Įkraunama...
Įkraunama...

Mamos mirtis - kaip tai išgyventi?

QUOTE(AlmaJa @ 2012 03 05, 00:59)

TIK VIENA ZINAU TIKRAI. TOKIA MAMA KAIP JI AS NETAPSIU, NES JI BUVO TIESIOG ANGELAS.

... bet Tu esi Angelo Mama......
Atsakyti
sveikos, smagu, nauji namai. noriu jus visas apkabinti ir palinkėti stiprybės. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(nelita @ 2012 03 09, 07:30)
sveikos, smagu, nauji namai. noriu jus visas apkabinti ir palinkėti stiprybės.  wub.gif

niekaip neradau, galvojau kurt, nekurt,ar reikia ar nereikia blush2.gif

Stiprybės visoms tikrai reikia 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes.Eh kokia aktuali ir man ši tema.Nes aš viena 2006 metu balandžio 30 diena atvykusi aplankyti tevu, radau juos mirusius. ABU mirusius. Vaizdas iki šiol mano akyse neišblėsta. sad.gif
Abu teko laidoti viena diena.Tik dėja mamos karstas buvo uždarytas del vaizdo nekokio. Nes mama buvo mirusi 5 dienas.Tetis 2 dienas.Prieš tai paskutyni karta mes buvome per kalėdas pas juos. Na ir po švenčiu dėja užsikabino už butelio. Tai buvo pas juos rėtai bei jai jau užsikabindavo tai kokiam menesiui.
Tai vat po švenčiu jie gėrė. Ir mamos buvo silpna širdis. Neatlaike.
O tevui buvo kepenu ciroze.
Nors ekspertu išvaduose parašyta kad neva apsinuodijo smalkemis.Bet kodėl jie tada ne ta pačia diena kartu mirė?
Buvo sekmadienis.Pajaučiau kažka negero. Paprašiau vyro kad nuvažiuotumem aplankyti tevu.Nuvažiavom. Namu duru niekas neatidare.Išlaužiau langa ir iškart pajaučiau mirties lavonu kvapa. O Dieve. Negali buti. O ne ................ Ilipau namo ir mama radau mirusia ir suklupusia prie lovos ant grindu. Vaizdas jau buvo žiaurus. O tetis gulejo virtuvėja ant grindu. sad.gif
Išlekiau iš tėvu namo kaip kulka tik laikiau sau burna kad tik ne surikti kad tik ne su šaukti. Šalia gyvena mano brolis su šeima.Tai mano vyras likes buvo ten. O mes abi su broliene ejom žiurėti kodėl gi man niekas neatidare duru.
Tai po to kai issilaužiau namo ir pamačiau vaizda parlekiau pas broli namo ir tik tada pradejau rėkti. Brolis nepatikejo. Po kurio laiko gryzom su broliu kad jis pasiziuretu.
Brrrrrrr šiurpuliukai po kūną laksto kai tenka prisiminti man viska.
Tevai buvo labai geri žmonės.Juos mylėjo visa gyvenvietė.Bet budavo kartais užgerdavo. sad.gif
Klausyte kodėl brolis gyvenantis šalia nebuvo ju aplankyti? Gal galejo viskas buti kitaip? Bet vaikystėja musu tėvas baisiai gerdavo tai buvo musu vaikyste tikrai ne linksma.
Sausos duonos kriaukšlę mirkiau i sniega ir valgiau.Nes man buvo tik 5 metai.Ir Miegodavau susisukus sename čemodane prie duru iš lauko puses. Arba tekdavo sandeli ant šieno slėptis kad išsimiegoti.
Perėjau viska.Teko ir nuo girto tėvo gyntis.
Bet kai jie negerdavo tai budavo linksmiausios mano dienos. Mes su mama buvom drauges. Visada patardavo.Visada paguozdavo.
O dabar kai man rėikia paramos ir patarimo nebeturiu pas ka pasiklausti. sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Averita @ 2012 03 09, 09:28)
niekaip neradau, galvojau kurt, nekurt,ar reikia ar nereikia blush2.gif

Stiprybės visoms tikrai reikia 4u.gif

reikia, manau. gerai, kai yra suprantantis o kai jo nėra... randame čia
Atsakyti
QUOTE(JurSan @ 2012 03 10, 14:29)
O dabar kai man rėikia paramos ir patarimo nebeturiu pas ka pasiklausti. sad.gif

