Įkraunama...
Įkraunama...

Pensijų kaupimo fondai

QUOTE(dowwe @ 2008 02 21, 08:24)
o Medicinos banko pensijų fondus? ne Finasta nupirko  g.gif

Teisingai - Finasta.
Atsakyti
tai va sakau intensyviai perka ax.gif
nejaugi tie fondai nenesa pajamu, kad taip lengvai parduoda... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dowwe: 21 vasario 2008 - 14:00
Kuo didesnis fondas tuo daugiau uždirba valdymo įmonė.
Atsakyti
Jei esu vaiko priežiūros atostogose ar verta šiuo metu sudaryti pensijos kaupimo sutartį? Sodra moka 85 proc atlyginimo... Ar geriau laukt kol pradėsiu dirbt?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linarija: 22 vasario 2008 - 10:20
tarkim aš už investicinį SEB GD (su draudimu nuo kritinių ligų ir stambių traumų) jau esu sumokejusi 600 lt įmokų, atidėjimas investicijoms 424 lt? ar čia normalu? kam skirti likę 176lt?
Atsakyti
QUOTE(linarija @ 2008 02 22, 10:19)
Jei esu vaiko priežiūros atostogose ar verta šiuo metu sudaryti pensijos kaupimo sutartį? Sodra moka 85 proc atlyginimo... Ar geriau laukt kol pradėsiu dirbt?

Sodra neleis sudaryti 2os pakopos pensijų kaupimo sutarties, nes nedirbi rolleyes.gif man asmeniškai labai įdomu kodėl motinystė į stažą įeina, o pensijos kaupti negali... ar aš klystu dėl stažo unsure.gif

QUOTE(zuza @ 2008 02 22, 11:33)
tarkim aš už investicinį SEB GD (su draudimu nuo kritinių ligų ir stambių traumų) jau esu sumokejusi 600 lt įmokų, atidėjimas investicijoms 424 lt? ar čia normalu? kam skirti likę 176lt?

like 176 tai draudimo islaikymas, rizikos mokestis už gyvybės draudimo apsaugą, rizikos mokestis už kritines ligas ir traumas, o sutartis kada sudaryta? g.gif
Atsakyti
QUOTE(dowwe @ 2008 02 22, 15:24)
like 176 tai draudimo islaikymas, rizikos mokestis už gyvybės draudimo apsaugą, rizikos mokestis už kritines ligas ir traumas, o sutartis kada sudaryta?  g.gif

prieš 3 mėn.
Atsakyti
QUOTE(zuza @ 2008 02 22, 15:40)
prieš 3 mėn.

bent jau man per pirmus metus nugrežė net 50 proc. visų įmokų per pirmuosius metus verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(dowwe @ 2008 02 21, 11:42)
sebas nesakė tikslių įkainių, kai pardavinėjo sutartį, todėl jos ir nepasirašiau... nes jau pasimokiau su kitais, tos klaidos nedaryti  schmoll.gif

saunuole as uz kad visu pirma visur reikia issiziureti bet jei sutarty man nenurodo tiksliu ikainiu ir neduoda salygu nu ne as nepasirasinesiu nieko
Atsakyti
[ siaip tai PZU gyvybes draudimas neblogus variantus siulo.As ruosiuosi draustis ten mirksiukas.gif ]
Atsakyti
QUOTE(zuza @ 2008 02 06, 19:02)
laba visoms, ziuriu isryskejo bendra tenndencija, kad investicinis GD yra blogai unsure.gif o as apsidraudziau pries trejeta menesiu g.gif o tai kas konkreciai blogai: kaupi, investuoji, draudiesi nuo visokiu kriziu + susigrazini mokesciu lengvata bigsmile.gif  Tai kas cia blogai?
Papildyta:
bendrai tai plaukioju as siame reikale, tundra visiska doh.gif  gal verta nutraukti sutarti, jeigu isgirsiu rimtu argumentu

QUOTE(zuza @ 2008 02 07, 10:00)
50proc.  blink.gif  blink.gif eina sau.... tai dabar as suprantu, kodel paklausus SEB GD apie mokescius, man niekaip nenurode konkretaus dydzio. Kazka numyke, kad neimanoma tiksliai paskaiciuoti, kiek suvalgys riziku draudimas.

QUOTE(zuza @ 2008 02 22, 11:33)

QUOTE(raineta @ 2008 02 25, 16:53)
[ siaip tai PZU gyvybes draudimas neblogus variantus siulo.As ruosiuosi draustis ten  mirksiukas.gif ]

Čia kaip ir apie pensijų fondus kalbam, gyvybės draudimui yra kitos temelės blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Milda84 @ 2008 02 25, 08:53)
saunuole as uz kad visu pirma visur reikia issiziureti bet jei sutarty man nenurodo tiksliu ikainiu ir neduoda salygu nu ne as nepasirasinesiu nieko

ačiū 4u.gif mane pribloškė tai, kad aiškino aiškino man ten viską, o aš vis klausiau ir klausiau... gi įdomu cool.gif poto matyt trūko kantrybė ir sako "tai rinkitės galų gale ir pasirašykit sutartį, kuri patinka", nes man siūlė ir GD ir pensiją kaupti... tai po šių žodžių jau nieko nebesinorėjo schmoll.gif nemoka jie nei pardavinėt, nei aiškint elementarių dalykų blink.gif poto ir kenčia paprastas žmogelis, po n metų, kai nieko pakeisti nebeįmanoma rolleyes.gif

QUOTE(Jūržolė @ 2008 02 26, 07:32)
Čia kaip ir apie pensijų fondus kalbam, gyvybės draudimui yra kitos temelės blush2.gif

tai nieko, smagu gi ir palyginti mirksiukas.gif bet galima būtų ir daugiau parašyti, ne tik pareklamuoti PZU drinks_cheers.gif
Atsakyti