Įkraunama...
Įkraunama...

Rankų darbo muilas

Nu labai faina tema...uzsikreciau ir as gamyba smile.gif pradesiu nuo bombu. Jus man pasakykit, kur perkat visokius aliejus ir maistinius dazus, as kaip tas vyras radau tik tas 4 skystas tuteles po 9lt ax.gif Alieju nusipirkau vaistinej vynuogiu kauliuku, juos http://www.naujojibarmune.lt/ gamina. O koki jus naudojat ir kur perkat?
Atsakyti
QUOTE(dilditele @ 2007 05 17, 23:48)
Nu labai faina tema...uzsikreciau ir as gamyba smile.gif pradesiu nuo bombu. Jus man pasakykit, kur perkat visokius aliejus ir maistinius dazus, as kaip tas vyras radau tik tas 4 skystas tuteles po 9lt ax.gif Alieju nusipirkau vaistinej vynuogiu kauliuku, juos http://www.naujojibarmune.lt/ gamina. O koki jus naudojat ir kur perkat?

Aliejų galima rasti Eurovaistinėje. smile.gif

maistinių dažų ir aromatų šiek tiek rasi ČIA

ČIA rasi info apie eterinius aliejus ir jų poveikį

ČIA irgi apie aliejus ir kur jų rasti
"Gamtos produktai"

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 18 gegužės 2007 - 08:00
Šie taip tikroviškai atrodo biggrin.gif
user posted image

Kaip pasigaminti tokį gėlėtą muilą
user posted image
Atsakyti
Sabonete esfoliante
user posted image
Atsakyti
nezinau ar kam padesiu blush2.gif rytoj ruosiuosi virti muila. nugi formeliu neturiu. ir staiga prisiminiau kad sese turi smelio zaislu komplekta, o ten gi visokiu gyvuneliu formeles. o tie zaislai ir kainuoja kelis litus tongue.gif
Atsakyti
Akropolio Maximoje yra pirkti metalinių formelių rinkinys už 6 ar 7 lt. Tiktų muiliukams išspausti mirksiukas.gif
Atsakyti
nevirsiu daugiau muilo schmoll.gif briedas...
prisiskaiciau, kad glicerinini galima taip paprastai islydyt be vandens mikrobangej arba ant virykles.Mikrobanges neturiu, tai is pradziu bandziau dvigubam inde virt,- nieko nesidare, tada sumeciau i puoda ir uzkaitinau,- neivelnio, tik pakvipo doh.gif MB pradejo rekt, kad iki ketonu man jau ten viskas skaldosi, sublimuojasi ir tt ir tp. Persigandau, privariau vandens. MB pareikalavo muilo sudeties. Daviau lapuka. Pareishke, kad sh gausis ish tokio muilo, ypac po to, kai ipyliau vandens. Dabar, atseit, geriausia butu ipilt acetono, kad netirpus junginiai istirptu jame ir maishytusi su vadeniu rolleyes.gif . Blogiausiu atveju etanolio galima , bet geriau acetonas, ba greiciau ishgaruos:blink: . Nei to, nei to namie ner. Smarve kaip kokioj skalbykloj blink.gif ffuuuu....
linkiu jums sekmes 4u.gif
Atsakyti
grazus muiliu kai ... liux smile.gif
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2007 05 19, 23:46)
nevirsiu daugiau muilo  schmoll.gif  briedas...
prisiskaiciau, kad glicerinini galima taip paprastai islydyt be vandens mikrobangej arba ant virykles.Mikrobanges neturiu, tai is pradziu bandziau dvigubam inde virt,- nieko nesidare, tada sumeciau i puoda ir uzkaitinau,- neivelnio, tik pakvipo doh.gif MB pradejo rekt, kad iki ketonu man jau ten viskas skaldosi, sublimuojasi ir tt ir tp. Persigandau, privariau vandens. MB pareikalavo muilo sudeties. Daviau lapuka. Pareishke, kad sh gausis ish tokio muilo, ypac po to, kai ipyliau vandens. Dabar, atseit, geriausia butu ipilt  acetono, kad netirpus junginiai istirptu jame ir maishytusi su vadeniu rolleyes.gif . Blogiausiu atveju etanolio galima , bet geriau acetonas, ba greiciau ishgaruos:blink: . Nei to, nei to namie ner. Smarve kaip kokioj skalbykloj blink.gif ffuuuu....

Idomu, koks ten muilas, kad neišsilydė g.gif
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2007 05 20, 00:46)
prisiskaiciau, kad glicerinini galima taip paprastai islydyt be vandens mikrobangej arba ant virykles.Mikrobanges neturiu, tai is pradziu bandziau dvigubam inde virt,- nieko nesidare, tada sumeciau i puoda ir uzkaitinau,- neivelnio, tik pakvipo doh.gif MB pradejo rekt, kad iki ketonu man jau ten viskas skaldosi, sublimuojasi ir tt ir tp. Persigandau, privariau vandens. MB pareikalavo muilo sudeties. Daviau lapuka. Pareishke, kad sh gausis ish tokio muilo, ypac po to, kai ipyliau vandens. Dabar, atseit, geriausia butu ipilt  acetono, kad netirpus junginiai istirptu jame ir maishytusi su vadeniu rolleyes.gif . Blogiausiu atveju etanolio galima , bet geriau acetonas, ba greiciau ishgaruos:blink: . Nei to, nei to namie ner. Smarve kaip kokioj skalbykloj blink.gif ffuuuu....

nu ir pavarei biggrin.gif biggrin.gif , sako is kito nelaimes juoktis negalima, nu bet labai nuotaika pakeliai drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2007 05 20, 00:46)

nesinervuok, aš vakar Kauno dienų mugėj tokį fainutį pirkau, nors brangu, bet be vargo drinks_cheers.gif
Atsakyti
Na va, ir aš sulipdžiau paprastutį muilą. Atrodo tai kaip tas sūris su želės gabaliukais g.gif
Čia "Apta" muilas ir "Palmolive" žalias ir raudonas.

user posted image

"Apta" muilą sutarkavau ir tikėjausi ištirpdyti įstačiusi dubenėlį į puodą su verdančiu vandeniu. Pastangos buvo bevaisės, taigi dubenėlį pastačiau ant ugnies ir vis po samtelį seikėjau vandenį, kol muilas ištirpo. Masė išėjo tiršta, net labai: į formą krėčiau šaukštu ir dar paspaudžiau, kad oro tarpų neliktų. "Palmolive" muilą supjausčiau juostelėmis ir susmaigsčiau į formoje esantį muilą.

Nunešiu vaikams į daržą, kad linksmiau rankas plauti būtų tongue.gif
Atsakyti