Įkraunama...
Įkraunama...

Konstruktyvus (pozityvus) mąstymas VII d.

Sveikutes 4u.gif
Pepilota, is tiesu, prisiminiau 90 d. klubas, "vartojimo" laikas praejo. Kokie rezultatai?
Atsakyti
Taip ir norisi pasakyti visoms aciu uz ignora thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(LinetaBlue @ 2007 05 15, 20:35)
Taip ir norisi pasakyti visoms aciu uz ignora  thumbup.gif

Hey Braske, as juk tau atsakiau is esmes bigsmile.gif

na o jei rimtai tai buvo mum porakart su dukra kad atrode - nu viskas, nuo rytojaus nakvojam gatvej ir metam valgyti... bet kazkaip atsiranda visuomet mazyte galimybe prasisukt ir prasisuki:)
Atsakyti
QUOTE(Lietus @ 2007 05 15, 21:25)
Sveikutes 4u.gif
Pepilota, is tiesu, prisiminiau 90 d. klubas, "vartojimo" laikas praejo. Kokie rezultatai?

Mano 90d. terminas baigesi geguzes pradzioj. Buvau uzsiciklinus, kad veliausiai si menesi jau imsiusiuosi veiklos, kuria atrasiu. Ir panasu, kad taip ir yra. Zengiu pirmus zingsnius link savarankisko darbo. Tikiu, kad kuo giliau brisiu, tuo labiau horizontai plesis, o vizija bus vis aiskesne. Dabar turiu tik nuojauta , nora, tikejima, kad turi pasisekti. Pasidalinsiu po 90d. mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(LinetaBlue @ 2007 05 15, 21:35)
Taip ir norisi pasakyti visoms aciu uz ignora  thumbup.gif

Lineta, brangioji, nesupyk, bet man blondinei nelabai "dasilo" klausimo esme? blush2.gif
Atsakyti
[quote=Vijurka,2007 05 15, 18:22]
Taigi, kreipiu į temą!

[color=red]Nuo - link

"Dažnai lemia mūsų rezultatus ir apskritai motyvaciją veikti. Kuriuos dalykus darome kažko siekdami, o kuriuos- kažko vengdami? Įvairiuose kontekstuose efektyvios ir „nuo“, ir „link“.

Pavyzdžiui:
Vieni keliasi ryte tik todėl, kad priešingu atveju prisišlapins į lovą. Kiti todėl, kad jiems dovanota dar viena diena. Vieni eina tikrintis dantų tik tada, kai nebegali kentėti skausmo, kiti - tada, kai siekia turėti sveikus dantis „planingai“. Vieni eina į darbą, nes nedirbdami mirs badu („nuo“), kiti- todėl, kad jiems patinka dirbti („link“). Vieni važiuoja atostogauti, norėdami atitrūkti „nuo“: rūpesčių, darbo, rutinos etc., kiti važiuoja atostogauti, siekdami („link“) saulės, ramybės, įspūdžių ir t.t.

Vau pasirodo kad as gyvenu, gydausi, dirbu ir prie visko galiu prideti tik nuo isskyrus atostoga nes jau neatostogavau neprisimenu kada. Bet namatau tame nuo nieko blogo tongue.gif Pvz: Taip man nepatinka mano dabartinis darbas noriu kito,ieskau issivaizdoju koks jis(naujas darbas) turetu buti BET kad nemirti badu dabar ieskau dabartiniai veikloj kas yra gera (geras kolektivas, patogus grafikas, neblogas virsininkas, nereikia pinigu kelionej ir tt ir tt). Nes mano nuomone kad gyvenimas nebuna arba baltas arba juodas . Bet kurioj net ir pacioj prasciausioj situacijoj visada galima rasti ir teigiamu dalyku. Reikia eiti link bet jei ir neiseina dabar neverta nusiminti. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Naoko @ 2007 05 15, 21:40)
Hey Braske, as juk tau atsakiau is esmes bigsmile.gif

na o jei rimtai tai buvo mum porakart su dukra kad atrode - nu viskas, nuo rytojaus nakvojam gatvej ir metam valgyti... bet kazkaip atsiranda visuomet mazyte galimybe prasisukt ir prasisuki:)

Dekoju Tau nuosirdziai 4u.gif
Bet siaip kartais jauciu ta salduji ignora, kai sakai sakai mastai kartu dar ka nors pasisakai, o atrodo, kad cia Taves nera, niekas nemato, negirdi ir t.t. Tai kam tada ka nors sakyti ar bandyti diskutuoti? Neidomu tai neidomu ax.gif

PeaCe!

