nu ir sudominot mane , as ir bandysiu daryt muiliukus.
Irmulia, is kur trauki tiek daug info, dienom naktim nemiegi
Manau, kad tikrai reiktu susistemiinti visa info, nes jos labai daug ir viskas man jau pradeda maisytis .Gal geriau deti tik isverstus receptus, nes labai daug vietos uzima. ka manot?
QUOTE(nenuorama: ) @ 2007 06 04, 13:28)
Gal geriau deti tik isverstus receptus, nes labai daug vietos uzima. ka manot?
turint omeny, kad beveik visus receptus cia imeta irmulia -tai jai tektu dar ir garbe viska isversti
Gal kiek ziauroka , juk kiekviena gali issiversti-vienos su zodynu, kitos -ne. Tikrai nemanau, kad reiktu tik vertimus deti
Dėl receptų vertimų berods jau diskutavome Kas nori, gali paimti po patikusį receptuką ir jį išversti, tada patalpinti čia nurodant šaltinį (taip pat galima įdėti pagrindinę foto (jei tokia yra)
gerai, tada sutinku su jumis
Na štai, kol gulėjau ligoninėje, mano muiliukų niekas nevartė, ir kai kurie pasidengė pelėsiais Ką dabar daryti
QUOTE(Heart @ 2007 06 07, 14:34)
Na štai, kol gulėjau ligoninėje, mano muiliukų niekas nevartė, ir kai kurie pasidengė pelėsiais Ką dabar daryti
nesinervinti, stipreti ir auginti mazhyli
o nuo muiliuku pelesi nuskusk skutimosi peiliuku ar ashtriu peiliu ir dziovink toliau
nu pavarot nu shaunuoles.Noriu paklausti jei ta muila paprasta tirpdysiu mokrobangej ar nesusprogdinsiu namu?
QUOTE(kitty*** @ 2007 06 08, 10:30)
nu pavarot nu shaunuoles.Noriu paklausti jei ta muila paprasta tirpdysiu mokrobangej ar nesusprogdinsiu namu?
neturetum
O dar suzinojau toki reikala, kad ta skaidroka muila kaip palmolive kazkoki ten buvot radosios, tai jauciu kad ji pasildzius pora kartu jis turetu paskaidreti. Pabandykit
Papildyta:
QUOTE(Heart @ 2007 06 07, 17:34)
Nesinervink, bus tu muilu gi ne karo metas sveikata ir leliukas svarbiau
istirpdziau niveos balta muila primaisiau kavos tirsciu ziuresiu kas gausis tada meginsiu sudetingesnius muilus .O kad sukietetu kur geriau ikist i saldytuva ar i saldymo kamera?
QUOTE(girtalyte @ 2007 06 08, 09:44)
neturetum
O dar suzinojau toki reikala, kad ta skaidroka muila kaip palmolive, ji pasildzius pora kartu jis turetu paskaidreti.
O dar suzinojau toki reikala, kad ta skaidroka muila kaip palmolive, ji pasildzius pora kartu jis turetu paskaidreti.
O gal galima išsamiau? T.y vieną kartą išlydyti, palaukti kol atvės, ir vėl išlydyti, ar kaip?
Papildyta:
QUOTE(kitty*** @ 2007 06 08, 09:56)
O kad sukietetu kur geriau ikist i saldytuva ar i saldymo kamera?
Gal nei ten, nei ten. Nebent trumpam