Įkraunama...
Įkraunama...

Rankų darbo muilas

Mano vakar pagaminti muiliukai smile.gif . Naudojau muilą, migdolų aliejų, apelsinų-gvazdikėlių eterinį aliejų, spalvotą muilą, kavos tirščius, maistinius dažus (žydram muiliukui), džiovintus apelsinus....

user posted image

user posted image
Atsakyti
Lietuvos saulele padirbėjai iš peties thumbup.gif tie šokoladiniai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2007 06 12, 10:10)
Lietuvos saulele padirbėjai iš peties thumbup.gif  tie šokoladiniai  wub.gif

ačiū 4u.gif Ten kaviniai - anticeliulitiniai biggrin.gif , šokoladas suplanuotas sekančiam virimui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietuvos saulele @ 2007 06 12, 11:24)
ačiū  4u.gif  Ten kaviniai - anticeliulitiniai  biggrin.gif , šokoladas suplanuotas sekančiam virimui  smile.gif

Tai prisipazink, kur maistinius dazus gavai ax.gif nes arba as ieskoti nemoku, arba nezinau doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(litavkasam @ 2007 06 11, 23:36)
O ar kas lydėt APTA mikrobangėj? Kiek laiko kokiu galingumu, ar uždengėt, ar neprisvilo...... ? prašau su smulkmenom biggrin.gif Nes turbūt patogiau gi negu ant viryklės g.gif

As lydziau muila mikrobanginej, tik ne APTA. Muilo gabaliukus buvau sudejus i stiklini inda, neuzdengiau, kiek laiko as ji kaitinau (800W )- nezinau, nes neziurejau, as ji vis isimdavau pamaisydavau,vel idedavau. As stebejau kai kaitinosi, nes tas muilas kazkaip uzputodavo ir as bijojau, kad man per virsu isbegs (ir tada dar daugiau darbo turesiu kol viska isvalysiu), bet neprisvilo (pries tai, verdant mano pirmus muiliukus ant virykles, buvo pradeje traukti- gal ugnis per didele ir dar pieno buvau ipylus) Kai pabandysi, parasyk kaip sekesi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(nighttingale @ 2007 06 12, 11:12)
Tai prisipazink, kur maistinius dazus gavai  ax.gif nes arba as ieskoti nemoku, arba nezinau  doh.gif  lotuliukas.gif

kažkada pirkau prekybcentryje, rimi berods, gaminau vaikui tortui papuošt marcipaninius teletabius doh.gif doh.gif doh.gif , yra daug kur tų dažų, tokia dėžutė, o viduj 4 tūtelės, nu kaip dažai, kad būna smile.gif , berods apie 10 lt. kainuoja 4u.gif , sudėta būna prie visokių pabarstukų tortams ir t.t. smile.gif

Nu ne į temą, ale čia matosi, kad spalva gali būti ir labai intensyvi, priklausomai nuo dažų kiekio:

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lietuvos saulele: 12 birželio 2007 - 11:27
QUOTE(Lietuvos saulele @ 2007 06 12, 12:24)
kažkada pirkau prekybcentryje, rimi berods, gaminau vaikui tortui papuošt marcipaninius teletabius  doh.gif  doh.gif  doh.gif , yra daug kur tų dažų, tokia dėžutė, o viduj 4 tūtelės, nu kaip dažai, kad būna  smile.gif , berods apie 10 lt. kainuoja  4u.gif , sudėta būna prie visokių pabarstukų tortams ir t.t.  smile.gif

Nu ne į temą, ale čia matosi, kad spalva gali būti ir labai intensyvi, priklausomai nuo  dažų kiekio:

aisku blink.gif doh.gif zinau dabar tongue.gif cia, Lenkijoj, tos keturios tuteles, bijau pameluoti, bet apie 4-5lt mirksiukas.gif
visai as doh.gif kas muiliukus pagirs? doh.gif saunuole, lb grazus muiliukai, net man ikvepimas dirbti uzeina mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nighttingale: 12 birželio 2007 - 11:42
Šaunūs muiliukai, Lietuvos saulele smile.gif
O klausyk, jeigu tų maistinių dažų labai daug įdėjus (na, kad ryški spalva būtų), muilas nepradės prausiantis dažyti? Gal ir kvailas klausimas, bet patirties su maistiniais dažais visai neturiu.
Atsakyti
QUOTE(Lietuvos saulele @ 2007 06 12, 09:24)
kažkada pirkau prekybcentryje, rimi berods, gaminau vaikui tortui papuošt marcipaninius teletabius  doh.gif  doh.gif  doh.gif , yra daug kur tų dažų, tokia dėžutė, o viduj 4 tūtelės, nu kaip dažai, kad būna  smile.gif , berods apie 10 lt. kainuoja  4u.gif , sudėta būna prie visokių pabarstukų tortams ir t.t.  smile.gif

man rodos,kad tie dazhai yra ne gryni, o su cukrum, ty, spalvotas glajus g.gif
Atsakyti
Merginos pabandykite dažyti su natūraliais gamtiniais dažais:
mėlyna- mėlynės
raudona-burokėliai
ir t.t.tt. aišku nežinau, kaip reaguotų su kitais ingridientais... bet jei muiliukai rankoms, manau kad tinka mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saulala @ 2007 06 12, 11:59)
Šaunūs muiliukai, Lietuvos saulele  smile.gif
O klausyk, jeigu tų maistinių dažų labai daug įdėjus (na, kad ryški spalva būtų), muilas nepradės prausiantis dažyti? Gal ir kvailas klausimas, bet patirties su maistiniais dažais visai neturiu.

nežinau g.gif unsure.gif , man atrodo, jei darai muiliuką dėl grožio daugiau, tai gali paeksperimentuot, jei kas, tai liks vonios puošybai smile.gif

QUOTE(uups @ 2007 06 12, 12:09)
man rodos,kad tie dazhai yra ne gryni, o su cukrum, ty, spalvotas glajus  g.gif

nu kad regis be cukraus jokio g.gif g.gif , nerandu, kur dažai, jau bus vaikis paslėpęs, bo palikau ant spintukės ir nėra, atsibus, paklausiu, dažniausiai atneša iš slėptuvių doh.gif ir pažiūrėsiu.. Spalvotų glajų būna pirkt, bet jie visai kitaip atrodo, ir kiekis didelis ir t.t. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietuvos saulele @ 2007 06 12, 12:58)
nežinau  g.gif  unsure.gif , man atrodo, jei darai muiliuką dėl grožio daugiau, tai gali paeksperimentuot, jei kas, tai liks vonios puošybai  smile.gif
nu kad regis be cukraus jokio  g.gif  g.gif , nerandu, kur dažai, jau bus vaikis paslėpęs, bo palikau ant spintukės ir nėra, atsibus, paklausiu, dažniausiai atneša iš slėptuvių  doh.gif  ir pažiūrėsiu.. Spalvotų glajų būna pirkt, bet jie visai kitaip atrodo, ir kiekis didelis ir t.t.  g.gif

Mėgstu funkcionalius dalykus biggrin.gif
O tie teletabiai dažė liežuvį? Vis tiek vaikai valgė...
Atsakyti