galvoju buda kaip issilieti raides per viena gabala ir kai pjaustai ji - butu matyti kiekviename, noreciau vestuviu proga uzrasyti s+a ir pan doh.gif ot norai pas mane lotuliukas.gif jei tobulet tai greitai biggrin.gif
aciu uz nuoroda,bet jos neatidaro ne kaip, pabandysiu veliau...
Atsakyti
QUOTE(DENARA @ 2007 06 25, 11:00)
dar vis galvoju buda kaip issilieti raides per viena gabala ir kai pjaustai ji - butu matyti kiekviename, noreciau vestuviu proga uzrasyti s+a ir pan  doh.gif 

va viršuje mano muilų yra vienas su E raide mirksiukas.gif

user posted image
Atsakyti
help.gif help.gif kurioje iki kaune galima nusipirkti to apta muilo? nu nerandu, ir apskritai jei naudosiu koki kita gal irgi gerai gausis? g.gif
Atsakyti