Itariu, kad ne visos atsidare Vijurkos siuloma www.success.lt psl. Tad jauciu NORA ir pareiga si bei ta paviesinti:
N. Masikonis "Entuziazmo užtaisas!"
Koks didžiausias skirtumas tarp to, kuris lieka atkaklus, ir to, kuris pasitraukia? Tarp to, kuris ištveria sunkumus, ir to, kuris pasiduoda net matydamas finišą?
Entuziazmas!
Tai jis yra ta liepsnojanti ugnis, kuri gali ir nori vesti Jus į priekį.
Peržvelkite savo praeitį, prisiminkite tuos darbus, kuriuos metėte, pasidavėte. Ar yra koks nors bendras veiksnys, kuris tais atvejais Jus įtakojo pasiduoti? Žinoma yra! Tai jau mano minėtasis entuziazmas. Kai tik jis dingdavo, dingavo ir noras tęsti. O tai reiškė
Nei daugiau, nei mažiau - Jūs pasidavėte!Argi ne tiesa?
Notrdamo universiteto teologijos profesorius Tėvas Johnas OBrienas sakė: Jokia bet kokios svarbos kova nelaimima be entuziazmo.
Kitus žmones daug labiau įtikina Jūsų entuziasmas nei logiški paaiškinimai ir ataskaitos. Jūs savo entuziasmu galite užkrėsti ir kitus žmones. Nauda - dviguba. Tai kaip gi įgauti to stebuklus darančio entuziazmo? Norėdami entuziastingai siekti trokštamo tikslo, kasdien sutelkite į jį savo mintis. Kuo vertesnis ir trokštamesnis bus Jūsų tikslas, tuo labiau atsidavę ir entuziastingesni tapsite. Norint sutelkti mintis į tikslą ir tapti daug entuziastingesniu labai padeda reguliarus traukiančios gyvenimo vizijos skaitymas.
Įsivaizduokite savo ateitį. Detaliai, prašyčiau. Sunkoka, ar ne? Tai kaip gi Jūs galite kurti savo ateitį, jeigu net neturite savo konkrečios, popieriuje atspausdintos gyvenimo vizijos?
Gyvenimo vizija - popieriuje esamuoju laiku, pirmuoju asmeniu užrašytos Jūsų svajonės, kurias norite įgyvendinti ateityje. Svarbi pastaba: gyvenimo viziją turi sudaryti ne tos svajonės, kurias manote, jog galite įgyvendinti, o tos, kurias užsibrėžtumėte, jei žinotumėte, jog tikrai jas pasieksite!
Kaip rašyti gyvenimo viziją?
Užsimerkite ir įsivaizduokite, jog pagavote stebuklingą auksinę žuvelę, kuri pasiruošusi išpildyti visus Jūsų norus, tereikia, jai visus juos išsakyti. Norai tikrai bus išpildyti, nevarginkite savęs negatyviomis mintimis, tokiomis, kaip man tikrai tai nepavyks, tai ne man.
Rašydami savo gyvenimo viziją įsivaizduokite save kaip didingą, sėkmės pasiekusį asmenį. Kurdami savo viziją atsakykite sau į šiuos klausimus: Kas Jūs būsite? Kokiomis vertybėmis ir bruožais pasižymėsite? Kaip bendrausite su žmonėmis? Ką manysite apie save? Kaip gyvensite, kai visa tai pasieksite? Ir pan.
Ateities užprogramavimas
Tikėsite ar ne, bet turėdami ir dažnai skaitydami savo gyvenimo viziją Jūs kuriate savo ateitį! Viskas žmogaus gyvenime prasideda nuo mažytės sėklelės, nuo minties. Tai patvirtina ir pozityviojo mąstymo teorija. Pasak jos, kasdien reguliariai skaitydami ir įsivaizduodami savo gyvenimo viziją, Jūs ją įrašote į savo pasamonę. O pastaroji jau žino ką daryti su gauta informacija! Jei tik neapleisite savo gyvenimo vizijos skaitymo, paslaptingoji pasamonė darys viską, kad tik Jūs susikurtumėte savo suplanuotą ateitį.
Kai kam gyvenimo vizijų rašymas gali pasirodyti kvailas, kai kam - bereikšmis, tačiau nežinau, ar Jus veikia tas faktas, jog tokias gyvenimo, verslo ar bendravimo vizijas turi kone kiekvienas didelės sėkmės pasiekęs žmogus.
Šį straipsnį užbaigsiu jau minėtojo J.OBrieno mintimi: Jausmai, nuotaikos ir emocijos seks paskui veiksmą. Taigi, jeigu norite jausti entuziasmą - elkitės entuziastingai!.
QUOTE(LinetaBlue @ 2007 05 07, 12:15)
Zinau busVakare, Tu teisi kaip visada tamsta mokytoja tik tos silpnumo akimirkos kartais nelauktos uzklysta... Bet stengiuosi vadovautis kiekvienos is Jusu patarimais ir sviesiom mintim Tai tikrai labai padeda ...