Žiauriai likimas pasielgė ir su Jumis 4u.gif

Artėja šventės, kaip jų nelaukiu verysad.gif
Atsakyti
mano visos šventės prasideda kapinėse ir nesvarbu ar šv. kūčių speigas ar velykų prasti orai...
man taip keista, jog ir po tiek laiko NEGALIU IŠLIPTI IŠ TO ILGESIO. sutikit, tikrai sunku, kaip nera pas ką pasiguosti, bet taip nuoširdžiai su atsaku - supratimas. šiaip jau esu pakankamai suaugusi moteris, bet vis dar noriu mamai ant kelių ir kad ji mane stipriai stipriai apkabintų, be žodžių.... tada aš taip verkčiau, kaip vaikas... mažas... didžiulėm ašarom... kaip žirniai ...

laikykitės, nepalūškit... stiprybės.
console.gif
Atsakyti
sveikos wub.gif

mano istorija - Mano mama isejo vasario 13, 2012, likus dienai iki Meiles dienos, jau 6 metai gyvenu su seima uzsienyje tai zinia mane pasieke internetu ,mano Tetis pranese zinia vyro sesei o jie abu paskambino man........ Isgirdus tecio balsa per vyro seses skype supratau kad kazkas nutiko, nes pas mane seimoj mama mokejo rasyt sms ir naudotis kompiuteriu bent kazkiek kad su manim susisiektu, pirmas klausimas iosgirdsus tecio balsa buvo - Teti Kas Nutiko..... Tada jie abu su vyro sese pranese man Kad MAMYTES NEBERA..... Pradejau klykt, atbego vyras jis buvo tuo tarpu apcioj, nesugebejau jam pasakyt kas nutiko, mano vaikas i mane ziurejo islpetes akis ( anksciau jis niekada nebuvo mates manes verkiancios). Isbegau i kita kambary, nepaklausus net kaip tai nutiko.... Tik atsipeikejus suskambinau su teciu ( visos istorijos kaip jsu juo sunkiai ejo susiekt cia nedestysiu, ) jis pasake kad INFARKTAS verysad.gif sako isejo i darba ( ji dirbo valytoja mokykloje) susmuko ant laiptu iskviete greitaja, Renimacija ( dar buvo ja atgaivine trumpam ) ir Uzgeso MANO PATS GERIAUSIAS ZMOGUS PASAULY verysad.gif verysad.gif verysad.gif Jai turbut buvo sunku susitaikyti su savo brolio mirtim ( jis mire guodzio 29, 2011, sutapo su mano 30 gimtadieniu ), nuo vezio kuris ji pasiglemze per menesi.... jos buvo silpna sirdis, aukstas kraujo spaudimas... O gal mano dedei Justinui ( jis buvo mano krikstatevis) buvo liudna ten vienam unsure.gif todel paseme savo mylima seseri Mano MAMYTE.... to jau dabar niekas nesuzinos...

NEBUTU TOS DIENOS MAMYT KAD APIE TAVE NAPAGALVOCIAU ILGIUOSI NEZMONISKAI, STENGIUOSI NEVERKTI, BET KARTAIS BUNA TAIP SUNKU MAMYT, PASILGAU MUSU POKLABIU, PAJUOKAVIMU...........
Atsakyti
QUOTE(JuGeMa @ 2012 04 27, 00:12)
NEBUTU TOS DIENOS MAMYT KAD APIE TAVE NAPAGALVOCIAU ILGIUOSI NEZMONISKAI, STENGIUOSI NEVERKTI, BET KARTAIS BUNA TAIP SUNKU MAMYT, PASILGAU MUSU POKLABIU, PAJUOKAVIMU...........

sėdžiu ir bliaunu...........
Atsakyti
Įsivaizduok dykumą, kurioje lyja tik kartą per metus.. Įsivaizduok augalėlį jos viduryje.. Įsivaizduok kaip labai jis ilgisi lietaus. Taip pat, tik tūkstantį kartų labiau aš pasiilgau mamos...

Atsakyti
QUOTE(nelita @ 2012 04 27, 20:41)
Įsivaizduok dykumą, kurioje lyja tik kartą per metus.. Įsivaizduok augalėlį jos viduryje.. Įsivaizduok kaip labai jis ilgisi lietaus. Taip pat, tik tūkstantį kartų labiau aš pasiilgau mamos...

verysad.gif console.gif
Atsakyti
QUOTE(nelita @ 2012 04 27, 19:41)

panaudosiu paraše verysad.gif
Atsakyti