[quote=-ELI-,2007 05 05, 12:08]
.Bet jei bandyt įžvelgt kažką teigiamą,tai turime po labai stiprų ir mylintį angelą sargą danguje....
Užkliuvo man šitas sakinys. Kokiam danguje? Šalia Dievulio sėdi ir jam arbatą verda?
Angelas Sargas yra visuomet šalia mūsų. Man įprasta kasdien su juo bendrauti. Tai visai nesunku išmokti. Galima gi su Juo pasitarti, Jo patarimo paklausti...
Gera diena šiandien. Turėjau puikų klientą. Gerą masažą padariau, smagiai pabendravom Dabar galiu ramiai ilsėtis...Kauptis sunkiai rytdienai...Mamytėms rytoj šventė, o man teks šventę trims mamytėms padaryti...
QUOTE(Vijurka @ 2007 05 05, 17:50)
Gerai, mergytės, einu paskaityk Aurimo Guogos minčių, reikia produktyviai laiką leist Mokytis, mokytis, mokytis
LinetaBlue, skaičiau tavo sapną, nusčiuvau...Prieš keletą metų, po labai skausmingų sant.(meilės) nutraukimo, mane taip pat aplankė panašus sapnas-vizija Šokau su labai aukštu vyru, jo glėbyje buvau maža, kaip plunksnelė...Pamenu, labai stengiausi įžiūrėti jo veidą, bet nemačiau, jaučiau tik jo stiprias rankas ir jaukų glėbį..., štai tokį glėbį dabar jaučiu, kai esu su B
LinetaBlue, skaičiau tavo sapną, nusčiuvau...Prieš keletą metų, po labai skausmingų sant.(meilės) nutraukimo, mane taip pat aplankė panašus sapnas-vizija Šokau su labai aukštu vyru, jo glėbyje buvau maža, kaip plunksnelė...Pamenu, labai stengiausi įžiūrėti jo veidą, bet nemačiau, jaučiau tik jo stiprias rankas ir jaukų glėbį..., štai tokį glėbį dabar jaučiu, kai esu su B
Zinai kas idomiausia, kad sianakt buvo sapno tesinys
Na dabar siek tiek is kitos puses, mano exo draugai pasikviecia mane i svecius, aisku ten ir mano exas ateina su kazkokia blondine. Ir man visi pasako, kad tai jo naujoji mergina... na man is pradziu lyg sugriebe sirdele, bet po to as sau galvoju (cia per sapna galvojau) niu tai o kas gi cia tokio, juk mes ne kartu, tai ka jam negalima merginos turet, tegu turi sau, svarbu jam gerai...
Tai va...del praeito sapno, tai as taip pat manau, kad sapnavau TA zmogu, kuris dar tik pasirodys, o del sianaktinio sapno, tai nelabai pati suprantu...Nagi sapnu aiskintojos, junkites i pagalba
QUOTE(Vijurka @ 2007 05 05, 17:50)
LinetaBlue, skaičiau tavo sapną, nusčiuvau...Prieš keletą metų, po labai skausmingų sant.(meilės) nutraukimo, mane taip pat aplankė panašus sapnas-vizija Šokau su labai aukštu vyru, jo glėbyje buvau maža, kaip plunksnelė...Pamenu, labai stengiausi įžiūrėti jo veidą, bet nemačiau, jaučiau tik jo stiprias rankas ir jaukų glėbį..., štai tokį glėbį dabar jaučiu, kai esu su B [/color]
O kada man tokie sapnai sapnuotis pradės? Pas mane arba mistikos, jog nerandu kelio į namus, arba kad važinėju po Vilnių, arba šiaip kažkas nešvankaus Reiks keisti "kabelinę" matyt, bo tas pats per tą patį
Dabar bandau sukaupti visas jėgas, kad išdrįsti nueiti į tą prakeiktą koncertą.
