Įkraunama...
Įkraunama...

Pensijų kaupimo fondai

As pasirinkusi ERGO....nzn. labai nesigilinau, krikstotetis tuo uzsiima, tai ir pasirinkau ji... blush2.gif
Atsakyti
Bandysime,jau domejausi,bet kolkas kol dar pati nedirbu,palauksime.Sunkoka kolkas is vyro 4 pragyventi.Vat mirksiukas.gif
Atsakyti
O aš 1dieniui susitariau pasirašyti pensijų kaupimo sutartį Finastoj ax.gif MB reikia kažkaip įkalbėti, nes jis šiuose reikaluose išvis nieko neišmano ir sunkiai pasiduoda doh.gif
Atsakyti
QUOTE(JANIUKAS @ 2007 03 04, 19:32)
As kaupiu Hansa banke,o vyras Vilniaus mirksiukas.gif

tai kuriam sėkmingiau, ar bandėte palyginti?
Atsakyti
QUOTE(JANIUKAS @ 2007 03 04, 19:32)
As kaupiu Hansa banke,o vyras Vilniaus mirksiukas.gif

na ir kokios išvados - ar matyt, kur geriau??
Atsakyti
QUOTE(Aneliute @ 2007 04 02, 14:15)
na ir kokios išvados - ar matyt, kur geriau??

Ne man čia klausimas, bet juk nesimatys reikšmingų rezultatų tokiu trumpu laikotarpiu.

O šiaip aš esu viso šito reikalo pesimistė. geriau jau pačiam investicijom užsiimti, nei į tuos fondus pinigus kišti.

Kas nusimanote, kaip ten yra su draudimo kompanijos įsiterpimu pensijos išmokėjimo momentu? pinigai ateis per juos, taigi jie dar atsiskaitys nemenką procentą už administravimą. žodžiu po truputį kol visiems nubyrės, kas ten liks, neaišku doh.gif dar viena infrastruktūra krūvai kompanijų užsidirbti ir turėti neišsekančią rinką doh.gif
Atsakyti
kazkuriam laikrasty (berods "Verslo ziniose") skaiciau labai kritiska straipsni apie PF. kazkaip pradzioj labai paveike Finastos puikiai atidirbta reklama, dziaugiuos, kad nesusigundziau smile.gif pasirodo, ten ju pateikiami skaiciai yra neatskaicius mokesciu ar pan. tikrasis vaizdelis liudnesnis...
zodziu, nepakeiciau savo PF, tik rizika padidinau smile.gif

p.s. gaila, bet nepamenu, bet kazkodel didziausia uzuojauta buvo skirta tiems, kurie sedi draudimo kompaniju fonduose...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Giselle: 20 balandžio 2007 - 16:32
QUOTE(Giselle @ 2007 04 20, 16:31)
kazkuriam laikrasty (berods "Verslo ziniose") skaiciau labai kritiska straipsni apie PF. kazkaip pradzioj labai paveike Finastos puikiai atidirbta reklama, dziaugiuos, kad nesusigundziau smile.gif pasirodo, ten ju pateikiami skaiciai yra neatskaicius mokesciu ar pan. tikrasis vaizdelis liudnesnis...
zodziu, nepakeiciau savo PF, tik rizika padidinau smile.gif

p.s. gaila, bet nepamenu, bet kazkodel didziausia uzuojauta buvo skirta tiems, kurie sedi draudimo kompaniju fonduose...

gal prisimeni straipsnio datą? noriu archyve paieškot unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2007 04 20, 19:07)
gal prisimeni straipsnio datą? noriu archyve paieškot  unsure.gif

Man rodos panašus straipsnis buvo "Vartuose" prie 2-4 sav. (išeina tik 1dieniais) 4u.gif
Atsakyti
Ir respublikoj buvo panašus straipsnis unsure.gif
Atsakyti
Mes ergo ir ta nuo sodros kur tai lyg ir SAMPO banko blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Heilė @ 2006 05 15, 18:42)
po kažkiek laiko TIKRAI galima, juk ne iki gyvos galvos pasondintas esi, turi teisę keisti sprendimą

Deja, jau niekada neįmanoma. Pagal įstatymus. Bet ir gerai, juk VSDF veikia solidarumo principu, jeigu daug įnešite - daug negausite, o visiems bus paskirstyta panašiai (be abejo, koeficientai skaičiuojami). O fonde - nors ir skaičiuojami administravimo ir įmokos mokesčiai - vis tiek prieaugis bus (jeigu rinkoje neįvyks didelė krizė ir pan.).
Turiu teisę sudarinėti UAB "Hansa investicijų valdymas" (per "Hansabanką") pensijų kaupimo sutartis, galėčiau atvykti į bet kurią vietą ir išsamiai apie viską paaiškinti smile.gif
Atsakyti