Įkraunama...
Įkraunama...

Rankų darbo muilas

nu ir sudominot mane bigsmile.gif , as ir bandysiu daryt muiliukus.
Irmulia, is kur trauki tiek daug info, dienom naktim nemiegi lotuliukas.gif
Manau, kad tikrai reiktu susistemiinti visa info, nes jos labai daug ir viskas man jau pradeda maisytis doh.gif .Gal geriau deti tik isverstus receptus, nes labai daug vietos uzima. ka manot? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nenuorama: ) @ 2007 06 04, 13:28)
Gal geriau deti tik isverstus receptus, nes labai daug vietos uzima. ka manot?  4u.gif

turint omeny, kad beveik visus receptus cia imeta irmulia -tai jai tektu dar ir garbe viska isversti doh.gif
Gal kiek ziauroka g.gif, juk kiekviena gali issiversti-vienos su zodynu, kitos -ne. Tikrai nemanau, kad reiktu tik vertimus deti schmoll.gif
Atsakyti
Dėl receptų vertimų berods jau diskutavome mirksiukas.gif Kas nori, gali paimti po patikusį receptuką ir jį išversti, tada patalpinti čia nurodant šaltinį (taip pat galima įdėti pagrindinę foto (jei tokia yra) mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 04 birželio 2007 - 18:35
gerai, tada sutinku su jumis drinks_cheers.gif
Atsakyti
Žurnalas
user posted image
Atsakyti
Receptas (italų kalba)
user posted image
Atsakyti
Na štai, kol gulėjau ligoninėje, mano muiliukų niekas nevartė, ir kai kurie pasidengė pelėsiais verysad.gif Ką dabar daryti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Heart @ 2007 06 07, 14:34)
Na štai, kol gulėjau ligoninėje, mano muiliukų niekas nevartė, ir kai kurie pasidengė pelėsiais  verysad.gif Ką dabar daryti  g.gif

nesinervinti, stipreti ir auginti mazhyli 4u.gif
o nuo muiliuku pelesi nuskusk skutimosi peiliuku ar ashtriu peiliu ir dziovink toliau
Atsakyti
nu pavarot nu shaunuoles.Noriu paklausti jei ta muila paprasta tirpdysiu mokrobangej ar nesusprogdinsiu namu? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kitty*** @ 2007 06 08, 10:30)
nu pavarot nu shaunuoles.Noriu paklausti jei ta muila paprasta tirpdysiu mokrobangej ar  nesusprogdinsiu namu? lotuliukas.gif

biggrin.gif neturetum

O dar suzinojau toki reikala, kad ta skaidroka muila kaip palmolive kazkoki ten buvot radosios, tai jauciu kad ji pasildzius pora kartu jis turetu paskaidreti. Pabandykit 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Heart @ 2007 06 07, 17:34)
Na štai, kol gulėjau ligoninėje, mano muiliukų niekas nevartė, ir kai kurie pasidengė pelėsiais  verysad.gif Ką dabar daryti  g.gif

Nesinervink, bus tu muilu gi ne karo metas smile.gif sveikata ir leliukas svarbiau 4u.gif
Atsakyti
istirpdziau niveos balta muila primaisiau kavos tirsciu ziuresiu kas gausis tada meginsiu sudetingesnius muilus lotuliukas.gif .O kad sukietetu kur geriau ikist i saldytuva ar i saldymo kamera?
Atsakyti
QUOTE(girtalyte @ 2007 06 08, 09:44)
biggrin.gif  neturetum

O dar suzinojau toki reikala, kad ta skaidroka muila kaip palmolive, ji pasildzius pora kartu jis turetu paskaidreti.

O gal galima išsamiau? 4u.gif T.y vieną kartą išlydyti, palaukti kol atvės, ir vėl išlydyti, ar kaip? g.gif
Papildyta:
QUOTE(kitty*** @ 2007 06 08, 09:56)
O kad sukietetu kur geriau ikist i saldytuva ar i saldymo kamera?

Gal nei ten, nei ten. Nebent trumpam g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 08 birželio 2007 - 19:34