Labas rytas!
gal ka neperskaiciau, kad nezinau del LinetaBlue raudoja?
Man siandien laisva diena, tad nusprendziau daryti tik tai, kas man patinka, nes paskuitnem dienom daug plusejau, tai ir poilsi uzdirbau.
BusVakare, man atrodo taip ir yra, kaip sakiau, jog abi vienu metu , bet dar ne 100 %
Pas mus irgi nuo vakar pradejo lyti, tikiuosi dabar neuzsilis per ilgai, nes norisi silumos
[quote=RVB,2007 05 07, 12:23]
Labas rytas!
Silnumo akimirkos ir praeities prisiminimai uzplusta, tai kartais gaunasi, kad paraudoju bet viskas gerai, as mokausi ir stipreju ...
Pas mane pro langa ir kastonu pumpurus jau giedresnis dangus, vat
Labas rytas!
Silnumo akimirkos ir praeities prisiminimai uzplusta, tai kartais gaunasi, kad paraudoju bet viskas gerai, as mokausi ir stipreju ...
Pas mane pro langa ir kastonu pumpurus jau giedresnis dangus, vat
RVB, Du kannst mir doch auf Deutsch schreiben..
Papildyta:
kazkokia vaisinga- seklinga tema darosi..
Papildyta:
gausis nebe apie pozityvuma, o apei besilaukianciu dziaugsmus Nu bet irgi pozityviai.
O as vakar apsakiau vyrui,kad trecio noreciau, tai jis liko nustebes
QUOTE(busVakare @ 2007 05 07, 12:34)
RVB, Du kannst mir doch auf Deutsch schreiben..
Papildyta:
Papildyta:
ne, cia nerasysiu vokiskai, nes neuzimu tu pareigu kaip toj temoj
Papildyta:
QUOTE(Manta @ 2007 05 07, 12:38)
gausis nebe apie pozityvuma, o apei besilaukianciu dziaugsmus Nu bet irgi pozityviai.
Maniskis irgi nustebs, kai suzinos naujiena, nes baigsis jam patogus gyvenimas
QUOTE(RVB @ 2007 05 07, 12:56)
ne, cia nerasysiu vokiskai, nes neuzimu tu pareigu kaip toj temoj
Papildyta:
Papildyta:
Reiks ir man vokieciu kalba prisiminti, pasprechinti su mamyte vokiskai, kad atgaivinciau zinias, nes dabar maisosi su anglu kalba kai tik pradedu kalbet
Dirbau dirbau dirbau per visas šventes...O dabar ilsėsiuosi,ilsėsiuosi... Rytoj pasidariau sau laisvą dieną. Gal dar ir trečiadienį nedirbsiu? Padariau šventę mamytėms
Tiesa, kažkuri rašėt, kad skaitot mano Mokytojo O. Aivanovo knygą "Kaip pagimdyti tobulą kūdikį". Iš tiesų toks pavadinimas matyt pasirinktas reklaminiais tikslais, nes visiškai neatitinka knygos turinio. Pati knyga yra apie seksualumą, vyro ir moters tarpusavio santykius. Apie vaikus kalbama tik knygos pabaigoje ir visai nedaug. Knyga yra gera, verta ją, kaip ir visas Aivanovo knygas, skaityti. Besilaukiančioms yra labai gera Profetų knyga (yra ir lietuviškai, ir rusiškai). Tikslaus pavadinimo neatsimenu, maždaug toks- "Jūsų vaiko sielos auklėjimas". Joje yra violetinės liepsnos maldos kiekvienam nėštumo trimestrui. Kai laukiausi dukros, atpoteriavau visus devynis mėnesius iš tos knygos, nes su sūnų sveikata turėjau laaabai daug rūpesčių. Mano nuomonė apie tą knygą ir maldas yra labai gera. Rekomenduoju visoms besilaukiančioms.
Tiesa, kažkuri rašėt, kad skaitot mano Mokytojo O. Aivanovo knygą "Kaip pagimdyti tobulą kūdikį". Iš tiesų toks pavadinimas matyt pasirinktas reklaminiais tikslais, nes visiškai neatitinka knygos turinio. Pati knyga yra apie seksualumą, vyro ir moters tarpusavio santykius. Apie vaikus kalbama tik knygos pabaigoje ir visai nedaug. Knyga yra gera, verta ją, kaip ir visas Aivanovo knygas, skaityti. Besilaukiančioms yra labai gera Profetų knyga (yra ir lietuviškai, ir rusiškai). Tikslaus pavadinimo neatsimenu, maždaug toks- "Jūsų vaiko sielos auklėjimas". Joje yra violetinės liepsnos maldos kiekvienam nėštumo trimestrui. Kai laukiausi dukros, atpoteriavau visus devynis mėnesius iš tos knygos, nes su sūnų sveikata turėjau laaabai daug rūpesčių. Mano nuomonė apie tą knygą ir maldas yra labai gera. Rekomenduoju visoms besilaukiančioms.