P.S. demesio man pakanka gyvenime, as jo nestokoju, prasyciau nesuprasti klaidingai...
Atsakyti
Noru langas - i ji ziurint galima medituot ir kurt norus

cia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liepsnele: 15 gegužės 2007 - 19:48
QUOTE(liepsnele @ 2007 05 15, 21:47)

cia

Man neatidaro!!!!! doh.gif g.gif
Papildyta:
QUOTE(pepilota @ 2007 05 15, 21:49)
Man neatidaro!!!!! doh.gif  g.gif

Jau atidaro mirksiukas.gif
Atsakyti
Lineta, kiekvienas matome tai, ka norime matyti. As irgi tau atsakiau juk.
Ar jei neatsako konkretus tavo nusimatyti zmones, tai jau reiskia, kad visi ignoruoja? Cia as labiau retoriskai klausiu.

Atsakyti
QUOTE(liepsnele @ 2007 05 15, 20:47)

cia

Bet as nesupratau jis man su galva rodo - ne g.gif Tai ka tai rieskia: neissipildis medituok nemedituok? ax.gif
Atsakyti
blink.gif O man tas norų langas baisus pasirodė...brrrrr...
Pepilota, o kokia ta tavo nauja pradžia? Mane ir vis pamažu apima jausmas, kad keičiasi daug kas mano gyvenime. (Manyje dar nesakau:) )
Linetablue , puikiai tave supranatu, pati kapanojuosi jau kuris laikas panasioje situacijoje, bet pasirinkau kur "šilčiau", t.y. kol kas neturiu savo būsto ir vietos, tačiau jau kaip kažkas pasakė, visur stengiuosi įžvelgti teigiamų dalykų. Aš ir taip galvoju: na ne svajonių darbas, bet...ir vardinu gerus dalykus, tai tik tramplinas į tolį.
Arba sakysim, šiemet teko patirti koks jausmas būti apgautai...labai apgautai..Ir ką gi, iškentėjau, ir nuolat sau kartojau... tai man pamoka..tai man pamoka...dabar žinosiu kas tai yra. Įžeista savimeilė? Galbūt man buvo duota specialiai ,kad kažką suprasčiau. Ir ką? Po kelių mėnesių jau kitaip mačiau situaciją.
o dėl pinigų, pastebėjau, kai nuolat kartojau kaip man jų trūksta...tai padangų naujų, tai batų...tai už butą mokėti... tai draudimas...tai situacijos nekeitė, vis tiek jų trūko. todėl ir keičiu mąstymą į kitą pusę bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vijurka @ 2007 05 15, 17:22)

Kam? Daryk tai, ką darytum, jei pinigai išvis nebūtų svarbūs. Mėgaukis gyvenimu. Išmokyk to ir vaikus. Darysi tai, kas Tave „veža“- darysi geriau, nei kiti daro. Atsiras pranašumas, atsiras ir pinigai, net sveikata pasitaisys. Kaip gali daryti gerai tai, ko nemėgsti?

/http://www.mindgasmic.com/ese49.htm/

QUOTE(LinetaBlue @ 2007 05 15, 17:40)
Klausimas????????????????????????
Kaip patartum ir pasiulytum pasielgti, ka daryti ir kaip elgtis lyg pinigai nebutu svarbus, kai zinai, kad turesi issikraustyti is "siltos vieteles" ir neturi kur gyventi. Aisku, gali eiti nuomuotis, bet uz nuoma+komunalius atiduosi visa alga. Uz ka pramisti??? Is kur gauti pozityviu minciu ir dar busta???

LinetaBlue, kadangi postas mano, tai tikrai džiaugiuosi, kad jis tau užkliuvo smile.gif
Pakalbėk su busVakare, ji tau labai aiškiai parodys savo pavyzdžiu, kad užsiimant mėgstama veikla (darbu), pinigai jai tikrai nėra dalykas Nr.1., bet jų ir netrūksta. Tokia ir buvo to posto pagrindinė mintis - mėgstamas ir mylimas darbas (užsiėmimas), iš to išplaukianti pasitenkinimas gyvenimu.
Žinau, kaip yra sunku išlikti pozityviai, kai turi save riboti ir spausti į rėmus ir būtent dėl finansinės padėties, nes viskam neužteks. Tai sakau ir iš savo varpinės. Nežinau, kaip iki šiol gyvename, bet pinigų užtenka, apie tai jau rašiau kažkurioje dalyje. Tiesiog, mintys, nusiraminimas ir žinojimas, kad situacija valdoma duoda laisvę, duoda jėgų potencialą, kad eiti pirmyn ir į ateitį žiūrėti ne su baime, o su viltimi ir žinojimu, kad bus gerai. Yra kažkoks keistas saugumas, kurio nemoku net deramai paaiškinti, yra dalykai, kurių nevengi, nes jie - kasdieniniai išbandymai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vijurka: 15 gegužės 2007 - 20:41