QUOTE(Dujokaukee @ 2007 05 05, 18:04)
O kada man tokie sapnai sapnuotis pradės? Pas mane arba mistikos, jog nerandu kelio į namus, arba kad važinėju po Vilnių, arba šiaip kažkas nešvankaus Reiks keisti "kabelinę" matyt, bo tas pats per tą patį
Zinai, manau, kad kiekvieno sapnai susije su jo eama situacija ir miegant kiekvienas zmogus tai pergyvena, va Tu dabar pavyzdziui ketini issikraustyti is namu ir kitam mieste pradeti studijuoti, tai ir sapnuoji su tuo susijusias situacijas
[quote=vaižgantė,2007 05 05, 17:53]
Bet jei bandyt įžvelgt kažką teigiamą,tai turime po labai stiprų ir mylintį angelą sargą danguje....
Užkliuvo man šitas sakinys. Kokiam danguje? Šalia Dievulio sėdi ir jam arbatą verda?
Angelas Sargas yra visuomet šalia mūsų. Man įprasta kasdien su juo bendrauti. Tai visai nesunku išmokti. Galima gi su Juo pasitarti, Jo patarimo paklausti...
[/quote]
Kaip supratau as, tai zmogus mirusi savo artima laiko savo Angelu sargu. Buna taip kartais, kai mes galvojame apie mirusius, jog jie mus is dausu saugo ir mums padeda
vaizgante, o kaip su musu Angelais kasdienybeje galima ismokti tartis? Man tai tokie dalykai labai idomus, bet truputi nerealus atrodo.
Bet jei bandyt įžvelgt kažką teigiamą,tai turime po labai stiprų ir mylintį angelą sargą danguje....
[/quote]
Kaip supratau as, tai zmogus mirusi savo artima laiko savo Angelu sargu. Buna taip kartais, kai mes galvojame apie mirusius, jog jie mus is dausu saugo ir mums padeda
vaizgante, o kaip su musu Angelais kasdienybeje galima ismokti tartis? Man tai tokie dalykai labai idomus, bet truputi nerealus atrodo.
o as tokiais dalykais tikiu, bet ne tik angelus sargus turim, kai kuriuos tikria ir mirusieji saugo
cia as prisiminiau siuolaikine liaudies isminti: "kai tu kalbi su Dievu, tai vadinama malda; kai Dievas kalba su tavim, tai vadinama sizofrenija."
o sakoma, kad visokiuose juokeliuose yra 99% tiesos... taigi man tai labai itartinai atrodo "matomi" ir "girdimi" angelai sargai ir panasios butybes. tokiais atvejeais verta tikrintis sveikata...netesiu toliau sios minties, rizikinga.
o siaip man irgi atrodo, kad mano mirusi mama mane saugo ir uztaria ten virsuje
o sakoma, kad visokiuose juokeliuose yra 99% tiesos... taigi man tai labai itartinai atrodo "matomi" ir "girdimi" angelai sargai ir panasios butybes. tokiais atvejeais verta tikrintis sveikata...netesiu toliau sios minties, rizikinga.
QUOTE(Naoko @ 2007 05 05, 17:55)
cia as prisiminiau siuolaikine liaudies isminti: "kai tu kalbi su Dievu, tai vadinama malda; kai Dievas kalba su tavim, tai vadinama sizofrenija."
Žinai, aš pati tol nelabai tikėjau angelų egzistavimu, kol mano vaikai man apie juos nepapasakojo. Atsimenu, sūnus kartą manęs paklausė:
- Mama, o tu žinai, kad be mūsų penkių, namuose gyvena dar penkios būtybės.
Aš tada suklusau. Jam nebuvau niekada apie angelus pasakojus, jis nebuvo matęs jokių paveikslėlių ir net nežinojo žodžio "angelas", todėl ir pavadino juos "būtybėmis"
-Nežinau,- sakau.- O kaip jie atrodo?
- Tokie balti, baltomis suknelėmis ir su sparnais. Sparnai balti ir dar yra aukso juose.
Tada aš jo paklausiau:
- O kaip atrodo mano būtybė?
Jis atsakė:
- Tokia kaip tu, tik su ilgesniais plaukais nei tavo.
