Įkraunama...
Įkraunama...

Rankų darbo muilas

QUOTE(nenuorama: ) @ 2007 06 18, 10:16)
Noriu daryti tuos burbulus i vonia ir norejau paklausti kur galima nusipirkti lauko teniso kamuoliuku ar kokiu kitu? ax.gif

Maximoj, RIMI ir visur kitur, kur sporto prekes pardavinejamos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(nighttingale @ 2007 06 18, 11:36)
Maximoj, RIMI ir visur kitur, kur sporto prekes pardavinejamos  mirksiukas.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos visos bigsmile.gif 4u.gif
as ka tik issiviriau pirmaja partija muiliuku 4u.gif bigsmile.gif clap.gif ploja.gif tai dabar jau laukiu nesulaukiu, kada galesiu isbandyti juos rolleyes.gif oro_buckis.gif clap.gif
Atsakyti
Arklio_Dominyko_meile mes irgi norim pasidžiaugti tavo muiliukais bent jau iš nuotraukų mirksiukas.gif O gal ir aprašytum, kaip darei? čia visoms tokie kometarai praverstų: kur lydei, kiek po kiek ? kada kaip ir pan. mirksiukas.gif Laukiam komentarų su foto wub.gif
Atsakyti
Tai man pasidalinti savo informacija nesunku biggrin.gif
as si karta dariau visai paprastucius tuos muiliukus, o gal tiksliau bus jei pasakysiu, kad cilindriuka muilo g.gif bigsmile.gif norejau isbandyti kaip ir kas ten vyksta mirksiukas.gif tai dariausi is APTOS muilo gabaliuko (visu 200 gr.), 200 ml vandenuko ir idejau kavos tirsciu smile.gif tirsciai buvo ir nuo jau virtos kavos ir dar "sviezi" biggrin.gif lydziau sutarkuota muiliuka puoduke su vandenuku ant virykles ir tokios normalios liepsnos, o tada jau vientisa mase dar karsta suvyniojau i cilindriuka ir apvyniojau plastikine folija skirta maistui ipakuoti biggrin.gif tai dabar idejau i kamera ir laukiu kol atsals ir reiks pjaustyti thumbup.gif o nuotraukyciu negalesiu ideti, nes dar ju nepasidariau ir siaip esu per mazai zinuciu parasiusi, kad leistu ikelti bent viena.. blush2.gif verysad.gif
Atsakyti
Na vat-supjausciau savo muiliuka ir jis is cilindro formas deformavosi ir tapo panasus i mazuti vaikiska batoneli blush2.gif bet manau, kad vistiek bus smagu su juo pabandyti praustis bigsmile.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
Arklio_Dominyko_meiles muiliukai

Man jie panašūs į tinginį wub.gif essen.gif

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 19 birželio 2007 - 07:45
Irmule ACIU uz pagalba parodant savo muiliukus kitoms 4u.gif bigsmile.gif man siaip maniskiai irgi panasus i tingini arba i kaimiska mociutes aguonu pyraga blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Arklio_Dominyko_meile @ 2007 06 18, 23:04)
Tai man pasidalinti savo informacija nesunku  biggrin.gif
as si karta dariau visai paprastucius tuos muiliukus, o gal tiksliau bus jei pasakysiu, kad cilindriuka muilo  g.gif  bigsmile.gif  norejau isbandyti kaip ir kas ten vyksta  mirksiukas.gif  tai dariausi is APTOS muilo gabaliuko (visu 200 gr.), 200 ml vandenuko ir idejau kavos tirsciu smile.gif tirsciai buvo ir nuo jau virtos kavos ir dar "sviezi"  biggrin.gif lydziau sutarkuota muiliuka puoduke su vandenuku ant virykles ir tokios normalios liepsnos, o tada jau vientisa mase dar karsta suvyniojau i cilindriuka ir apvyniojau plastikine folija skirta maistui ipakuoti  biggrin.gif tai dabar idejau i kamera ir laukiu kol atsals ir reiks pjaustyti  thumbup.gif  o nuotraukyciu negalesiu ideti, nes dar ju nepasidariau ir siaip esu per mazai zinuciu parasiusi, kad leistu ikelti bent viena..  blush2.gif  verysad.gif

O kas per daiktas tas APTOS muilas?
Atsakyti
APTA muilo galima rasti IKI parduotuvėse, tai betavis muilas, kainuja apie 2 litus, ir puikiai tinka muilo gamybai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dianule @ 2007 06 19, 15:25)
O kas per daiktas tas APTOS muilas?

Tas muilas siaip nera supakuotas kazkokioje orginalioje pakuoteje, bet as radau paprastame plastmasiniame maiselyje su kaina..ir jie yra padeti ne prie muiluku, bet prie ukiniu prekiu, skalbimo milteliu smile.gif biggrin.gif
Atsakyti
Dekui uz info 4u.gif
Reiks ir man kazka panasaus sumakliavot thumbup.gif
Atsakyti