Sveikutes.Eh kokia aktuali ir man ši tema.Nes aš viena 2006 metu balandžio 30 diena atvykusi aplankyti tevu, radau juos mirusius. ABU mirusius. Vaizdas iki šiol mano akyse neišblėsta.
Abu teko laidoti viena diena.Tik dėja mamos karstas buvo uždarytas del vaizdo nekokio. Nes mama buvo mirusi 5 dienas.Tetis 2 dienas.Prieš tai paskutyni karta mes buvome per kalėdas pas juos. Na ir po švenčiu dėja užsikabino už butelio. Tai buvo pas juos rėtai bei jai jau užsikabindavo tai kokiam menesiui.
Tai vat po švenčiu jie gėrė. Ir mamos buvo silpna širdis. Neatlaike.
O tevui buvo kepenu ciroze.
Nors ekspertu išvaduose parašyta kad neva apsinuodijo smalkemis.Bet kodėl jie tada ne ta pačia diena kartu mirė?
Buvo sekmadienis.Pajaučiau kažka negero. Paprašiau vyro kad nuvažiuotumem aplankyti tevu.Nuvažiavom. Namu duru niekas neatidare.Išlaužiau langa ir iškart pajaučiau mirties lavonu kvapa. O Dieve. Negali buti. O ne ................ Ilipau namo ir mama radau mirusia ir suklupusia prie lovos ant grindu. Vaizdas jau buvo žiaurus. O tetis gulejo virtuvėja ant grindu.
Išlekiau iš tėvu namo kaip kulka tik laikiau sau burna kad tik ne surikti kad tik ne su šaukti. Šalia gyvena mano brolis su šeima.Tai mano vyras likes buvo ten. O mes abi su broliene ejom žiurėti kodėl gi man niekas neatidare duru.
Tai po to kai issilaužiau namo ir pamačiau vaizda parlekiau pas broli namo ir tik tada pradejau rėkti. Brolis nepatikejo. Po kurio laiko gryzom su broliu kad jis pasiziuretu.
Brrrrrrr šiurpuliukai po kūną laksto kai tenka prisiminti man viska.
Tevai buvo labai geri žmonės.Juos mylėjo visa gyvenvietė.Bet budavo kartais užgerdavo.
Klausyte kodėl brolis gyvenantis šalia nebuvo ju aplankyti? Gal galejo viskas buti kitaip? Bet vaikystėja musu tėvas baisiai gerdavo tai buvo musu vaikyste tikrai ne linksma.
Sausos duonos kriaukšlę mirkiau i sniega ir valgiau.Nes man buvo tik 5 metai.Ir Miegodavau susisukus sename čemodane prie duru iš lauko puses. Arba tekdavo sandeli ant šieno slėptis kad išsimiegoti.
Perėjau viska.Teko ir nuo girto tėvo gyntis.
Bet kai jie negerdavo tai budavo linksmiausios mano dienos. Mes su mama buvom drauges. Visada patardavo.Visada paguozdavo.
O dabar kai man rėikia paramos ir patarimo nebeturiu pas ka pasiklausti.