Įkraunama...
Įkraunama...

Rankų darbo muilas

QUOTE(Dianule @ 2007 06 20, 12:18)
Dekui uz info 4u.gif
Reiks ir man kazka panasaus sumakliavot thumbup.gif

Be to perversk temą, tikrai rasi APTA muilo foto (orginalioje pakuotėje) mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Arklio_Dominyko_meile @ 2007 06 18, 21:04)
as si karta dariau visai paprastucius tuos muiliukus, o gal tiksliau bus jei pasakysiu, kad cilindriuka muilo  g.gif  bigsmile.gif  norejau isbandyti kaip ir kas ten vyksta  mirksiukas.gif  tai dariausi is APTOS muilo gabaliuko (visu 200 gr.), 200 ml vandenuko ir idejau kavos tirsciu smile.gif tirsciai buvo ir nuo jau virtos kavos ir dar "sviezi"  biggrin.gif lydziau sutarkuota muiliuka puoduke su vandenuku ant virykles ir tokios normalios liepsnos, o tada jau vientisa mase dar karsta suvyniojau i cilindriuka ir apvyniojau plastikine folija skirta maistui ipakuoti  biggrin.gif tai dabar idejau i kamera ir laukiu kol atsals ir reiks pjaustyti  thumbup.gif  o nuotraukyciu negalesiu ideti, nes dar ju nepasidariau ir siaip esu per mazai zinuciu parasiusi, kad leistu ikelti bent viena..  blush2.gif  verysad.gif

virimo metu vanduo isgaravo? koki cilindra naudojai?
Atsakyti
Manau, kad Arklio_Dominyko_meile suvyniojo muilo masę į cilindą, t.y. pailgos formos "dešrą" smile.gif
Atsakyti
ta prasme pirma blyna, o paskui ji surutuliojo? g.gif kazi kazi. turbut i koki nors inda supyle, tai man idomu i ka
Atsakyti
QUOTE(Pramones prospektas @ 2007 06 20, 18:25)
ta prasme pirma blyna, o paskui ji surutuliojo? g.gif kazi kazi. turbut i koki nors inda supyle, tai man idomu i ka

tongue.gif tongue.gif nu kad nėra skysta ta masė, kad negalėtum tiesiai ritinio suformuot ir tada į foliją mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pramones prospektas @ 2007 06 20, 17:51)
virimo metu vanduo isgaravo? koki cilindra naudojai?

Na tas vanduo padejo neprisvilti muilui smile.gif ir jo nebuvo tiek daug, kad visa ta mase butu labai skysta rolleyes.gif o tas cilindras tai tokia forma kuria suformavau suvyniodama ta mase ax.gif panasiai kaip tinginio biggrin.gif tik paskui ji man "susiplojo" ax.gif
Atsakyti
labas muiluotosios lotuliukas.gif manau ir as jungsiuos i jusu gretas, noooriu muiliuku, mb papasakojau tai jam iskilo klausimas ir liepe paklausti o verdant muila ir naudojant vietoj vandens piena jis paskui nesurugs? blink.gif visgi pienas
Atsakyti
drinks_cheers.gif
labas, sveika prisijungusi prie mūsų muiluotųjų
pralinksminai savo klausimu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Be abejo, kad neprarūgs juk tai bus nebe grynas pieno produktas, o muilas mirksiukas.gif Pabandyk naudoti ožkų pieną mirksiukas.gif
Dėl paneigimo ar patvirtinimo atsiliepkite visos, lydžiusios muilą piene ax.gif

Receptų archyvo atnaujinimui

Rožių muilas (ispanų kalba)
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2007 06 23, 15:03)
Dėl paneigimo ar patvirtinimo atsiliepkite visos, lydžiusios muilą piene  ax.gif

nu aš pačius pirmus gamindama pieno pyliau smile.gif, tai naudoju sėkingai, nei surūgo, nei ką biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2007 06 23, 16:03)
drinks_cheers.gif
labas, sveika prisijungusi prie mūsų muiluotųjų
pralinksminai savo klausimu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Be abejo, kad neprarūgs juk tai bus nebe grynas pieno produktas, o muilas  mirksiukas.gif Pabandyk naudoti ožkų pieną  mirksiukas.gif 
Dėl paneigimo ar patvirtinimo atsiliepkite visos, lydžiusios muilą piene  ax.gif

Receptų archyvo atnaujinimui

Rožių muilas (ispanų kalba)

QUOTE(Lietuvos saulele @ 2007 06 23, 16:18)
nu aš pačius pirmus gamindama pieno pyliau  smile.gif, tai naudoju sėkingai, nei surūgo, nei ką  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  4u.gif

aciu kad priimat, nesijuokit taip is manes, na man tai toks klausimas kazkaip net nekilo bet vat mb parupo, ech tie vyrai lotuliukas.gif
reiks kuria diena prisiderint ir viska susipirkt, sunku susiderint ir istaikyt laisva minute su leliuku, bet laaabai jau noriu
Atsakyti
QUOTE(Lietuvos saulele @ 2007 06 23, 16:18)
nu aš pačius pirmus gamindama pieno pyliau  smile.gif, tai naudoju sėkingai, nei surūgo, nei ką  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  4u.gif

Sveikutes 4u.gif va sau netycia radau sita temele, prisiziurejau jusu muilo pyragu biggrin.gif ir labai labai uzsimaniau pabandyt kazka panasaus pasigamint, nes jau kaip megstu as tuos kvepiancius muiliukus, dievazi wub.gif as ramiai pro "skonis ir kvapas" akropoly tai praeit negaliu doh.gif biggrin.gif

tai va, ir noreciau konsultacijos jusu.. 4u.gif

pirkau 200g APTA muiliuko Iki pardej, ir maisiau ji su mazdaug 150g pieno ir kavos tirsciais ir trupuciu alyvuogiu aliejaus.. dar supyliau visa buteliuka romo esencijos (man ji ziauriai skaniai kvepia ax.gif tai tikiuos gal ir muiliukas kvepes bent kiek.. rolleyes.gif ) va, pasaldziau ji kameroj valandzike,
ir daba galvoju ka toliau daryt... g.gif ax.gif
nes cia prisiskaiciau kad tai reikia 4 sav dziovinti, tai isvis nereikia dziovinti.. nebsuprantu.. unsure.gif
patarkim, m ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bransha: 23 birželio 2007 - 19:02
šitą užteks padžiovint pora gerų dienų 4u.gif , apie ilgą džiovinimą, tiksliau brandinimą, kalbama, kai yra viskas gaminama, t.y. šarmai, riebalai... ko namų sąlygomis niekas nedarė čia schmoll.gif schmoll.gif , čia tu (ir mes visos) tik perdirbai "gatavą" produktą 4u.gif
Atsakyti