labas visoms.labai uzjauciu ir save ir jus, nes as irgi netekau mamos pries pusantro men, balandzio 11 d. kai mama lauke ryte stoteleje autobuso vezancio i darba ir i ja isireze automobilis.nunese visa stotele kartu su ja.mama zuvo vietoje.
kita mergina suzeide ji ligoninej, o gal jau isleido, nezn.Tai ivyko Klaipedoje, laikrasciai rase ir internetu skelbe.Tai tiesiog nepakeliamai siaubingas dalykas kai tau ryte paskambina policija is mamos telefono ir pasako kad mama zuvo avarijoje pakeliui i darba, kad jos nebera, ja tiesiog kaip kate suvazinejo kazkoks girtas bahuras, turintis teises tik savaite.ir dar virsijo greiti nezmoniskai kur galima buvo tik penkiasdesimt vaziuoti. Nezn kaip tai suvokti, kad dar vakara pries tai kalbejau si su ja telefonu ir viskas buvo nuostabu! paliko mane, viena dukra ir mociute, kuri atsigule i ligonine po tokio soko.Kiek daug planu buvo, mes taip graziai bendravome, buvom tikros drauges.Ji sveikai maitinosi ir sportavo, buvo uzsisakiusi dar viena treniruokli ir zadejo daryti bute remonta, trysko gyvenimo dziaugsmu..Kazkoks siaubas, lyg kas sirdi butu ispleses su visam.
Verkiu kasvakara, ko niekas nemato tik mano vaikinas.Darbe gal visiems atrodo kad man nelabai skaudu, nes nerodau savo liudesio ir neverkiu prie ju visu, o kai tik i sedu i masina vaziuoti namo paleidu dudas ir taip kasdien vaziuojant namo ir grizus.O man tik 24m. nebeturiu savo angelo, savo aukselio. Be jos taip sunku, nepakeliama, net galvoju kad niekada tas skausmas nepraeis - ji buvo labai sveika ir turejo tiek daug planu gyvenime, dziaugesi savo gyvenimu o kazkoks nieksas sugriove ir jos ir mano gyvenimus amzinai
Dukart per savaite einu ant jos kapo ir vis negaliu patiketi kad ji ten gules amzinai, kad jau niekada jos nebepamatysiu kol nenumirsiu pati, jei tiketi kad po mirties susitiksim.Noreciau bent jau tuo tiketi nes likimas is manes ateme brangiausia zmogu, jau daugiau nieko taip nemylesiu kaip mylejau savo mama.As ja tiesiog dievinau:(((Man laikas tik gilina sia zaizda, o ne gydo, kaip sako daugelis, nes kuo toliau tuo man labiau jos reikia, tuo verkimas darosi skaudesnis ir ilgesnis, nezn kaip nusiraminti, kaip susitaikyti, kaip suvokti sia realybe?buvo tokiu naktu kai norejau uzmigti ir nebepabusti, kad galeciau buti ten su ja, nes cia be jos gyvenimas neteko prasmes:(((((((((((((((