Įkraunama...
Įkraunama...

Rankų darbo muilas

QUOTE(irmulia @ 2007 05 21, 18:22)
Radau, nesusilaikau neįkėlusi čia  wub.gif

user posted image

Straipsniukas (Mardzes įkeltas) Ten rasi info kaip išlydyti muilą  mirksiukas.gif

aciu irmulia uz atsakymus 4u.gif
Atsakyti
Kai padarysi, pasidalink savo muiliukų gamybos įspūdžiais mirksiukas.gif Lauksim bigsmile.gif
Papildyta:
Čia tai pasakiškai atrodo wub.gif

user posted image
Atsakyti
butinai pasidalinsiu smile.gif ax.gif
koookie groziai... wub.gif
Atsakyti
Na va ir aš kažką išviriau hihihi.gif Pribėriau čiobrelių, tai kaip arbata kvepia biggrin.gif Vyras periodiškai klausinėjo, " o tai čia ką, valgyt po to reikės?" blink.gif Žiūrėsim kaip bus kai pradžius viskas blush2.gif
Atsakyti
Litavkasam, o nuotraukyčių galima? 4u.gif
Atsakyti
o kaip suvynioti tokiu muiliukus kaip nuotraukoj? g.gif
as vis brestu gaminimui rolleyes.gif
Atsakyti
Čia suvyniotas muilo lakštas t.y. muilo masė pilama ant pagrindo, palaukiama kol šiek tiek sukietės ir susukama į rulonėlį. Bent jau taip manau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2007 05 17, 13:23)
Ką geriau naudoti kavos muilui pasigaminti:
kavos tirščius ar maltą kavą?  g.gif

Kavos tirščius reik naudot, o tiksliau, užpili maltą kavą, sukraus geriau nedėt. Kavą išgeri, tirščius į lėkštutę, kai išdžiūna-pasidaro tinkami naudojimui. Kavos tirščiai labai efektyvus pilingas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2007 05 22, 09:41)
Litavkasam, o nuotraukyčių galima?  4u.gif

Gerai kad fotiko kaip tik neturiu, dar tikrai susigundyčiau savo "grožį" įdėt biggrin.gif Bet jie mano tokie paprastučiai muiliukai. Aš tą masę į tokį indą supyliau, palaikiau kameroj, o šiandien išėmiau iš indo ir supjausčiau - tai forma sakyčiau fabrikinė biggrin.gif Man tokia ir patinka, tikrai matosi, kad pagaminta mano pačios blush2.gif Va tik žiūriu jau šeima į mane skersakiuoja - tai jogurtą, tai muilą išverdu, tai spinteles išpaišelioju, visokias šukes rankioju doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Marzde @ 2007 05 22, 08:09)
Kavos tirščius reik naudot, o tiksliau, užpili maltą kavą, sukraus geriau nedėt. Kavą išgeri, tirščius į lėkštutę, kai išdžiūna-pasidaro tinkami naudojimui. Kavos tirščiai labai efektyvus pilingas  smile.gif

Kodėl netinka tirščiai, likę nuo kavos su cukrumi? g.gif
Atsakyti
Muilas nuo aknės (receptas anglų kalba)
Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 22 gegužės 2007 - 12:25