Įkraunama...
Įkraunama...

Rankų darbo muilas

Jeeeeeeeeezau, kaip idomu!!!!!UZKRETET!!
Virsiu!
Aisku, turiu buti stropi ir visus 25 psl perskaityti. O tas virtas muilas VISADA sustingsta kieta forma? As peveze, kai zele darau, tai per daug vandens ipilu ir man ji kaip reikiant nesustingsta. Na, muilas ne zele, bet sustings???
Atsakyti
rolleyes.gif sustingo super jau ploviau rankas.Tai dabar kad pirksiuuuu kad virsiuuuuu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(busVakare @ 2007 06 08, 14:38)
Jeeeeeeeeezau, kaip idomu!!!!!UZKRETET!!
Virsiu!
Aisku, turiu buti stropi ir visus 25 psl perskaityti. O tas virtas muilas VISADA sustingsta kieta forma? As peveze, kai zele darau, tai per daug vandens ipilu ir man ji kaip reikiant nesustingsta. Na, muilas ne zele, bet sustings???

Viskas priklauso nuo proporcijų mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(kitty*** @ 2007 06 08, 14:40)
rolleyes.gif sustingo super jau ploviau rankas.Tai dabar kad pirksiuuuu kad virsiuuuuu lotuliukas.gif

Marš fotografuoti ir mums pasirodyti biggrin.gif
Atsakyti
Labuka 4u.gif i saldymo kamera dejau, kad lengviau is formos issiimtu (kazkas apie tai minejo) palaikyti apie 1 val. Tikrai, paskui labai lengvai tas muilas iskrenta is formos.
Gal kas bande mikrobanginej tirpdyti muila? Nes as vakar bandziau, be papildomo skyscio. Tai, zinokit, kazkaip labai idomiai gaunasi g.gif tas muilas sunkiai lydosi ir jis toks pasiputes, kaip kokia juros puta, net nezinau kaip aprasyti, pyliau truputi vandens, tai geriau buvo, bet tik isimi is mikrobangines jis iskart kieteja,toks trupiniuotas kazkoks- nebuvo toks kreminis (kaip, kad kai lydziau puode ant ugnies) Siandien bandysiu vel. Pilsiu dar vandens ir neziopsosiu ax.gif Labai noriu muilo su laabai daug kavos tirsciu hihihi.gif slaunelems trinti hihihi.gif
Atsakyti
ax.gif tai kad mazai zinuciu dar esu parasiusi rolleyes.gif virsiu virsiu fotkinsiu o paskui imesiu nuotraukeliu.bet labai grazus gavosi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kitty*** @ 2007 06 08, 20:48)
ax.gif tai kad mazai zinuciu dar esu parasiusi rolleyes.gif virsiu virsiu fotkinsiu o paskui imesiu nuotraukeliu.bet labai grazus gavosi blush2.gif

Parašiau į AŽ mirksiukas.gif
Atsakyti
I kamera tai kiek zinau nelabai rekomenduoja deti, reiketu i saldytuva, kad geriau is formos issiimtu.

Del to pasviesejimo, as pati nebandziau tik skaiciau, bet mano supratimu ji visiskai atvesinti reikia, nu tipo kita diena vel kaitinti.

zuzula, o tu supjaustei muila i mazus gabaliukus? Seip geriausiai tai su burokine tarka patarkuoti.
Atsakyti
Sios dienos bajeris lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Mama sumane mano muilais vienai uzsukusiai pazistamai pasigirt, tai ji pamaciusi sako:"dekui, as labai soti" lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Foto imesiu kada veliau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rožės arbatinyje @ 2007 06 10, 00:06)
Sios dienos bajeris  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Mama sumane mano muilais vienai uzsukusiai pazistamai pasigirt, tai ji pamaciusi sako:"dekui, as labai soti"  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Geras lotuliukas.gif
As burokines tarkos neturiu, tai supjausciau mazais gabaliukais (labai lengvai pjaustosi). Viskas lyg ir normaliai gavosi: dejau medaus, vandens daugiau nebepyliau, ir vis pasildziau mikrobanginej, tada pamaisiau, vel sildziau,maisiau. Kose gavosi grietines tirstumo, tik pries pat dedant i forma reikejo dar pasyldyti, nes kol maisiau paveso ir nelygiai gavosi. Veliau idesiu foto pamatysit.
Atsakyti
Jungiuosi prie "muilininkių" kompanijos gathering.gif gathering.gif 4u.gif

Permečiau vakar akim temą, nulėkiau "kroman" ir paskubom išsiviriau muilo: vieną panašų, kaip Saulalės pacitavau, o kitą - su kavos tirščiais. Viriau paprastus, nes nežinojau nei kaip muilas lydysis, nei kvapas koks ir t.t. Bet dabar kablys nugaroj lotuliukas.gif lotuliukas.gif , studijuoju temą, nuorodas atidžiai, mintyse sąrašas pirkinių tik auga, bandysiu toliau, nugi kokios smagios dovanėlės ir pan. gaunasi bigsmile.gif thumbup.gif, o ir vaikučiui labai patiko virimo pocesas wub.gif , perinksim jo žaislus, tai ir formelių bus įvairių, nes dabar labai paprastai pagaminom smile.gif Džiovinsiu kokią dienikę, dvi, nes vandens daug nepyliau g.gif ir naudosim smile.gif....

QUOTE(saulala @ 2007 05 20, 20:21)
Na va, ir aš sulipdžiau paprastutį muilą. Atrodo tai kaip tas sūris su želės gabaliukais  g.gif
Čia "Apta" muilas ir "Palmolive" žalias ir raudonas.

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Lietuvos saulele @ 2007 06 10, 13:28)
Jungiuosi prie "muilininkių" kompanijos  gathering.gif  gathering.gif  4u.gif

Permečiau vakar akim temą, nulėkiau "kroman" ir paskubom išsiviriau muilo: vieną panašų, kaip Saulalės pacitavau, o kitą - su kavos tirščiais. ...

Lietuvos saulele, sveika prisijungusi prie mūsų drinks_cheers.gif Įmesk foto savo muiliukų, kad galėtume pasigrožėti jais mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2007 06 10, 14:54)
Lietuvos saulele, sveika prisijungusi prie mūsų  drinks_cheers.gif  Įmesk foto savo muiliukų, kad galėtume pasigrožėti jais  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif fotikas tik prieš 5 min. namo parkeliavo, po žvejybos smile.gif , tai laukiu, kol ištuštins kortelę su karpių portretais biggrin.gif ir fotkinu bigsmile.gif ..
Atsakyti