Mano vakar pagaminti muiliukai . Naudojau muilą, migdolų aliejų, apelsinų-gvazdikėlių eterinį aliejų, spalvotą muilą, kavos tirščius, maistinius dažus (žydram muiliukui), džiovintus apelsinus....
Lietuvos saulele padirbėjai iš peties tie šokoladiniai
QUOTE(irmulia @ 2007 06 12, 10:10)
Lietuvos saulele padirbėjai iš peties tie šokoladiniai
ačiū Ten kaviniai - anticeliulitiniai , šokoladas suplanuotas sekančiam virimui
QUOTE(Lietuvos saulele @ 2007 06 12, 11:24)
ačiū Ten kaviniai - anticeliulitiniai , šokoladas suplanuotas sekančiam virimui
Tai prisipazink, kur maistinius dazus gavai nes arba as ieskoti nemoku, arba nezinau
QUOTE(litavkasam @ 2007 06 11, 23:36)
O ar kas lydėt APTA mikrobangėj? Kiek laiko kokiu galingumu, ar uždengėt, ar neprisvilo...... ? prašau su smulkmenom Nes turbūt patogiau gi negu ant viryklės
As lydziau muila mikrobanginej, tik ne APTA. Muilo gabaliukus buvau sudejus i stiklini inda, neuzdengiau, kiek laiko as ji kaitinau (800W )- nezinau, nes neziurejau, as ji vis isimdavau pamaisydavau,vel idedavau. As stebejau kai kaitinosi, nes tas muilas kazkaip uzputodavo ir as bijojau, kad man per virsu isbegs (ir tada dar daugiau darbo turesiu kol viska isvalysiu), bet neprisvilo (pries tai, verdant mano pirmus muiliukus ant virykles, buvo pradeje traukti- gal ugnis per didele ir dar pieno buvau ipylus) Kai pabandysi, parasyk kaip sekesi
QUOTE(nighttingale @ 2007 06 12, 11:12)
Tai prisipazink, kur maistinius dazus gavai nes arba as ieskoti nemoku, arba nezinau
kažkada pirkau prekybcentryje, rimi berods, gaminau vaikui tortui papuošt marcipaninius teletabius , yra daug kur tų dažų, tokia dėžutė, o viduj 4 tūtelės, nu kaip dažai, kad būna , berods apie 10 lt. kainuoja , sudėta būna prie visokių pabarstukų tortams ir t.t.
Nu ne į temą, ale čia matosi, kad spalva gali būti ir labai intensyvi, priklausomai nuo dažų kiekio:
QUOTE(Lietuvos saulele @ 2007 06 12, 12:24)
kažkada pirkau prekybcentryje, rimi berods, gaminau vaikui tortui papuošt marcipaninius teletabius , yra daug kur tų dažų, tokia dėžutė, o viduj 4 tūtelės, nu kaip dažai, kad būna , berods apie 10 lt. kainuoja , sudėta būna prie visokių pabarstukų tortams ir t.t.
Nu ne į temą, ale čia matosi, kad spalva gali būti ir labai intensyvi, priklausomai nuo dažų kiekio:
aisku zinau dabar cia, Lenkijoj, tos keturios tuteles, bijau pameluoti, bet apie 4-5lt
visai as kas muiliukus pagirs? saunuole, lb grazus muiliukai, net man ikvepimas dirbti uzeina
Šaunūs muiliukai, Lietuvos saulele
O klausyk, jeigu tų maistinių dažų labai daug įdėjus (na, kad ryški spalva būtų), muilas nepradės prausiantis dažyti? Gal ir kvailas klausimas, bet patirties su maistiniais dažais visai neturiu.
O klausyk, jeigu tų maistinių dažų labai daug įdėjus (na, kad ryški spalva būtų), muilas nepradės prausiantis dažyti? Gal ir kvailas klausimas, bet patirties su maistiniais dažais visai neturiu.
QUOTE(Lietuvos saulele @ 2007 06 12, 09:24)
man rodos,kad tie dazhai yra ne gryni, o su cukrum, ty, spalvotas glajus
Merginos pabandykite dažyti su natūraliais gamtiniais dažais:
mėlyna- mėlynės
raudona-burokėliai
ir t.t.tt. aišku nežinau, kaip reaguotų su kitais ingridientais... bet jei muiliukai rankoms, manau kad tinka
mėlyna- mėlynės
raudona-burokėliai
ir t.t.tt. aišku nežinau, kaip reaguotų su kitais ingridientais... bet jei muiliukai rankoms, manau kad tinka
QUOTE(saulala @ 2007 06 12, 11:59)
Šaunūs muiliukai, Lietuvos saulele
nežinau , man atrodo, jei darai muiliuką dėl grožio daugiau, tai gali paeksperimentuot, jei kas, tai liks vonios puošybai
QUOTE(uups @ 2007 06 12, 12:09)
man rodos,kad tie dazhai yra ne gryni, o su cukrum, ty, spalvotas glajus
nu kad regis be cukraus jokio , nerandu, kur dažai, jau bus vaikis paslėpęs, bo palikau ant spintukės ir nėra, atsibus, paklausiu, dažniausiai atneša iš slėptuvių ir pažiūrėsiu.. Spalvotų glajų būna pirkt, bet jie visai kitaip atrodo, ir kiekis didelis ir t.t.
QUOTE(Lietuvos saulele @ 2007 06 12, 12:58)
nežinau , man atrodo, jei darai muiliuką dėl grožio daugiau, tai gali paeksperimentuot, jei kas, tai liks vonios puošybai
nu kad regis be cukraus jokio , nerandu, kur dažai, jau bus vaikis paslėpęs, bo palikau ant spintukės ir nėra, atsibus, paklausiu, dažniausiai atneša iš slėptuvių ir pažiūrėsiu.. Spalvotų glajų būna pirkt, bet jie visai kitaip atrodo, ir kiekis didelis ir t.t.
Mėgstu funkcionalius dalykus
O tie teletabiai dažė liežuvį? Vis tiek vaikai valgė...