Įkraunama...
Įkraunama...

Konstruktyvus (pozityvus) mąstymas VII d.

QUOTE(vaižgantė @ 2007 05 05, 19:41)

O mirusieji mums padeda. Man padeda mano miręs tėtis. Mano mama su juo nuėjus į kapines pasikalba. Ir brolis. Man irgi dukkart pavyko. (Masinė šizofrenija  lotuliukas.gif )

kaip miela smile.gif esu girdėjusi, kad vaikai mato daugiau, vaikai mato naminukus vadinamus, tik nežinau kiek čia tiesos, aš nesu nieko mačius g.gif

dėl mirųsiųju, kartais lyg ir jaučiu, kad šalia manęs mano senelis miręs, kuris mirė kai man buvo metukai. Aš neinu į bažnyčią melstis, išpažinties...nesu perdiem tikinti,,,,nea....arčiau širdies pagonybė....nesvarbu....bet esmė tame, kad mano šventykla lyg ir - senelio kapas. ten nuėjusi, man visad pasidaro gėda, dėl savo gyvenimo būdo, kad nesu tokia, kokią jis norėtų matyti mane... ten apsiašaroju.... ten...nežinau kažkokia aura..... į bažnyčią einu, tai architektūros pažiūrėt, nes man rya neapsakomai gražu, viskas tvarkoj pagarba, nes gerbiu jog kažkas tiki, tik kaikurių dalykų krikščionybei negerbiu, bet nesvarbu tai....bet va senelio kapas kaip vieta...nemoku net paaiškinti žodžiais...kažkas nepaprasto... tai lyg ir jaučiu senelį netoliese, tik man atrodo, kaikuriais klausimais man jis nepadeda, nes gal nepritaria...man žiauriai gėda būtent nuėjus prie jo kapo, dėl savo padarytų nuodėmių....vieniems gėda bažnyčioj, o man ten....
Atsakyti
QUOTE(Alan @ 2007 05 05, 21:57)
Pasišnekėjau šiandien su a.a. mama, nuverkiau taip šviesiai mažumėlę prie kapelio, pasiguodžiau dėl tėvelio būklės... ir palengvėjo. Na, negirdžiu jos balso realiai, ir veido nebematau, bet ji tebėr su manim - o ar dausose, ar šalimais... man vis vien.
Močiutė, mamos mama, pasišnekėdavo bepoteriaudama tiesiai - ir papriekaištaudavo Dievuliui, ir nurodydavo neteisybes visokias, paakindavo dėmesį atkreipt.

Yra tokia Atleidimo malda, tai pirmas zingsnis : atleisti Dievui. Tai gi tavo mociute buvo teisi. O gyvi mes kol mus prisimena musu artimeji bet tai jau mano asmenine nuomone. g.gif
Atsakyti
QUOTE(eris @ 2007 05 05, 22:17)
Yra tokia Atleidimo malda, tai pirmas zingsnis : atleisti Dievui. Tai gi tavo mociute buvo teisi. O gyvi mes kol mus prisimena musu artimeji bet tai jau mano asmenine nuomone. g.gif

Turejau omeni po mirties
Atsakyti
nu merginos.... nu susigraudinau...... taip kazkaip dushele suspaude, bet ne liudnai, o kazkokis ilgesys ir geris...... Shiluma ir atsiminimai..... kazkaip cia mes....... verysad.gif
Atsakyti
Šią dieną noriu baigti M.K.Čiurlionio paveikslu...

user posted image
Atsakyti
kokia ramuma.........
Atsakyti
Labas rytas smile.gif Visus mamytes su sventem 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas . Sutikite shiandien daug maloniu veidu smile.gif
Atsakyti
Labas mamytes ir busimosios mamytes, su nuostabia diena Jus 4u.gif Bukite pagerbtos, apkabintos, nudziugintos ir mylimos wub.gif
As begu saviske pasveikinti 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas wub.gif

Su gražia švente!

Būkim visos apkabintos ir priglaustos, savo vaikų, mamų, vyrų... Meilės niekada nebus per daug mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas, Mamytes, su Musu diena visas mirksiukas.gif

bet Vaizgante, mano seimoj du zmones serga sita liga, kur mato ir girdi tai, ko kiti nemato ir negirdi. prasidejo viskas nuo "giliu dvasingumu", aiskiaregysciu, gydymu rankomis, pagalbu zmonijai ir bendravimu butent su angelais sargais... o dabar gryna beda, cia baisi liga yra. jei mano vaikas pradetu matyti tai, ko nera, tai turbut prazilciau per nakti. aciu Dievui, kad vaikai daugiausia fantazuoja apie tokius dalykus ir patys tiki tom fantazijom, o ne is tikruju mato...
ir dar, jei zmogui neduota matyti "kitu pasauliu", tai geriau ir nelisti kur tau nepriklauso, jei bedos nenori prisisaukt. sveikas protas tam zmogui ir duotas... daugiau nesigincysiu, neverta.
Atsakyti
4u.gif Su Mamos diena! Visas visas mamytes! BusVakare,SVEIKINU!
Žinai, skaičiau , skaičiau, jaučiausi tarsi dalyvauju Jūsų pokalbiuose. ir pamenu kaip tu sakei jauteisi, kai 123456 pranešė apie savo naujieną, tai vat, mane toks gėris apėmė kai sužinojau tavąją, toks gėris, na taip širdy už tave džiaugiaus:)
Šiandien daug Jums šiltų gražių jausmų viduje. Visi šiandien bus geresni manau ax.gif
Atsakyti