Sveika prisijungusi, girtalyte, ir ačiū už patikslinimą dėl vyniojimo į plėvelę
Ačiū
QUOTE(agee @ 2007 05 31, 16:22)
Paziurejus tavo seses muiliukus itarimas kyla kad ji skaute
as ne skaute tiesiog dabar isleidinesiu savo muilu kataloga, o cia ant to rasto labai man graziai atrodo, nu bent jau man grazu
QUOTE(girtalyte @ 2007 06 01, 12:10)
Kaip as visa tai darau nepykit, bet nepasakosiu, nes as jais prekiauju.
vat tokiu dalyku tai nemegstu -jei jau nenori kazkuo dalintis -tai nereikia ir rodyti nieko
Cia as parodziau be jos zinios , nes man labai grazu
QUOTE(kunigunda78 @ 2007 06 01, 13:05)
vat tokiu dalyku tai nemegstu -jei jau nenori kazkuo dalintis -tai nereikia ir rodyti nieko
Nieko blogo, manau greitai sužinosim iš kur gauti materialo permatomam muilui gaminti,
receptai kaip namuose pasigaminti glicerininį permatomą muilą buvo pateikti aukščiau, tik tai truputį pavojinga, bet kas žino, gal kas tuo užsiims
QUOTE(Jurgitar @ 2007 06 01, 13:58)
Cia as parodziau be jos zinios , nes man labai grazu
kita karta pries ka nors rodydama -pasiklausk ar tas zmogus noretu ir pasidalinti kaip ir kas -nes si skiltis -rankdarbiai-kur viena kitai stengiasi padeti , o ne tik pasirodyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2007 06 01, 15:11)
kita karta pries ka nors rodydama -pasiklausk ar tas zmogus noretu ir pasidalinti kaip ir kas -nes si skiltis -rankdarbiai-kur viena kitai stengiasi padeti , o ne tik pasirodyti
bet gi negali sakyt, juk žmogus pasidalino informacija ir papasakojo truputį subtilybių, ir patarimų davė. o kad ne viską, tai juk nieko čia nuostabaus - kiekviena turim savo ypatingų receptėlių.
Ech merginos, geriau parašyke kaip sekasi virti muiliukus, įdėkite nuotraukyčių ir viskasbus ok.
Ir ko reikės, tą sužinosime, anksčiau ar vėliau
Ir ko reikės, tą sužinosime, anksčiau ar vėliau
QUOTE(irmulia @ 2007 06 01, 14:10)
Nieko blogo, manau greitai sužinosim iš kur gauti materialo permatomam muilui gaminti,
receptai kaip namuose pasigaminti glicerininį permatomą muilą buvo pateikti aukščiau, tik tai truputį pavojinga, bet kas žino, gal kas tuo užsiims
mane domina tik isbandyti receptai, todel ir tikejausi patikimo recepto, o ne nieko nesakysiu
Papildyta:
QUOTE(sizike @ 2007 06 01, 14:19)
o kad ne viską, tai juk nieko čia nuostabaus - kiekviena turim savo ypatingų receptėlių.
as turejau omeny, kad jei jau turit alia stebuklingu neskelbiamu receptu -tai nereikia ir nuotrauku deti su stebuklingais muilais. Turekite tyliai
juk pvz. dekupaze dalinamas visokiom smulkmenom (bent jau as)
QUOTE(girtalyte @ 2007 06 01, 12:10)
Sitie muilai kur nuotraukose tai jie yra glicerininiu pagrindu padaryti.
Išduok nors truputį : pati gamini pagal savo receptą ar naudoji jau "pusfarbrikatinį" gaminį, kurį išlydai?
QUOTE(irmulia @ 2007 06 01, 16:11)
Išduok nors truputį : pati gamini pagal savo receptą ar naudoji jau "pusfarbrikatinį" gaminį, kurį išlydai?
vaje kokios aistros. Tas pats paprasciausias muilas gali buti grazus, jei jis yra grazios formos ir grazios spalvos. Ir jis gali atrodyti kaip ir mano muilas, ko cia purkstauti. Nesuprantu.
irmulia. Glicerininio muilo as pati negaminu vien del to, kad parduodama muila turiu uztikrinti jo kokybe. O tai reiskia kad reikia sertifikatu visokiu, tyrimu, labaratoriju ir t.t. Taigi as perku ta vadinama pusfabrikati, ji maisau su specialiais is akmens isgautais dazais ir su auksciausios rusies eteriniais aliejais. Tada viskas pilama i muilui skirtas formas.
O beja as zadu atidaryt Kaune parduotuve - labaratorija, kur kiekvienas atejas gales issivirti savo muila. Toki koki nori, spalva, kvapas ir muilo rusis savo nuoziura tai va galesit pas mane lankytis ir selti
Papildyta:
QUOTE(kunigunda78 @ 2007 06 01, 15:11)
nuimk biski gaza, nes jau juokingai atrodai.