QUOTE(Tatli @ 2007 09 12, 13:48)
Ojoj kiek pasirodo daug yra musu, kuriu tevai nedagyveno iki anuku arba pabuvo su jais mazai:(
Vel rasau ir verkiu mano mamyte jau mirusi 9 men,zinokite ir nikiek ne lengviau, nors sako laikas gydo bet manau ne tokioj situacijoj.Gal tiesiog dabar ne kaltinu dievo kad kodel mano mama,kodel man.Pagaliau pakriksyjau suneli. Bet taip sirdi spaudzia kad netures mociutes. Nezianu ar kam nors taip yra gal as biski nenormali, bet man netgi pikta kad vyro mama dziaugesi anuku o mano net prisiliesti prie jo negali:( kazkaip maziau jai duodu vaika, nors suprantu kad jinai taip pat stengesi ir man padeti ir vaika mano myleti bet ne galiu svetima jinai man ir viskas. O su savo mama kalbu, verkiu labai noriu ja susapnuoti bet neiseina:( Zinokite man kartais atrodo kad jau man su galva tikrai negerai, ir tai baisu. Nes visi sako kad 9men tai pakankamas laiko tarpas kad biski skausmas atliegtu, bet nieko panasaus:(nieks negali mane suprasti
Uzjauciu
Mano sese mire 42 metu pries metus, stengiuosi kuo maziau galvoti apie prisiminimus,tikiu kad gyvenimas zemeje mirtimi nesibaigia.

[url=http://s14.rimg.info/8e8ae82be4cde99e103371cedcc6cac1.gif]