Labas Rytas Mergaites
kurgi visos dinge? Turbut vartotes dar lovytese sia niuria ir lietinga diena...
Einu mokintis, bet tikiuosi, kad greitai cia pasirodys nors viena is Jusu plepute. Geros ir ramios dieneles visoms
Labas Lineta,
su Tavim ir iseina sveikintis...Cia visos mamos ir sveikinancios jas dar po svenciu..
As pakilau 4 val. ryto (lengvai skaudeno), o paskui uzmigau nuo 6 val. ir vel... Tad leidau sau keltis 9:30 Mano vyriskis isvaziavo prie ezero irengineti musu namuko, kaip as vadinu "Laisvalaikio ir pramogu centro" Tad kazkaip labai seimyniskai laiminga pasijutau: mamyte laukiasi, tevelis guzta suka
Paplepekim tada dviese, gerai?
Tai ir Vujrkai "priveta'as"!!! Gal ka protingo ismesim i eteri, merginos?
su Tavim ir iseina sveikintis...Cia visos mamos ir sveikinancios jas dar po svenciu..
As pakilau 4 val. ryto (lengvai skaudeno), o paskui uzmigau nuo 6 val. ir vel... Tad leidau sau keltis 9:30 Mano vyriskis isvaziavo prie ezero irengineti musu namuko, kaip as vadinu "Laisvalaikio ir pramogu centro" Tad kazkaip labai seimyniskai laiminga pasijutau: mamyte laukiasi, tevelis guzta suka
Paplepekim tada dviese, gerai?
Tai ir Vujrkai "priveta'as"!!! Gal ka protingo ismesim i eteri, merginos?
vakar, kol mano MB, ciuozinejo ant ledo - niu, ka as daugiau veiskiu tokiu atveju- ilindai i knygyna ir prapuoliau... To venuolio su ferrari yra daug isleistu serijiniu knygu. Viena sviezesne apie seima ir vaikus. Masciau, ar isigyti (neteko skaityt?) Uzkliuvo viena fraze: akcentuokime ne neigiamas savybes, o kaip tik- iskelkile gerasias dominuojancias (apie vaikus). Va, kazkaip ir susimasciau tiek apie save, tiek apie vaikiukus, tiek apie lietuvius ...
Ar teko skaityti A. Zarskaus "Gimomo slepinys"?
Ar teko skaityti A. Zarskaus "Gimomo slepinys"?
Labas rytas.
QUOTE(Vijurka @ 2007 05 07, 10:43)
Labas rytas!
Kokia lietinga ir niūri diena? Pas mus saulė žeme ritinėjasi LinetaBlue, nėra blogo oro, yra tik bloga nuotaika, bet galima juk į tai visai nekreipti dėmesio
Kokia lietinga ir niūri diena? Pas mus saulė žeme ritinėjasi LinetaBlue, nėra blogo oro, yra tik bloga nuotaika, bet galima juk į tai visai nekreipti dėmesio
Visiems labas rytas o gal jau laba diena Pas mus irgi saulute sviecia, vakar as net tik su megstiniu lauke buvau. Gal jau is tikruju silti dienialiai ateina
Kaip as megstu kada lauke silta tada bunu laiminga nes esu is tu kurioms amzinai salta ir man niekaip ne sisieka save itikinti kad as sacharoj ir kad man karsta
Mano svajone
QUOTE(Vijurka @ 2007 05 07, 11:43)
Labas rytas!
Labukas, kaip faina, kad cia Jusu daugiau renkasi Orelis, kaip matau, po truputi giedrinasi, i ji as nelabai kreipiu demesi, tik va uzverktos ir istine akys nieko gero nerodo ... Ai... nagi paplepekim geriau ir viskas nusvis Bet zinok, busVakare, as pas Tave prie ezeriuko namuko ikurtuves svecias butinai noriu buti numeriu 1 Kaip dziaugiuosi uz Tave Dar uz Lauryte vakar labai dziugavau, kad ji lyg ir nuostabu meiles savaitgali turejo... O as va jogoj vakar buvau, mano jogos mokytojai 60 metu, niu bet patikekit brangiosios, koks pas ta moteriska lankstumas...tai man dar toli, siandien jauciasi, kad vakar rimtu sportu uzsiiminejau busVakare, man reikia ta veikla greiciau uzsiimti, nes matau, kad savo mintis ne ten kur reikia nukreipiu...
vel visos dingo!
Nedingo..Kitur grybavau..
Mes rytoj juk susibegam, Lineta! ..na, jei nelis!
Mes rytoj juk susibegam, Lineta! ..na, jei nelis!
QUOTE(busVakare @ 2007 05 07, 12:02)
Aha, butinai Dabar rasau toki darba apie verslo komunikacija Japonijoje, niu tai sakes, kaip uzsimaniau keliaut Negaliu kaip noooooriu Bandziau vakar net Teleloto lost, nes ten prizai keliones buvo, bet...nelaimejau dar nieko...Kazin, kaip man cia islekti kur i kitus siltus krastu? Noras pas mane tai labai jau didelis yra
Na, o jei lis, tai as Tau duosiu nuostabiai dideli kaip musmire savo lietsargi
Nezliumk, Lineta! Joga- geras minciu nukreipimas!! Imk mano pavzydi: kol dusavau-asarojau, kad leliaus ner- tol jo ir nebuvo. Nukreipiau mintis kitur- iskart net netiketai uzkibo! Kai praies daugiau laiko ir spindesi is laimes, pamatysi, kad tokia Tavo busena- labai griauna planus tureti norima tiksla! Tu kaip tik dekavok uz tai, kokia Tu busi laiminga!! Dekok uz Tau paruosta plana! Ir tai kur kas sveikiau ir naudingiau praleistas laikas! Kai tik liudna- dekok uz tai, kas bus (nes vis tiek tai BUS!!!) Tai ir dekok! O kai belsi belsi, tai Tau ir dureles greiciau tas norimas atidarys! Bet belsk ne zliumdama, o su dekingumu!
Labas rytelis...
O aš myliu šitokį orą - lauke tokia gaivuma, tokie aromatai žemės šviežiai nupraustos... Pėdinau koja už kojos atsigėrėt negalėdama nuskalbta žaluma ir tyruma... Kartais apima mane toks jausmas - kai pavydžiu pati sau šios akimirkos, šių pojūčių ir reginių... Fantastika. Vien dėl tokių akimirkų gyventi būtų verta.
Geros dienelės visoms
O aš myliu šitokį orą - lauke tokia gaivuma, tokie aromatai žemės šviežiai nupraustos... Pėdinau koja už kojos atsigėrėt negalėdama nuskalbta žaluma ir tyruma... Kartais apima mane toks jausmas - kai pavydžiu pati sau šios akimirkos, šių pojūčių ir reginių... Fantastika. Vien dėl tokių akimirkų gyventi būtų verta.
Geros dienelės visoms