Įkraunama...
Įkraunama...

Konstruktyvus (pozityvus) mąstymas VII d.

QUOTE(eris @ 2007 05 15, 21:03)
Bet as nesupratau jis man su galva rodo - ne g.gif  Tai ka tai rieskia:  neissipildis medituok nemedituok? ax.gif

biggrin.gif velgi cia islenda mastymo polinkis. Pvz, as tame galvos judinime izvelgiu nora viska aprepti, nebut tik i viena puse pasisukus 4u.gif
Cia alia Tibeto menai. Idejau siaip del idomumo, sako, pildos ziurint sugalvoti norai bigsmile.gif
Atsakyti
Lineta, stai ka protingi zmones sako:

Darydamas ką nors tik dėl pinigų, nesitikėk sėkmės.
B.Harnas

Sėkmė ateina pas tą, kuris daro tai, ką mėgsta. Nėra kito kelio į sėkmę.
M.Forbsas

Atminkite, kad kiekviena sėkmė prasideda nuo Jūsų nuostatos į gyvenimą.
R.Karlsonas

Jei nori vietos saulėje, turi susitaikyti su vienu kitu nudegimu.
Abigailas Van Burenas

Papildyta:
Patarimai, kaip vystyt pozityvizma:

-Bet kokioje aplinkoje ieskok pozityviu zmoniu.
-Bet kokiam bendravime ieskok pozityviu ideju (bent viena vis tiek rasi!).
-Kiekvienoje knygos pastraipoje surask dar viena tau svarbu suvokima.
-Visiems draugams papasakok apie ideja, kuria suzinojai.
-Kiekvienam mokytojui uzduok bent po viena klausima.
-Pats sau susirasyk savo tikslus, pozityvias mintis ir veiksmus.
-Ir visad atsimink, - tu esi tas, kas galvoji, ir tu jauti, ka tu nori!

Papildyta:
Dar negaliu susilaikyt nepridejus super citatos biggrin.gif

Kada džiaugiatės kitų sėkme, jūs lyg sėjate sėkmės sėklas.
R.Karsonas

Atsakyti
QUOTE(liepsnele @ 2007 05 15, 22:28)

Kada džiaugiatės kitų sėkme, jūs lyg sėjate sėkmės sėklas.
R.Karsonas

sita tokia nelietuviska biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Lineta, dar Tau rasau 4u.gif
Be situ, kaip as vadinu, protingu minciu, pozityviai gyvenimiskai parasysiu. Jei kazko nori, turi isivaizduot, kad jau turi tai ir dekot uz tai. Nereikia skatint blogu minciu, jomis gyvent - kaip kad tuoj mane ismes, liksiu ant gatves. Gamta nemegsta tustumos, kur Dievas uzdaro duris, palieka langa. Zinau, kad ir tu greit pastebesi ta atidaryta langeli. Na ir zinoma, reikia zengt link tikslo, jei reikes greit busto, reikia uzsiimt jo paieskomis, ir rasi tau idealiai tinkanti, nori, kad finansai butu geri - irgi reikia veiksmu imtis, ar darba keist, ar tame paciame galimybiu ieskot ir tt.

Ir dar visgi si posta baigsiu tokia mintim:

Nėra beviltiškų situacijų, yra tik žmonės, kurie tampa beviltiški jose.
Clare Boothe Luce, Amerikos diplomatė, rašytoja
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liepsnele: 15 gegužės 2007 - 21:57
QUOTE(liepsnele @ 2007 05 15, 22:28)
Kada džiaugiatės kitų sėkme, jūs lyg sėjate sėkmės sėklas.[/color]R.Karsonas

Prie šitos citatos norisi pridėti kitą, autoriaus ir tikslios formuluotės neprisimenu:

Kitų laimėjimai, jūsų nenuskurdina.
Dėl to, kad draugė gavo super puikų darbą, exvaikinas susirado naują draugę, kaimynai nusipirko naują automobilį ir pan., juk netampate prastesniais.
Jei iš tiesų nuoširdžiai pasidžiaugtume kitų sėkme, nebūtų negatyvių minčių, kad va, aš prastesnis, mano darbas prastesnis ir tokio automobilio neturiu...
Jei pasidžiaugtume kitų sėkme, išliktume mylintys ir gerbiantys save. Ir vertintume save tokius, kokie esame, o ne pagal tai, ko mes neturime...
Po šios liepsnelės citatos kilo toks noras pasimelsti, nors religinga nesu, ir kartoti: "Dieve, padėk man nuoširdžiai džiaugtis kitų sėkme"...
Atsakyti
[SIZE=7]Liepsnele 4u.gif

didziausias Tau aciu ir siltas apkabinimas wub.gif
Pati zinai uz ka ... wub.gif [/color]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LinetaBlue: 15 gegužės 2007 - 22:07
QUOTE(Beganti @ 2007 05 15, 23:05)
Po šios liepsnelės citatos kilo toks noras pasimelsti, nors religinga nesu, ir kartoti: "Dieve, padėk man nuoširdžiai džiaugtis kitų sėkme"...

Man paciai tai labai tinka. Nes niekaip neatsikratau savybes save lygint su kitais... Turiu kelias drauges, kurios super gyvena, tai salia ju vis buna pasijauciu tarsi pelene tongue.gif Todel ir as pasimelsiu, kad Dievas padetu dziaugtis jomis ax.gif O esme, del ko pradedi lygint, kai joms viskas tarsi jau nuo gimimo suteikta... Na, bet as seju sekmes seklas ir myliu jas 4u.gif
Atsakyti
Siulau rytojui ir taip pat siandien naktinejanciom apgalvojimui tema:
Uz ka as esu dekinga siuo metu - kad padet vystyt pozityvuma, uzakcentuot teigiamus dalykus.

Na pati ir pradesiu, kad pasiuliau biggrin.gif

As siandien esu dekinga uz tai, kad

kasdien vis labiau atrandu save,
uz naujus zmones, kuriuos sutinku kasdiena realybej, o taip pat ir cia mirksiukas.gif
uz nuostabius tevus,
uz puiku vyra,
uz draugus,
uz gyvenimo galimybes,
uz pazinti su Pepilota drinks_cheers.gif
uz tai, kad pildosi svajones wub.gif

Na gal uzteks sikart to vardinimo, o tai gali labai uzsitest bigsmile.gif
Apibendrindama pasakyciau, kad esu dekinga uz viska, kas mane padre dabar tokia, kokia esu.

Ir kvieciu visas pasisakyt 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liepsnele: 15 gegužės 2007 - 22:58
Esu dėkinga už praeitį, kuri man padėjo bręsti.
Esu dėkinga už ateitį, kuri teikia man naujas galimybes.
Esu dėkinga už dabartį, nes tai yra mano gyvenimo atskaitos taškas.
Esu dėkinga už artimus žmonės.
Esu dėkinga už išbandymus, nes jie padeda man suvokti, kokia stipri iš tiesų esu.
Atsakyti
Labas rytelis 4u.gif

Galiu tik prisidėt prie liepsnelės ir bėgančios minčių...
Už visa tai ir aš dėkinga - apskritai.

Gi kalbant apie šią akimirką - esu dėkinga, nes tėtis mane pažino, tegul užmiršo vardą, bet tikrai žinojo, kad esu jo dukra. Prabudo linksmas.
Esu dėkinga, nes turiu būtent šią akimirką, kai vienui viena ramiai sėdžiu prie kompo, gurkšnoju kavą su pienu ir mėgaujuos tyluma.
Esu dėkinga už tai, kad jaučiuos laiminga...

Sėkmės visoms abiturientėms! Neabejoju, viskas bus gerai. mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas!
Šį rytą, radau čia labai daug, gerai nuteikiančių liepsnelės minčių. Ačiū. 4u.gif

Dėkinga esu už sunkumus, kurie padarė mane išmintingesne, ramesne. Dėkinga už vidinį supratimą, jog neatsitiks nieko, ko nebūtų galima įveikti. Dėkinga už ramybės minutę skirtą pamąstymams, kuri gali padėti išvengti daugybės nereikalingų žodžių, darbų. Dėkinga už poreikį gauti ir duoti. ax.gif

Dar noriu pasidalinti keliomis mintimis apie Mamas:
"Jei sugebame vertinti motinas kaip paprastas žmogiškas būtybes, mylinčias ir klystančias, įdomias ir netobulas, visai kaip mes patys, vadinasi, esame tikrai subrendę. Tik nedaugelio mūsų santykiai su motinomis lengvi ir paprasti; dažniausiai jie per daug reikšmingi. Kiekviename iš mūsų gyvena motinos rankų išsiilgęs kūdikis. Didžiausia santykių darna ir artumas pasiekiami tada, kai meilė ir dėmesys-abipusiai."
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vijurka: 16 gegužės 2007 - 08:41
Labas rytas smile.gif

Vijurka susižavėjau mintimi tavo paraše. Kartais taip netikėtai pamatai to pačio reiškinio antrą pusę smile.gif
Atsakyti