Konkretus klausimas: kada mano namuose darom meetą?
Taip gražiai rašot...
Šermukšnėle,tavo vaikiukai nuostabūs Ir aš laukiu kol mano " filosofas" pradės kalbėt,jam 2m.,bet kalbam mažai...Kol kas,kaip papūgiukas
O dėkot,kai pagalvoji tikrai yra už ką...Sunku net išvardyt...Pirmiausia už gyvybę,už mamą,tėtį, senelius,artimuosius, draugus,savą šeimą,išsvajotą sūnų ir už patį gyvenimą Už šią dieną ir visas praėjusias ir ateisiančias Ir dar daug ką....
O V.V. Landsbergis ir mane žavi Irgi būtų viena iš asmenybių,su kuria norėtųsi susipažint Ir va dabar iš jūsų sužinojau kokių pasakų reikia mano vaikui Aš nesu jų girdėjus,bet galiu tik įsivaizduot....
Šermukšnėle,tavo vaikiukai nuostabūs Ir aš laukiu kol mano " filosofas" pradės kalbėt,jam 2m.,bet kalbam mažai...Kol kas,kaip papūgiukas
O dėkot,kai pagalvoji tikrai yra už ką...Sunku net išvardyt...Pirmiausia už gyvybę,už mamą,tėtį, senelius,artimuosius, draugus,savą šeimą,išsvajotą sūnų ir už patį gyvenimą Už šią dieną ir visas praėjusias ir ateisiančias Ir dar daug ką....
O V.V. Landsbergis ir mane žavi Irgi būtų viena iš asmenybių,su kuria norėtųsi susipažint Ir va dabar iš jūsų sužinojau kokių pasakų reikia mano vaikui Aš nesu jų girdėjus,bet galiu tik įsivaizduot....
QUOTE(busVakare @ 2007 05 16, 13:23)
Jei esat is Vilniaus nubekit i spektakli "Arklio Dominyko meile" Na, gal sezonas i pabaiga, bet nuo rudens. Maciau 2 x.
Apie meiles spinduleli nukreipta sutiktiems zmonems,
apie meile, kada vardan jos net i Afrika keliaujama, kad tik linkejimu perduot..
Labai noreciau naujaji spektakli pasiziureti apie Briedi..
O "angelu pasakas" CD rekomenduoju VISIEMS. Mokausi atmintinai!
Pagal "Obuoliu pasakas" sugalvojau seneliams ir teveliams roles vaidinimui, dialogo forma, kai buvau krisktamote savo duktereciai!
Mano pazystami sukiojasi apie si autoriu, bet mano svajone su juo tiesiogiai susipazinti!
Apie meiles spinduleli nukreipta sutiktiems zmonems,
apie meile, kada vardan jos net i Afrika keliaujama, kad tik linkejimu perduot..
Labai noreciau naujaji spektakli pasiziureti apie Briedi..
O "angelu pasakas" CD rekomenduoju VISIEMS. Mokausi atmintinai!
Pagal "Obuoliu pasakas" sugalvojau seneliams ir teveliams roles vaidinimui, dialogo forma, kai buvau krisktamote savo duktereciai!
Mano pazystami sukiojasi apie si autoriu, bet mano svajone su juo tiesiogiai susipazinti!
Aš iš Kauno esu. Bet juk Vilnius netoli, bus proga ten nuvažiuot. Dėkui už rekomendacijas
Papildyta:
QUOTE(sermuksnele @ 2007 05 16, 14:10)
Aš iš Kauno esu. Bet juk Vilnius netoli, bus proga ten nuvažiuot. Dėkui už rekomendacijas
Tiesa, o kur tas spektaklis rodomas? Lengviau bus surast. Dėkui
Papildyta:
Tiesa, o kur tas spektaklis rodomas? Lengviau bus surast. Dėkui
[/quote]
QUOTE(vaižgantė @ 2007 05 16, 14:29)
Konkretus klausimas: kada mano namuose darom meetą?
O kada kvieti vaizgante????
Beje, mergaites, ar pepilota atidarys nauja tema, sita juk tuoj baigsim
Dujokaukee, kaip egzaminas?
