Įkraunama...
Įkraunama...

Rankų darbo muilas

[quote=rožės arbatinyje,2007 05 26, 19:28]
APTA, o ne apla smile.gif

oi atsiprasau susimaisiau lotuliukas.gif . nu ziurejau prie skalbimo priemoniu, kad nera. nusipirkau kazkokio kitokio balto muilo skalbimui ir bandziau virti. mano pirmas blynas ir atrodo kaip pirmas blynas rolleyes.gif . nematau as ten jokio grozio. schmoll.gif tikekimes bent praustis tiks.
Atsakyti
QUOTE(JOVITA 11 @ 2007 05 26, 17:15)
tai kur tas apla muilas? g.gif  buvau iki kur prie mano namu. tai ten tokio ne su ziburiu nerasi unsure.gif  blink.gif

Ne visose IKI yra to APTA muilo, pati pirkau 2pok.po 4vnt.(200g) supakuota iš Žvėryno Ikiuko (kažkada vėliau užsukusi neberadau), Minsko IKI radau tik atskirais gabaliukais (vos keli) Jogailos g. Ikiuke iš vis tokio nebuvo.
O Norfoje (toje atsinaujinusioje Pas Juozapą pasaže) radau kažkokį alyvų aliejaus muilą (supakuota po 4 gabliukus (180g) ir kaina apie 3lt. Beveik nekvepiantis muilas.

Idomu, kokį turėjo omenyje brangesnį muilą Lachesė? Kaip jis vadinasi?
Atsakyti
Kaip manote, jei į APTA muilą išlydytą pripylus alkoholio, jis turėtų gautis permatomas? g.gif Bet tada proorcios neaišku g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 27 gegužės 2007 - 12:43
cia mano muiliukai ax.gif
dabar jie dziusta
emiau 100 gr. muilo ir 100 gr. grietineles, bet ta mase idejus kakavos -labai greitai sukietejo doh.gif -tai tie sokoladiniai -tokie gan trapoki g.gif
kitus skiedziau dar su pienu, bet vis tiek gan greitai sukietejo
verysad.gif
ar ir jums taip pat?ta prasme ar gavosi mase skysta ar tokia potirste?
Atsakyti
Šauniai gavosi thumbup.gif kunigunda78, o tie rausvi muiliukai čia dažyti maistiniais dažais ar kuo kitu?
Atsakyti
Na, Kunigunda, tu ir šaunuolė devyndarbė bigsmile.gif . liuxsiški muiliukai. darysiu ir aš.... biggrin.gif
Atsakyti
Mano sesė irgi gamina muiliukus, ikelsiu jos muiliuku foto smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Jurgitar @ 2007 05 31, 14:29)

Gražūs, kaip matau naudoja skaidrų muilą , ji tokį pati gamina ar perka? Jei perka tai iš kur? Daug klausimų uždaviau 4u.gif Siųsk savo sesę čia, mielai padiskutuosim apie muiliukusir jų gamybą. mirksiukas.gif
Atsakyti
Anksciau vire is visokiu lietuvisku medziagu. O sitie isvirti is JAV parsisiustu medziagu. Ozkos pieno, taukmedzio ir pan. As kai to nedarau, tai placiau negaliu papasakoti smile.gif Pasakysiu, kad uzsuktu.
Atsakyti
As irgi viriau su ciobreliais, na spalva tokia nelabai, reiks nufotkint, imesiu ax.gif
Man irgi idomu kaip padaryt skaidru muila g.gif Grazus muiliukai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitar @ 2007 05 31, 14:38)
Anksciau vire is visokiu lietuvisku medziagu. O sitie isvirti is JAV parsisiustu medziagu. Ozkos pieno, taukmedzio ir pan. As kai to nedarau, tai placiau negaliu papasakoti smile.gif Pasakysiu, kad uzsuktu.

Lauksim drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitar @ 2007 05 31, 15:29)

Paziurejus tavo seses muiliukus itarimas kyla kad ji skaute thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti