Įkraunama...
Įkraunama...

Konstruktyvus (pozityvus) mąstymas VII d.

Konkretus klausimas: kada mano namuose darom meetą? 4u.gif
Atsakyti
Taip gražiai rašot...
Šermukšnėle,tavo vaikiukai nuostabūs wub.gif Ir aš laukiu kol mano " filosofas" pradės kalbėt,jam 2m.,bet kalbam mažai...Kol kas,kaip papūgiukas smile.gif

O dėkot,kai pagalvoji tikrai yra už ką...Sunku net išvardyt...Pirmiausia už gyvybę,už mamą,tėtį, senelius,artimuosius, draugus,savą šeimą,išsvajotą sūnų ir už patį gyvenimą 4u.gif Už šią dieną ir visas praėjusias ir ateisiančias 4u.gif Ir dar daug ką....

O V.V. Landsbergis ir mane žavi wub.gif Irgi būtų viena iš asmenybių,su kuria norėtųsi susipažint ax.gif Ir va dabar iš jūsų sužinojau kokių pasakų reikia mano vaikui smile.gif Aš nesu jų girdėjus,bet galiu tik įsivaizduot....
Atsakyti
QUOTE(busVakare @ 2007 05 16, 13:23)
mirksiukas.gif Jei esat is Vilniaus nubekit i spektakli "Arklio Dominyko meile" Na, gal sezonas i pabaiga, bet nuo rudens. Maciau 2 x.
Apie meiles spinduleli nukreipta sutiktiems zmonems,
apie meile, kada vardan jos net i Afrika keliaujama, kad tik linkejimu perduot..

Labai noreciau naujaji spektakli pasiziureti apie Briedi..
O "angelu pasakas" CD rekomenduoju VISIEMS. Mokausi atmintinai!
Pagal "Obuoliu pasakas" sugalvojau seneliams ir teveliams roles vaidinimui, dialogo forma, kai buvau krisktamote savo duktereciai!
Mano pazystami sukiojasi apie si autoriu, bet mano svajone su juo tiesiogiai susipazinti! 

Aš iš Kauno esu. Bet juk Vilnius netoli, bus proga ten nuvažiuot. Dėkui už rekomendacijas smile.gif
Papildyta:
QUOTE(sermuksnele @ 2007 05 16, 14:10)
Aš iš Kauno esu. Bet juk Vilnius netoli, bus proga ten nuvažiuot. Dėkui už rekomendacijas smile.gif

Tiesa, o kur tas spektaklis rodomas? Lengviau bus surast. Dėkui smile.gif
Papildyta:

Tiesa, o kur tas spektaklis rodomas? Lengviau bus surast. Dėkui smile.gif
[/quote]
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2007 05 16, 14:29)
Konkretus klausimas: kada mano namuose darom meetą?  4u.gif

O kada kvieti vaizgante????

Beje, mergaites, ar pepilota atidarys nauja tema, sita juk tuoj baigsim ax.gif
Atsakyti
Dujokaukee, kaip egzaminas?
Atsakyti
vaizgante, kaip smagu thumbup.gif
Noreciau ne si savaitgali 4u.gif

Atsakyti
Pabus mano lelius ir eisim abu į knygyną. Nes paieškojau info apie V.V.Landsbergį per "google" ir radau ką pats autorius sako apie pasakas:
"Pasakos ir gyvenimas yra labai susiję, juk žodis virsta kūnu… Kartais atrodo - kažką tik sugalvoji, užrašai, o žiūrėk, tai jau ir vyksta gyvenime. Pasakų žanras tuo žavus, kad verčia kalbėti apie laimingą pabaigą, verčia netiražuoti nelaimių, kas dabar taip madinga ir spaudoje, ir ekrane. Minuso vertimas pliusu – štai kas yra pasakos… "
Džiaugiuosi,kad jūsų dėka atradau šį autorių. Aš iki šiol galvojau,kad jis tik filmus kuria blush2.gif Nors filmai tai irgi thumbup.gif
Atsakyti
ELI, Labai graziu-dvasingu-pamokanciu V.V.L. knygu rasi! As taip noreciau prie jo asmenybes prisiliesti... Knygos nera pigios, bet..investicija i vauku fantazija, gerio supratima! Jei esi is Kauno (O, esi!!!), galiu "Angelu pasakas" CD duot perisrasyti...Pirkt nereikes mirksiukas.gif Ir G.Storpircio vaikisku dainu turiu!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busVakare: 16 gegužės 2007 - 14:44
Pozityviam vaikuciu ugdymui pasakeliu galite meginti parsisiusti is Cia
negarantuoju, kad viskas vyks sklandziai, bet pameginti galima.. ax.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
100 metų...
jau kokioje trejetoj temelių nė žodelio nepratariau... ax.gif
Ar dar atsimenat mane biggrin.gif
Gal jau nebe rolleyes.gif Matau ir naujų daug per tą laiką prisijungė.
Šiaip retkarčiais spėdavau įkišt savo nosytę, bet neviską perskaičiau blush2.gif
Vistik, ir po tiek laiko įlindus- savas man šis klubelis ax.gif
Atsakyti
zizeliau zizeliau, kai pamaciau, kad Tavo zinute paskutine, pagalvojau" O geras! O kaip jai sekasi?" Tai kaip Tau???

O_N_O,
geras puslapis, kuri nurodei. Aciukas. Anskciau jau kazkada buvau atradus, bet niekaip nesigavo parsisiust. Ryt bandysiu kantriai...
Papildyta:
mergikes, man jau poilsio metas. Atidarykit kas nors kitu temu!!!
Ar del to Vijurka ir nesirode siandiena? sunglasses2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busVakare: 16 gegužės 2007 - 16:29
Pageidavimus dėl meeto prašau man rašyti į AŽ (kad neterštume čia). Siūlau kitą savaitgalį. Pagalvokit- gal kokio masažiuko, reiki seansiuko ar dar ko norėtumėte ax.gif Mano namuose jau buvo keli meetai- man patinka. Norėčiau su jumis pasimatyti ir pamatyti, kokios realybėje esat- ar iš tiesų pozityviai mąstot, ar čia su kaukėm visos sutūpę biggrin.gif Visas kiaurai pažiūrėsiu ir diagnozes nustatysiu lotuliukas.gif
Atsakyti