Pabus mano lelius ir eisim abu į knygyną. Nes paieškojau info apie V.V.Landsbergį per "google" ir radau ką pats autorius sako apie pasakas:
"Pasakos ir gyvenimas yra labai susiję, juk žodis virsta kūnu Kartais atrodo - kažką tik sugalvoji, užrašai, o žiūrėk, tai jau ir vyksta gyvenime. Pasakų žanras tuo žavus, kad verčia kalbėti apie laimingą pabaigą, verčia netiražuoti nelaimių, kas dabar taip madinga ir spaudoje, ir ekrane. Minuso vertimas pliusu štai kas yra pasakos "
Džiaugiuosi,kad jūsų dėka atradau šį autorių. Aš iki šiol galvojau,kad jis tik filmus kuria Nors filmai tai irgi
"Pasakos ir gyvenimas yra labai susiję, juk žodis virsta kūnu Kartais atrodo - kažką tik sugalvoji, užrašai, o žiūrėk, tai jau ir vyksta gyvenime. Pasakų žanras tuo žavus, kad verčia kalbėti apie laimingą pabaigą, verčia netiražuoti nelaimių, kas dabar taip madinga ir spaudoje, ir ekrane. Minuso vertimas pliusu štai kas yra pasakos "
Džiaugiuosi,kad jūsų dėka atradau šį autorių. Aš iki šiol galvojau,kad jis tik filmus kuria Nors filmai tai irgi
ELI, Labai graziu-dvasingu-pamokanciu V.V.L. knygu rasi! As taip noreciau prie jo asmenybes prisiliesti... Knygos nera pigios, bet..investicija i vauku fantazija, gerio supratima! Jei esi is Kauno (O, esi!!!), galiu "Angelu pasakas" CD duot perisrasyti...Pirkt nereikes Ir G.Storpircio vaikisku dainu turiu!
Sveikutės
100 metų...
jau kokioje trejetoj temelių nė žodelio nepratariau...
Ar dar atsimenat mane
Gal jau nebe Matau ir naujų daug per tą laiką prisijungė.
Šiaip retkarčiais spėdavau įkišt savo nosytę, bet neviską perskaičiau
Vistik, ir po tiek laiko įlindus- savas man šis klubelis
100 metų...
jau kokioje trejetoj temelių nė žodelio nepratariau...
Ar dar atsimenat mane
Gal jau nebe Matau ir naujų daug per tą laiką prisijungė.
Šiaip retkarčiais spėdavau įkišt savo nosytę, bet neviską perskaičiau
Vistik, ir po tiek laiko įlindus- savas man šis klubelis
zizeliau zizeliau, kai pamaciau, kad Tavo zinute paskutine, pagalvojau" O geras! O kaip jai sekasi?" Tai kaip Tau???
O_N_O, geras puslapis, kuri nurodei. Aciukas. Anskciau jau kazkada buvau atradus, bet niekaip nesigavo parsisiust. Ryt bandysiu kantriai...
Papildyta:
mergikes, man jau poilsio metas. Atidarykit kas nors kitu temu!!!
Ar del to Vijurka ir nesirode siandiena?
O_N_O, geras puslapis, kuri nurodei. Aciukas. Anskciau jau kazkada buvau atradus, bet niekaip nesigavo parsisiust. Ryt bandysiu kantriai...
Papildyta:
mergikes, man jau poilsio metas. Atidarykit kas nors kitu temu!!!
Ar del to Vijurka ir nesirode siandiena?
Pageidavimus dėl meeto prašau man rašyti į AŽ (kad neterštume čia). Siūlau kitą savaitgalį. Pagalvokit- gal kokio masažiuko, reiki seansiuko ar dar ko norėtumėte Mano namuose jau buvo keli meetai- man patinka. Norėčiau su jumis pasimatyti ir pamatyti, kokios realybėje esat- ar iš tiesų pozityviai mąstot, ar čia su kaukėm visos sutūpę Visas kiaurai pažiūrėsiu ir diagnozes nustatysiu