QUOTE(irmulia @ 2007 06 03, 22:52)
Turėjau omenyje visas proporcijas gaminant namų sąlygomis muilą ir bendrą supratimą apie formules
atsiversk savo sena mokyklini vadoveli, ir busi nemaloniai nustebinta, kiek turejai zinoti, bet neturi zhalio supratimo apie tai
kalbu ish karcios savo patirties, kai tekomokytis nekenciamiausia disciplina
QUOTE(girtalyte @ 2007 06 04, 07:44)
* Del tu visu brandinimu tai cia man rodos jau per daug info susipyne, nes cia tuos muilus man rodos kiekviena skirtingai daro. Menesi ir ilgiau reikia brandinti ta muila, kuri jau pacios darote is sarmo ir riebalu. O ta muila kuri darote is paprasto pirktinio muilo ir i ten pridedat visokiu dalyku tai jo brandinti man rodos nereikia (neesu tikra).
**Gal reklama ir butu jei as ja tureciau ir sakyciau davai panos atvarykit cia pas mane. O dabar kai tik tai yra ideja tai reklama jau tokia aktuali, kad as cia jau visom ir reklamuoju
nesuprantu, kokio velnio as cia lindau i ta foruma, nes cia tik ir atsiranda nepatenkintos viena paskui kita.
*perlydyto muilo tikrai nereikia brandinti. Ji tereikia isdziovinti, o tai priklausys nuo to, kiek pylet i ji skysciu lydydamos. Jei muilas, pvz, lydomas mikrobangej nededant skysciu papildomai,- galima juo vos atvesiusiu eit praustis
** aciu kad atejai ir pasidalinai ziniom (kad ir del zoleliu/formu ir pan). Ir butinai parashyk kai atidarysi laboratorija,- bus smagu uzsukti
Zvakiu temoje yra tokia pati 'reklama' ir nieko ji nepykdo. Smagu zinot,kad ir LT atsiranda vieteles, kur gali ramiai nueit, pazhaist ir palikt viska sutvarkyt kitiems
laukiu nesulaukiu, kada tokiose vietelese zmones prades shvesti vaiku gimtadienius