QUOTE(arana81 @ 2009 04 08, 10:49)
O Jusu tevai dar ne pensijoje? Dabar svarbiausia islaukti, kol suirute praeis, o po kokiu 3-5 metu bus galima valstybe teismuose "pakutenti". Svarbiausia, kad jau yra analogu ir precedentu. Dirbantiems pensininkams valstybei teko ismoketi nureztas pensiju nepriemokas per n metu - buvo gavusiu ir 8, ir 15 tukst. Lt tegul ir nuvertejusiu pinigu. Policininkai laimejo del atlyginimu nepriemokos uz darba naktimis ir svenciu dienomis. Sarasa galima testi...
Patirtu nuostoliu kompensavimui Lietuvelei teks nemazai pinigeliu atseiketi. Tik as ne pinigu noriu, o teises pasitraukti is durniu laivo vadinamo skambiu pensiju reformos vardu ir grizti i Sodros sistema
Patirtu nuostoliu kompensavimui Lietuvelei teks nemazai pinigeliu atseiketi. Tik as ne pinigu noriu, o teises pasitraukti is durniu laivo vadinamo skambiu pensiju reformos vardu ir grizti i Sodros sistema
Atsiprašau.... Nevykusiai pajuokaut bandžiau ... Mano mama jau irgi pensininkė. Tai iš mūsų visų pensiją ji irgi gauna. Tokią juokingą, kad net verkt norisi...
Gal aš kažko nesuprantu, bet man atrodo, kad per tuos 40 m. kuriuos aš kaupsiu pensijų fonde pinigus ir investuosiu turėtų prisikaupti kažkokia suma. O nelaimės atveju ją dar ir pavėldėtų mano vaikai. Tai man atrodo labai dideli du privalumai. Nekalbu apie super turbo extra prieaugį iš tų pinigų investavimo, bet nors ir konservatyviausiam fonde kaupčiau tai atneštų apie 2-3 proc. metinių palūkanų, net ir per krizę. O pašokinėjus tarp fondų metų eigoje manau galima ir didesnį pelningumą gauti. O ką man po 40 metų pasiūlys Sodra? Ir kada sueis tas pensijinis amžius, kurį taip sėkmingai vis nukelia ir nukelia? Aš manau, kad pasirinkau teisingai ir toliau kaupsiu, kad ir po mažai tuose pensijų fonduose.