QUOTE(zuzula @ 2007 05 25, 15:26)
Mano muiliukai panasus i situos tik as dariau su kava, bet atrodo kaip su aguonom ir spalva kaip labai smariai balintos kavos. O del kvapu tai nezinau, norejau,kad mano muiliukai kvepetu kava -ipyliau kavos aromato (is kepiniu skyriaus),bet zinokit, nekvepia taip intensyviai,kaip tikejausi
As pacioj pradzioj kvapui naudodavau ta aliejuka kur i tas aromatines lempas pila, jis ten ne eterinis bet aromatinis lygtais( daug kartu praskiestas eterinis). Maximoj apie 3 lt kainuoja, bet suvarydavau jo visa buteliuka ir kvepedavo tik rankos nusiplovus, o is tolo uzuost neidavo. Po to pirkau maximoj tuos jau tipo eterinius aliejus, jau jie apie 10 lt kainuoja, kvapas intensyvus, bet man ten labai nepatiko seip kvapas. O dar is lietuvisku turbut jau geriausia ka buvau radus tai tokios firmeles Naujoji Barmune vadinas rodos. I google ivesk ir bus apie juos, kur juos galima rasti, nes as is ju parodoj pirkau. Tai pas juos tie eteriniai jau zymiai geresni, plius pakankamai didelis pasirinkimas. O jau eterinio aliejaus tai reikia vos vos, o kvepia taip kad visa vonia kvepes.