Dukra man taip pat pasakodavo, kad mato baltą mergytę, panašią į ją. Jai tada buvo 2 metukai. Aš specialiai nuėjau pas pažįstamą psichologę ir jos paklausiau, ar dviejų metų vaikas jau moka fantazuoti. Ji atsakė, kad dar nemoka.
Taigi ką vaikas mato, tą ir pasakoja...
Naoko, jei su manim pasikalbėtum, tikrai diagnozuotum šizofreniją , nes aš matau tai, ką ne visi mato, galiu girdėti tai, ką ne visi gali girdėti, žinau tai, ką ne visi gali žinoti...Tiesiog Dievulis mane tam tikrais sugebėjimais apdovanojo ir aš mielai juos naudoju tam, kad žmonėms padėčiau...
O mirusieji mums padeda. Man padeda mano miręs tėtis. Mano mama su juo nuėjus į kapines pasikalba. Ir brolis. Man irgi dukkart pavyko. (Masinė šizofrenija )
QUOTE(Naoko @ 2007 05 05, 18:55)
Nenoriu izeisti paprasciausiai turiu pazistama psichoterapeute tai ji juokesi kad maziau ar daugiau mes visi sizofrenikai, nes kiek viena kada nors isivaizdavo save kokios nors garsios dainininkes ar aktores ar dar ko nors vietoje o tai jau individo dvejinimas - ta pati sizofrenija
Saip jei tiki kad mirusieji saugo tai kodel angelas sargas to negali daryt?
QUOTE(eris @ 2007 05 05, 21:54)
Nenoriu izeisti paprasciausiai turiu pazistama psichoterapeute tai ji juokesi kad maziau ar daugiau mes visi sizofrenikai, nes kiek viena kada nors isivaizdavo save kokios nors garsios dainininkes ar aktores ar dar ko nors vietoje o tai jau individo dvejinimas - ta pati sizofrenija
Gydytojai sizofrenijai turi viena paaiskinima, o tokie zmones kaip Vaizgante, bei kiti dvasiniai mokytojai turi visai kita paaiskinima, sergantis sizofrenija zmogus pats nesusikuria sau minciu ar balsu galvoja, jam tai yra sakoma. Kiekvienas is musu supranta, kad siame pasaulyje neesame vieninteles butybes, taip negali buti...Na nesiplesiu sia tema, nes ne apie tai mes cia juk, ane bet siaip tai turiu tikrai daug ka pasakyti, nes teko su zmonem, kurie ale sizofrenija serga susidurti ir teko matyti kaip jie yra isgydomi....ne daktaru pagalba....taigi, spreskit pacios
QUOTE(eris @ 2007 05 05, 20:54)
Nejau būtinai viskam reikia pavadinimo? Mano mylėti ir mane mylėję išėjusieji, angelai sargai - nežinau, kas jie išties, tie, kurie mane saugo, palaiko ir paremia. Tiesiog jie yra, jaučiu jų rūpestį. Pasišnekėjau šiandien su a.a. mama, nuverkiau taip šviesiai mažumėlę prie kapelio, pasiguodžiau dėl tėvelio būklės... ir palengvėjo. Na, negirdžiu jos balso realiai, ir veido nebematau, bet ji tebėr su manim - o ar dausose, ar šalimais... man vis vien.
Močiutė, mamos mama, pasišnekėdavo bepoteriaudama tiesiai - ir papriekaištaudavo Dievuliui, ir nurodydavo neteisybes visokias, paakindavo dėmesį atkreipt. Nepaprastai šviesi moteris, stiprybės įsikūnijimas. "kaipgi tu šitaip, močiut?" - stebėdavausi. "Manai anam lengva? Mūsų anava kiek vien mūsų kaime, o gretimam, o Anykščiuos, kur dar Vilnius ir Kaunas, o dar kokia tinai Australija? Siberija? Sužiūrėt reik visus, vienam pagelbėt, kitam pirštu pagrūmot... Aišku, čia ne mano proto reikalas, bet aš ne pikto kam linkėdama... Tiesiog teisybė turi būt..." Ir toliau rožinį murma...
Šviesūs mano prisiminimai. Šviesūs ir žmonės šalia manęs. Ir liūdesys mano... melsvas toksai...