Įkraunama...
Įkraunama...

Konstruktyvus (pozityvus) mąstymas VII d.

sveikos.
siūlau susirasti Steve Pavlina blogą internete.
Ypač toms, kurios skundėsi, kad negali prisiversti kažko daryti, kad pasiektų savo tikslus, ar kad šiaip tinguliukai kamuoja.

su švente visas mamas.
Atsakyti
paveikslas nuteike labai gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zlatan @ 2007 05 06, 14:21)
sveikos.
siūlau susirasti Steve Pavlina blogą internete.
Ypač toms, kurios skundėsi, kad negali prisiversti kažko daryti, kad pasiektų savo tikslus, ar kad šiaip tinguliukai kamuoja.

su švente visas mamas.

Ziurejau bet "ne tau Martinai melynas dangus"! Neskaitau laisvai angliskai blush2.gif
Atsakyti
labukas visoms wub.gif

neskaiciau 2 dienas siandien gryzus radau jau 7-ta tema, nors Lineta jau buvo informavus mane wub.gif

visu pirma Sveikinu BusVakare wub.gif pamenu kai viena karta kalbejom, Tu sakei :kai prasides darbai tai turbut ir leliukas ateis - tai matai pati nusistatei sau data thumbup.gif labai dziaugiuosi 4u.gif

sekancios Pepilota ir RVB, o po ju kas? wub.gif
sakiau, kad bus masine "epidemija" ja atnese 123456 thumbup.gif

as turejau nuostabu savaitgali wub.gif wub.gif wub.gif rolleyes.gif

visas jau esamas ir "be keliu menesiu" Mamytes sveikinu su nuostabia svente 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laura_k: 06 gegužės 2007 - 14:18
Iš ciklo "Rex":

user posted image
Atsakyti
QUOTE(liepsnele @ 2007 05 05, 00:10)
Nebespėjau parašyt ankstesnėj temoj dėl tų sapnų su nematytais vyriškiais  ax.gif Tai tik dar vienas pozityvaus mąstymo įrodymas, kad pasąmonė dirba nukreipta linkme, kokios vizualizacijos, tokie dalykai ir gali pasireikšt per sapnus, nes kaip minėjau, tada lengviausiai reikštis pasąmonei, kai protas miega  smile.gif Tai sveikinu Lineta žengiant teisinga kryptim  thumbup.gif

ne visada taip, pvz as labai noreciau buti kartu su vienu zmogumi, svajodavau apie ji, o neperseniausiai sapnavau, kad mes suipykom ir daugiau nebendravom, taigi, dabar dar paaiskejo, kad negalesim ir matytis taip daznai kaip buvo anksciau... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedrut @ 2007 05 06, 16:19)
ne visada taip, pvz as labai noreciau buti kartu su vienu zmogumi, svajodavau apie ji, o neperseniausiai sapnavau, kad mes suipykom ir daugiau nebendravom, taigi, dabar dar paaiskejo, kad negalesim ir matytis taip daznai kaip buvo anksciau... verysad.gif

Nezinau as kai mes issiskyre (as ir mano vyras) labai norejau kad jis grystu svajojau issivaizdavau kaip mes kartu gyvenam ir..... Dabar jis sugrizo mes gyvenam kartu 2006.07 gime musu antras vaikas o as .... nezinau ... atrodo viskas gerai ... bet kartais as galvojau kad ir vienai man butu gerai nors kas zino? O kartais galvojau kad pati nezinau ko noriu... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eris: 06 gegužės 2007 - 15:35
QUOTE(eris @ 2007 05 06, 15:33)
...labai norejau kad jis grystu svajojau  issivaizdavau kaip mes kartu gyvenam ir..... as .... nezinau ... atrodo viskas gerai ... bet kartais as galvojau kad ir vienai man butu gerai nors kas zino?

eris, vyro sugrįžime į šeimą buvo kažkas pozityvaus (teigiamo), ar jis grįžo toks pats, koks išėjo? g.gif Ir kodėl apninka mintys, kad ir vienai būtų gerai? wub.gif
Atsakyti
"Gyvenimo vizija - popieriuje esamuoju laiku, pirmuoju asmeniu užrašytos Jūsų svajonės, kurias norite įgyvendinti ateityje. Svarbi pastaba: gyvenimo viziją turi sudaryti ne tos svajonės, kurias manote, jog galite įgyvendinti, o tos, kurias užsibrėžtumėte, jei žinotumėte, jog tikrai jas pasieksite!"

Radau labai neblogą straipsniuką apie TEISINGĄ vizijų kūrimą, štai čia: My Webpage

pepilota, tau irgi turėtų patikt mirksiukas.gif

Geras puslapis, kuris atitinka mūsų tematiką, daug įdomių temų. Ir beje, ar ten ne tas pats jaunuolis, kuris dalyvavo zemaites pasiūlytoje pažiūrėti TV laidoje? Labai jau man matytas g.gif

Man labai protingas pasirodė ir kaupimo dėsnis:
"Pasitelkite Kaupimo dėsnį savo naudai trijose pagrindinėse srityse: 1) žinios ir įgūdžiai, 2) pinigai ir 3) žmonės. Organizuokite savo gyvenimą taip, kad pabaigtumėte kiekvieną dieną šiek tiek praturtėjęs šiose trijose srityse. Noriai padėkite kitiems. Investuokite, ne vartokite. Dienos pabaigoje suveskite savo sąskaitas. Atsakykite sau į klausimą: „ar šiandien priartėjau, ar nutolau nuo savo tikslų?“
g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vijurka: 06 gegužės 2007 - 17:16
QUOTE(Vijurka @ 2007 05 06, 16:41)
eris, vyro sugrįžime į šeimą buvo kažkas pozityvaus (teigiamo), ar jis grįžo toks pats, koks išėjo? g.gif Ir kodėl apninka mintys, kad ir vienai būtų gerai? wub.gif

Ne jis tapo atsakingesne, pradejo manes vertinti suprato kad as esu tas kuris niekada neisduos vtsada pades . Jis labai geras bet truputi zemiskas bet gal tai ir gerai nes dabar galiu sau leisti truputi paskraidyt ir didziuoji dalys atsakomybes numesti jam.
Atsakyti
QUOTE(eris @ 2007 05 06, 20:54)
Ne jis tapo atsakingesne, pradejo manes vertinti suprato kad as esu tas kuris niekada neisduos vtsada pades . Jis labai geras bet truputi zemiskas bet gal tai ir gerai nes dabar galiu sau leisti truputi paskraidyt ir didziuoji dalys atsakomybes numesti jam.

hihihi.gif paskaičius pirmą sakinį, susidaro vaizdelis, kad JIS, tai tavo žmona, o ji - tai vyras.
eris, gal tu vyras? mastau.gif Ar čia taip susidėliojo galūnės didis.gif Įdomu vis tik tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vijurka: 06 gegužės 2007 - 21:55
QUOTE(Vijurka @ 2007 05 06, 22:53)
hihihi.gif paskaičius pirmą sakinį, susidaro vaizdelis, kad JIS, tai tavo žmona, o ji - tai vyras.
eris, gal tu vyras? mastau.gif Ar čia taip susidėliojo galūnės didis.gif Įdomu vis tik tongue.gif

Ne tai tik bloga mano lietuviu kalba. Kartais tingiu tikrinti zodzius zodyne blush2.gif
Atsakyti