Įkraunama...
Įkraunama...

Pensijų kaupimo fondai

QUOTE(zuza @ 2008 02 07, 10:00)
50proc.  blink.gif  blink.gif eina sau.... tai dabar as suprantu, kodel paklausus SEB GD apie mokescius, man niekaip nenurode konkretaus dydzio. Kazka numyke, kad neimanoma tiksliai paskaiciuoti, kiek suvalgys riziku draudimas.

aš irgi buvau jų prezentacijoje tai pasakė, kad gyvybės draudimo rizika kainuoja 3,5lt per metus nuo kiekvieno 10000lt draudimo sumos... kažkada kitas draudėjas irgi panašiai aiškino, bet kai pamatai ataskaita tai viskas pasimato realiai, ir kiek apgavo ir kiek nepasakė... tai vat, bet sutarties dabar nutraukti neapsimoka, nes lengvata turėsiu susigrąžint, todėl minimizavau tas rizikas... ax.gif
Atsakyti
aciu, merginos, kad dalijates patirtimi 4u.gif o kiek procentu imoku suvalgo pensiju fondu mokesciai? grubiai per metus?
As cia su GD bandziau vienu suviu du zuikius, bet imu vis labiau abejoti g.gif
Atsakyti
QUOTE(zuza @ 2008 02 07, 11:31)
aciu, merginos, kad dalijates patirtimi 4u.gif o kiek procentu imoku suvalgo pensiju fondu mokesciai? grubiai per metus?
As cia su GD bandziau vienu suviu du zuikius, bet imu vis labiau abejoti g.gif

nu kiekvienam fonde savi įkainiai, bet nuo trečios pakopos kiek man žinoma galima nuskaičiuoti tik įmokos mokesčius, turto valdymo, depozitoriumo ir kitos išlaidos (tokios kaip sandorių, banko ir pan.). Tiesa, visų mokesčių yra įstatymuose numatytos viršutinės ribos, vadinamos lubos wink.gif o apie draudimą to nepasakyčiau...nesigilinau tiek dar, o gal reikėtų pasigilint pilnesniam vaizdeliui g.gif Vienuose fonduose tik didelis įmokos mokestis ir turto valdymo, kitų nėra, kituose daugiau mokesčių visokiais pavadinimais, bet sumoje gaunasi panašiai labai, tad reikėtų žiūrėti kiekvieną konkretų fondą ir visas sąlygas jų siūlomas, ne tik mokesčius, skelbiamus pelnus ir vienetų vertes ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dowwe: 07 vasario 2008 - 11:43
blink.gif g.gif Įdomiai čia sukasi.
Atsakyti
kas g.gif
Atsakyti
Šiuo metu "pensija" kaupiasi PZU fonduose, bet kai ji dar po n^n metų, tai nelabai domiuosi, kaip ten kas... lotuliukas.gif
Atsakyti
O pasidomėjai, kad PZU fondus valdo Finasta?
Atsakyti
Jo Finasta intensyviai perka pensiju fondus g.gif
Atsakyti
Kol kas tik PZU nupirko biggrin.gif
Atsakyti
o Medicinos banko pensijų fondus? ne Finasta nupirko g.gif
Atsakyti
as manau visad reikia zeti ka sudarineji ir nuolatos rupintis.

O tai sebas nedave ikainiu kai pasiraset sutarti? keista kiek zinau nelabai galima slepti kainas.
Atsakyti
QUOTE(Milda84 @ 2008 02 21, 09:03)
O tai sebas nedave ikainiu kai pasiraset sutarti? keista kiek zinau nelabai galima slepti kainas.

sebas nesakė tikslių įkainių, kai pardavinėjo sutartį, todėl jos ir nepasirašiau... nes jau pasimokiau su kitais, tos klaidos nedaryti schmoll.gif
Atsakyti