Aguonų ir levandos muilo sausainiai
Aprašymas su nuotraukomis ir paaiškinimais
nuo A iki Ž prancūzų kalba
Papildyta:
QUOTE(nighttingale @ 2007 05 25, 13:00)
kokia tvarka ingridientus sumaisyti?
Citata ...
"Ensuite Après avoir fait fondre le beurre de cacao et y avoir ajouté les poudres et l'huile, il faut laisser un peu le mélange refroidir et épaissir avant de le verser dans le moule pour éviter que la partie poudreuse ne reste au fond et "accroche".
La coloration est obtenue avec du cacao en poudre et le parfum renforcé par quelques gouttes de fragrances chocolat.
La dernière difficulté consiste à ne pas renverser tout le contenu du moule en le mettant au congélateur!!!!! Après dix à 20 minutes de patience (dernière épreuve si si !!) les plaques sont prêtes à être démoulées.
"
Tiesa, reikia laikytis visų saugumo priemonių (ypač gaminant muilą namie!)
Bandau versti:
Ištirpinus kakavos sviestą ir subėrus miltelius bei supylus aliejus, reikia trumpam palikti atvėsti ir sutirštėti masę (mišinį) prieš pilant į formeles, kad išvegti jog milteliai neliktų ir nepriliptų prie dugno. Nudažyta kakavos milteliais ir kvapas sustiprintas keleto lašų šokolado aromato. Dedant į šaldiklį neišpilti formelių turinio!!! Po 20 minučių gabaliukai jau paruošti išėmimui iš formelių.
QUOTE(nighttingale @ 2007 05 25, 13:00)
aromatas = valgomoji esencija (kaip kepiniams) ar eteriniai aliejai?
Reikia pasitikslinti
fragrance- iš anglų kalbos verčiasi aromatas, kvepėjimas, kvepalai...
Manau, kad tai aromatiniai aliejai
Fragrance oils arba
Šie
QUOTE(nighttingale @ 2007 05 25, 13:00)
kur maistiniai dazai perkasi?
tiksliau kokiose lentynose ieskoti reikia?
Maistinių dažų reiktų ieškoti prie visokių prieskonių kepiniams, želė, ir pan., taip manau
Arba pasiteirauti salės darbuotojų