Įkraunama...
Įkraunama...

Pensijų kaupimo fondai

QUOTE(arana81 @ 2009 04 26, 23:21)
pas mus niekada kitaip ir nebuvo smile.gif Lazinuosi, kad po 20 metu Sodra ar jos analogas bus, o va is dabartiniu pensiju fondu gerai jei puse bus dar egzistuojantys smile.gif

Išlikusių fondų valdytojai labai gerai gyvens po 20 metų. smile.gif
Atsakyti

geras filmukas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(NiekoTokio @ 2009 05 05, 15:06)
Išlikusių fondų valdytojai labai gerai gyvens po 20 metų. smile.gif
itariu, kad jie ir dabar labai pasiturimai gyvena mirksiukas.gif
QUOTE(dowwe @ 2009 05 15, 08:50)
geras, tik neaisku kokia nauda is jo sukurusiam smile.gif
Atsakyti
QUOTE(arana81 @ 2009 05 16, 18:59)
geras, tik neaisku kokia nauda is jo sukurusiam smile.gif

o man dzin, kam naudinga, man smagu, kad kazkas kazka daro... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dowwe @ 2009 05 16, 21:27)
o man dzin, kam naudinga, man smagu, kad kazkas kazka daro...  ax.gif
o man visada idomus motyvai smile.gif seni zmones sako, kad su velniu geriau neiti obuoliauti biggrin.gif
Atsakyti
Jau skelbiama, kad asociacija, ginsianti pensijų fondų dalyvius, jau įsteigta ir kviečia prisijungti naujus narius: http://www.dokumentai.info/node/16
Atsakyti
QUOTE(arana81 @ 2009 05 17, 13:01)
o man visada idomus motyvai smile.gif seni zmones sako, kad su velniu geriau neiti obuoliauti  biggrin.gif

Visur ir visada ieškote gilios minties ir naudos gavėjo? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(NiekoTokio @ 2009 06 26, 14:09)
Visur ir visada ieškote gilios minties ir naudos gavėjo? smile.gif
labai gaila, bet beveik visada randu smile.gif o kol neradau, visada geriau per atstuma - kai svetimuos zaidimuos tampama pestininku... biggrin.gif
Su pensija mano man dar neaisku, o asociacija steigta del metinio 15 Lt nario mokescio. Bet kuriam zmogui atrodo 15 Lt nera daug, bet jei 1000 zmoniu ji mokanciu, tai jau 15000 Lt smile.gif Tokiu potencialiu nariu mokesianciu po 15 Lt "uz ora" yra ~900 tukst. pensiju fondu klientu smile.gif pinigeliu uzteks ne tik asociacijos pirmininko algai, nes tik pirmininkas negali buti revizoriumi, o stai valdybos nariams revizoriais buti galima biggrin.gif noreciau ir as save taip "pakontroliuoti" biggrin.gif
kad steigejai apie asociacijas is vidaus zino, net neabejoju. Vien ko punktas apie pakartotini visuotini susirinkima is bet kokio nariu skaiciaus - kad ir is triju (optimalus skaicius, kad nebutu gincu del balsu daugumos pirmininka isrenkant) vertas lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Viska pasako si citata is asociacijos tinklapio www.dokumentai.info:
"DĖMESIO. Pateikiama informacija negali būti laikoma teisine konsultacija. Pensijų fondų dalyvių asociacija neprisiima jokios atsakomybės už bet kokius nuostolius, kurie gali kilti dėl to, kad buvo pasiremta interneto puslapyje pateikta informacija, dokumentais ir (ar) netinkamai jais pasinaudota."
Atsakyti
Tai patarkit ar verta lysti i tuos pensiju kaupimo fondus.As pasirasiau,nes labai jau visos koleges uzsipuole,kad as dar neturiu pasirasius ir t.t.Bet kazko nesidziaugiu ir giliai sirdi nenoriu.Dar nepraejo menuo,galiu sutarti nutraukti.Ka patarsit,alga nera labai didele,be to gaunu inv. pasalpa ,o ir neaisku ar sveikata leis dirbti visa laika iki pensijos.Ka daryti,patarkit..
Atsakyti
QUOTE(jurave @ 2009 07 12, 23:33)
Tai patarkit ar verta lysti i tuos pensiju kaupimo fondus.As pasirasiau,nes labai jau visos koleges uzsipuole,kad as dar neturiu  pasirasius ir t.t.Bet kazko nesidziaugiu ir giliai sirdi nenoriu.Dar nepraejo menuo,galiu sutarti nutraukti.Ka patarsit,alga nera labai didele,be to gaunu inv. pasalpa ,o ir neaisku ar sveikata leis dirbti visa laika iki pensijos.Ka daryti,patarkit..

Kolegės užsipuolė blink.gif Kodėl g.gif

Jei uždirbate nedaug, nedaug ir sukaupsit.
Pinigais, sukauptais pensijų fonde galėsit pasinaudot tik sulaukus senatvės pensijos.
Jei sveikata silpna, ne visada galėsit dirbti. Be to, neįgalumo pensiją Sodra skaičiuos pagal jai sumokėtus pinigus. Todėl ji gal ir nežymiai, bet bus didesnė, jei nedalyvausit II pakopos pensijų kaupime.

Pasirašyt visada suspėsit smile.gif
Tokia mano subjektyvi nuomonė smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Muli@ @ 2009 07 13, 15:39)
neįgalumo pensiją Sodra skaičiuos pagal jai sumokėtus pinigus.

įdomu kiek ilgai tik galės jas mokėt... g.gif
Atsakyti
QUOTE(jurave @ 2009 07 12, 22:33)
Tai patarkit ar verta lysti i tuos pensiju kaupimo fondus.As pasirasiau,nes labai jau visos koleges uzsipuole,kad as dar neturiu  pasirasius ir t.t.Bet kazko nesidziaugiu ir giliai sirdi nenoriu.Dar nepraejo menuo,galiu sutarti nutraukti.Ka patarsit,alga nera labai didele,be to gaunu inv. pasalpa ,o ir neaisku ar sveikata leis dirbti visa laika iki pensijos.Ka daryti,patarkit..

Mano nuomone, pensiju kaupimo fondai moterims uzdirbancioms mazai (iki 1000LTL) ir kurioms iki pensijos liko apie 15m. apskritai nuostolingi blink.gif , pasiskaiciuokit skaiciuoklemis. Ir bent jau paziurejus 3m. veiklos rezultatus baisu darosi, kad tu sumoketu pinigeliu apskritai neliks, nes juos suris visokie administravimo mokesciai, kurie imami nesvarbu ar pelnas ar nuostolis buvo g.gif
Atsakyti