Labdien
Taaayyyp... dabar ta proga galima pasidžiaugti, jog mūsų bendra katė kaime žada apsivaikuoti. (Na, o tėvukas jau pravedė paskaitą apie kačiukų likvidavimą. Jo manymu, geriausia likvidacijos priemonė būtų sukimas už uodegos, o po to tėškimas į sieną. Bet jo manymu, vėl bus "kačiukų sriuba". Va, kokioj šeimoj auga Dujokaukee.Man smagu.) Tsk, o visai norėčiau vieną katinėlį į namus parsitempti, bet va, mano tėvai - gyvūnų nekentėjai, to neleis . Ir į ką aš atsigimiau?
Buvau šeštadienį metal koncerte . Smagiai pasibuvau O vakar kaime dirbom dirbom O šiandien su matematika kamavausi Tai va. Tiek žinių iš Dujokaukee's stovyklos
Taaayyyp... dabar ta proga galima pasidžiaugti, jog mūsų bendra katė kaime žada apsivaikuoti. (Na, o tėvukas jau pravedė paskaitą apie kačiukų likvidavimą. Jo manymu, geriausia likvidacijos priemonė būtų sukimas už uodegos, o po to tėškimas į sieną. Bet jo manymu, vėl bus "kačiukų sriuba". Va, kokioj šeimoj auga Dujokaukee.Man smagu.) Tsk, o visai norėčiau vieną katinėlį į namus parsitempti, bet va, mano tėvai - gyvūnų nekentėjai, to neleis . Ir į ką aš atsigimiau?
Buvau šeštadienį metal koncerte . Smagiai pasibuvau O vakar kaime dirbom dirbom O šiandien su matematika kamavausi Tai va. Tiek žinių iš Dujokaukee's stovyklos
laba dienele, va prieš pusvalanduką grįžau iš spa centro... pasilsėjau, bet ne kažin kas bet kažkaip neigiamas mintis labai pašalino, net nėjo ten mąstyt neigiamai, dabar niamu niamu noriu, nors kavinukėj valgiau salotų, bet kas paprastos salotos mano pilvūzui )))
tik tyliai )))))) kad ne apsivaisinčiau ir aš )))) oj bus tada
QUOTE(busVakare @ 2007 05 07, 10:34)
tik tyliai )))))) kad ne apsivaisinčiau ir aš )))) oj bus tada
QUOTE(busVakare @ 2007 05 07, 11:21)
[i]Itariu, kad ne visos atsidare Vijurkos siuloma www.success.lt psl.
O as suradau kita:
Mane visada erzindavo zodziu junginis : Tu turi eiti, daryti, dirbti . Tas turi tai pareiga nuo kurios nepabegsi. Ir kaip viskas keiciasi jei zodi turi pakeisti zodziu [COLOR=red]gali , tai yra tu gali eiti, daryti, dirbti arba gali neiti, nedaryti, nedirbti... Bet as galiu ir man tai ne sunku ir pareiga virsta maloniu uzsiemimu
Aciu Vijurka
Tai kai turiu laiko ir upo bendrauti- ne kas gaunasi...
O dabar kai nueisiu pogulio, tai visos susirinks ir ryt rasiu vel 5 psl daugiau.
Taip nesazininga!
Pasiilgau Vijurkos, pepilotos (ko taip retai??? Unaras uzejo??)liepsneles, lietaus,123456 galetu dazniau raportuoti kaip jai pozytyviai einasi lauktis ir koki pliusa zada isleist i pasauli. Laura_K gydo koja, taip? Busiu Klaipedoj Tavo, tai galesim, jei paeisi, susibegt. Su Lineta ir taip laikom rysi rytoj.. Uz RVB spaudziu visus galus! Manta kaip menulis pasirodo ir dingsta! Na, ka, o su kitom reik tiesiog laiku susitikt, ar ne?
O dabar kai nueisiu pogulio, tai visos susirinks ir ryt rasiu vel 5 psl daugiau.
Taip nesazininga!
Pasiilgau Vijurkos, pepilotos (ko taip retai??? Unaras uzejo??)liepsneles, lietaus,123456 galetu dazniau raportuoti kaip jai pozytyviai einasi lauktis ir koki pliusa zada isleist i pasauli. Laura_K gydo koja, taip? Busiu Klaipedoj Tavo, tai galesim, jei paeisi, susibegt. Su Lineta ir taip laikom rysi rytoj.. Uz RVB spaudziu visus galus! Manta kaip menulis pasirodo ir dingsta! Na, ka, o su kitom reik tiesiog laiku susitikt, ar ne?