Įkraunama...
Įkraunama...

Konstruktyvus (pozityvus) mąstymas VII d.

QUOTE(vaižgantė @ 2007 05 16, 17:56)
Pageidavimus dėl meeto prašau man rašyti į AŽ (kad neterštume čia). Siūlau kitą savaitgalį. Pagalvokit- gal kokio masažiuko, reiki seansiuko ar dar ko norėtumėte  ax.gif Mano namuose jau buvo keli meetai- man patinka. Norėčiau su jumis pasimatyti ir pamatyti, kokios realybėje esat- ar iš tiesų pozityviai mąstot, ar čia su kaukėm visos sutūpę  biggrin.gif Visas kiaurai pažiūrėsiu ir diagnozes nustatysiu  lotuliukas.gif

thumbup.gif
Prisipazistu blush2.gif Siandien man negativo priepolis blink.gif lotuliukas.gif doh.gif mirksiukas.gif Sedziu visa diena namuose ir tinginiauju doh.gif Geda blush2.gif bet rytoj bus viskas thumbup.gif Gal pavargau,o gal savaite be vyro mirksiukas.gif Bet jis siandien gryzo ,vaikus suguldisiu,vino atidarisiu thumbup.gif
pozitivas ateinaaaaaa wub.gif
Atsakyti
Na kam siandien buvo extremaliu isbandymu diena? mirksiukas.gif Kokie rezultatai?
Viskas OK?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eris: 16 gegužės 2007 - 17:17
Aš jau maniau, kad į naują temą įšoksiu, o čia žiūriu pristabdėt labai, specialiai, ar kaip? g.gif
Aš tai šiandien namus tvarkiau, su mažiuke po lauką daug tipenom, draugė svečiavosi... Dienos kaip ir nėr, o tema nesibaigia tongue.gif
Kur pepilota, liepsnelė, RVB, Lietus ir kt.? Kaip tik naujos temos atidarymas ant nosies, taip lieka Vijurka mirksiukas.gif Kas pasisiūlys? Dujokaukee, Laura_k, LinetaBlue, gal kuri iš naujokių mergaičių?

Matau, kad iki 592 žinutės liko 1-a. Matau, kad ir mergytės renkasi! wub.gif blink.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vijurka: 16 gegužės 2007 - 17:29
QUOTE(Vijurka @ 2007 05 16, 19:25)
Aš jau maniau, kad į naują temą įšoksiu, o čia žiūriu pristabdėt labai, specialiai, ar kaip? g.gif
Aš tai šiandien namus tvarkiau, su mažiuke po lauką daug tipenom, draugė svečiavosi... Dienos kaip ir nėr, o tema nesibaigia tongue.gif
Kur pepilota, liepsnelė, RVB, Lietus ir kt.? Kaip tik naujos temos atidarymas ant nosies, taip lieka Vijurka mirksiukas.gif Kas pasisiūlys? Dujokaukee, Laura_k, LinetaBlue, gal kuri iš naujokių mergaičių? rolleyes.gif

As tai tia smile.gif , bet tuoj manes tia nebus, nes veinu i darbuka, grizus soksiu i nauja temuki biggrin.gif
O i meeta su Vaizgante neisiu schmoll.gif , nemegstu rentgeno tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(pepilota @ 2007 05 11, 18:10)
Tariu zodi:

Apie nauja tema - rupinuosi is anksto, nes viskam paruosti reikia laiko. Ne viena nedirbam SM. Visos turim savo darbu ir reikalu. Be to,  niekada neatidelioju paskutinei dienai. Megstu but pasiruosus is anksto. Nebus kokybes, jei tik paskutiniam puslapy pradesim svarstyt ka reikia daryt. Jei matom savo temos tolesne perspektyva tai pats laikas ja rupintis o kitos temos pradzioj viska aiskiai isdestyti. Ir taip daryti atidarant kiekviena nauja tema.

Buckis visoms!!!  4u.gif

QUOTE(Vijurka @ 2007 05 16, 18:25)
Kur pepilota, liepsnelė, RVB, Lietus ir kt.? Kaip tik naujos temos atidarymas ant nosies, taip lieka Vijurka mirksiukas.gif Kas pasisiūlys? Dujokaukee, Laura_k, LinetaBlue, gal kuri iš naujokių mergaičių?

Matau, kad iki 592 žinutės liko 1-a. Matau, kad ir mergytės renkasi!  wub.gif blink.gif rolleyes.gif

Bet juk buvo savanore tongue.gif
Atsakyti
Naują dalį atidarys pepilota! clap.gif gathering.gif
Atsakyti
Vijurka, ar cia patikrintos zinios del Pepilotos? Nes ji sake anksciau, jog tik pades kazkam atidaryti nauja tema...
Atsakyti
QUOTE(Lietus @ 2007 05 16, 18:56)
Vijurka, ar cia patikrintos zinios del Pepilotos? Nes ji sake anksciau, jog tik pades kazkam atidaryti nauja tema...

JAU YRA NAUJA TEMA 4u.gif EISIU ZIURET LABAI SMALSU 4u.gif
Atsakyti
Kad pepilota atidarys - patikrinta, susirašėm į AŽ smile.gif

busVakare, labas wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vijurka: 16 gegužės 2007 - 18:02
QUOTE(Vijurka @ 2007 05 16, 19:01)
Kad pepilota atidarys - patikrinta, susirašėm į AŽ smile.gif

busVakare, labas wub.gif

Panos zodziu neturiu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti