Bandysime,jau domejausi,bet kolkas kol dar pati nedirbu,palauksime.Sunkoka kolkas is vyro 4 pragyventi.Vat
O aš 1dieniui susitariau pasirašyti pensijų kaupimo sutartį Finastoj MB reikia kažkaip įkalbėti, nes jis šiuose reikaluose išvis nieko neišmano ir sunkiai pasiduoda
QUOTE(JANIUKAS @ 2007 03 04, 19:32)
As kaupiu Hansa banke,o vyras Vilniaus
tai kuriam sėkmingiau, ar bandėte palyginti?
QUOTE(JANIUKAS @ 2007 03 04, 19:32)
As kaupiu Hansa banke,o vyras Vilniaus
na ir kokios išvados - ar matyt, kur geriau??
QUOTE(Aneliute @ 2007 04 02, 14:15)
na ir kokios išvados - ar matyt, kur geriau??
Ne man čia klausimas, bet juk nesimatys reikšmingų rezultatų tokiu trumpu laikotarpiu.
O šiaip aš esu viso šito reikalo pesimistė. geriau jau pačiam investicijom užsiimti, nei į tuos fondus pinigus kišti.
Kas nusimanote, kaip ten yra su draudimo kompanijos įsiterpimu pensijos išmokėjimo momentu? pinigai ateis per juos, taigi jie dar atsiskaitys nemenką procentą už administravimą. žodžiu po truputį kol visiems nubyrės, kas ten liks, neaišku dar viena infrastruktūra krūvai kompanijų užsidirbti ir turėti neišsekančią rinką
kazkuriam laikrasty (berods "Verslo ziniose") skaiciau labai kritiska straipsni apie PF. kazkaip pradzioj labai paveike Finastos puikiai atidirbta reklama, dziaugiuos, kad nesusigundziau pasirodo, ten ju pateikiami skaiciai yra neatskaicius mokesciu ar pan. tikrasis vaizdelis liudnesnis...
zodziu, nepakeiciau savo PF, tik rizika padidinau
p.s. gaila, bet nepamenu, bet kazkodel didziausia uzuojauta buvo skirta tiems, kurie sedi draudimo kompaniju fonduose...
p.s. gaila, bet nepamenu, bet kazkodel didziausia uzuojauta buvo skirta tiems, kurie sedi draudimo kompaniju fonduose...
QUOTE(Giselle @ 2007 04 20, 16:31)
kazkuriam laikrasty (berods "Verslo ziniose") skaiciau labai kritiska straipsni apie PF. kazkaip pradzioj labai paveike Finastos puikiai atidirbta reklama, dziaugiuos, kad nesusigundziau pasirodo, ten ju pateikiami skaiciai yra neatskaicius mokesciu ar pan. tikrasis vaizdelis liudnesnis...
gal prisimeni straipsnio datą? noriu archyve paieškot
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2007 04 20, 19:07)
gal prisimeni straipsnio datą? noriu archyve paieškot
Man rodos panašus straipsnis buvo "Vartuose" prie 2-4 sav. (išeina tik 1dieniais)
Ir respublikoj buvo panašus straipsnis
Mes ergo ir ta nuo sodros kur tai lyg ir SAMPO banko
QUOTE(Heilė @ 2006 05 15, 18:42)
po kažkiek laiko TIKRAI galima, juk ne iki gyvos galvos pasondintas esi, turi teisę keisti sprendimą
Deja, jau niekada neįmanoma. Pagal įstatymus. Bet ir gerai, juk VSDF veikia solidarumo principu, jeigu daug įnešite - daug negausite, o visiems bus paskirstyta panašiai (be abejo, koeficientai skaičiuojami). O fonde - nors ir skaičiuojami administravimo ir įmokos mokesčiai - vis tiek prieaugis bus (jeigu rinkoje neįvyks didelė krizė ir pan.).
Turiu teisę sudarinėti UAB "Hansa investicijų valdymas" (per "Hansabanką") pensijų kaupimo sutartis, galėčiau atvykti į bet kurią vietą ir išsamiai apie viską paaiškinti