Tai taip, kaip visada kalta tiktai Dujokaukee Ačiū.
Jei yra daugiau pasipiktinusiųjų Dujokaukee's postais - nuoširdžiai visus kviečiu prisidėti prie akcijos "Dujokaukee's postus trini - SM forumą gaivini" Daugiausiai ištrinusiųjų postus laukia specialūs prizai. Pagrindinis prizas - susitikimas akin į akį su šios akcijos kaltininke.
Ačiū už dėmesį.
Einu lauk iš čia. Bo vėl kad neužsipultų manęs. Sėkmės. Žiūrėkit, kad tik jūs pačios į offtopic'us nenugrybautumėte
RVB, tu čia apie kokį balių kalbi? Man atrodo, kad puikiai vizualizuoji jau, o gal aš ką pražiopsojau? Ar čia apie naujos temos atidarymą? Jei taip, tai dar šiandien neuždarysim šios, nebent visos pasijungtų
Na, taigi, Laurak zadejo kavos ir torto pastatyk, jei kumscius laikytumem. LinetaBlue irgi prase, kad laikytumem, tai gal irgi prie Lauros prisijungs ir bent kavos pastatys. Zinau, kad Laura pirmoj eilej Klaipedietes vaisins, bet ir mums zadejo Apie sita baliuka as
"Dažnai lemia mūsų rezultatus ir apskritai motyvaciją veikti. Kuriuos dalykus darome kažko siekdami, o kuriuos- kažko vengdami? Įvairiuose kontekstuose efektyvios ir nuo, ir link.
Pavyzdžiui: Vieni keliasi ryte tik todėl, kad priešingu atveju prisišlapins į lovą. Kiti todėl, kad jiems dovanota dar viena diena. Vieni eina tikrintis dantų tik tada, kai nebegali kentėti skausmo, kiti - tada, kai siekia turėti sveikus dantis planingai. Vieni eina į darbą, nes nedirbdami mirs badu (nuo), kiti- todėl, kad jiems patinka dirbti (link). Vieni važiuoja atostogauti, norėdami atitrūkti nuo: rūpesčių, darbo, rutinos etc., kiti važiuoja atostogauti, siekdami (link) saulės, ramybės, įspūdžių ir t.t.
Taikymas sau: Pirmiausia verta pastebėti, kodėl darome tai, ką darome. Ir veikdami nuo, ir veikdami link, dažniausiai pasieksime tuos pačius rezultatus, skirsis tik pati kelionė.
Jei norime atsikratyti įkyrių minčių (=nuo)- turėsime jų dar daugiau. Jei norime išvengti skausmo (=nuo)- turėsime apie jį galvoti.
Iš taško A į tašką B gali nukeliauti eidamas, gali nukeliauti ir šokdamas. Jei keliausi šokdamas, suprasi, kad B ne taip ir svarbu. Šokis svarbiausia. Kiek žmonių dirba darbą, kurio nekenčia, tik todėl, kad nori išvengti skurdo, neatrodyti nevykėliais ir pan. Įpranta daryti tai patys, to paties išmoko savo vaikus, ir eina vos ne karmos ratas per kartas. Kam? Daryk tai, ką darytum, jei pinigai išvis nebūtų svarbūs. Mėgaukis gyvenimu. Išmokyk to ir vaikus. Darysi tai, kas Tave veža- darysi geriau, nei kiti daro. Atsiras pranašumas, atsiras ir pinigai, net sveikata pasitaisys. Kaip gali daryti gerai tai, ko nemėgsti?
Tai taip paprasta. Tereikia tai pastebėti. Nepastebėsi, kol nežinosi, ką. /http://www.mindgasmic.com/ese49.htm/
Na ir gerai as cia visa isjudinau, visos tik puosiasi ir nuotaika jau kaitina, tik eit ir baliavot, o Laura jau ir torta atnese . Man atrodo, butent taip ir uzdarysim siandien sia temele , o cia turbut ir Dujokaukee prisijungtu , kodel gi ne? Linksmo vakariuko visoms siandien! As einu i darbeli! Visoms po
Kam? Daryk tai, ką darytum, jei pinigai išvis nebūtų svarbūs. Mėgaukis gyvenimu. Išmokyk to ir vaikus. Darysi tai, kas Tave veža- darysi geriau, nei kiti daro. Atsiras pranašumas, atsiras ir pinigai, net sveikata pasitaisys. Kaip gali daryti gerai tai, ko nemėgsti?
(Vijurka)
Klausimas????????????????????????
Kaip patartum ir pasiulytum pasielgti, ka daryti ir kaip elgtis lyg pinigai nebutu svarbus, kai zinai, kad turesi issikraustyti is "siltos vieteles" ir neturi kur gyventi. Aisku, gali eiti nuomuotis, bet uz nuoma+komunalius atiduosi visa alga. Uz ka pramisti??? Is kur gauti pozityviu minciu ir dar busta???
Laura_K, kas tavo, tave suras. Jei tikrai nori, tikiu, kad gausi Sekmes!!!
Vijurka, pepilota. ir yra Pepe ilgakojine. Cia jos pilnas vardas. Kodel toks nicas-atskira istorija
Nors ir esu nusikalus, laikausi isipareigojimu. Tema arteja prie pabaigos. Prasau BusVakare arba Vijurka duoti man zinia, kuriai siusti tai, ka surinksiu. Laukiu ziniu, nes nzn ar cia man is viso uzsiimt. Siaip manau, kad butu naudinga. Tai laukiu AZ. Nenaudokim be reikalo psl.
Busimoms ir esamoms verslininkems, rekomenduoju "Pinigu karta". Yra LRT psl. arba kazkada bus kartojimas. Pats pirmas reportazas apie sekmingus zmones. Kokios savybes ir situacijos itakojo ju sekme. Su psochologo komentarais. Laukiu atsiliepimu
As tai isivaizduociau, kad turiu namus ir pragyvenimui uztenka, ir siaip gera gyvent. Kam prisirist prie esamos situacijos?? Negalvok apie kelius, galvok apie rezultata Darbas ne amzinas, net tame paciame darbe atlyginimo pokyciai galimi, o kur dar netiketas arba tiketas sekmingas versliukas, turtingas vyras, palikimas, labai pigus butas, teleloto... O kiek as cia dar neivardijau O apie kiek dar as isvis nepagalvociau, o gali but Galiausiai poreikiai gali pasikeisti.
O as kaupiuosi naujam gyvenimo etapui. Man kazkaip gerai sekasi atsispirti nuo kokiu nors datu. As tada kaupiuosi kelios dienos pries tai, o is vakaro aiskiai sukonkretinu ko noriu ir ka ketinu del to padaryti. Gera nuojauta sirdy. Permainu pradzia arteja. Vienas tokiu atskaitos tasku buvo siu metu sausio 1d. (ne naujiena - Naujieji metai). Ir dabar kai pagalvoju: per siuos pirmuosius keturis metu menesius ivyko permainu. Daugiau mano vidui. Tikiu, kad praejus dar keturiems- bus labiau apciuopiami pasiekimai. Vienas is pagrindiniu siu metu atkarpos dalyku - atradau jus Is tikruju, susidurus su ties skirtingu ir idomiu zmoniu praturtini save naujomis idejomis, nauju supratimu apie tam tikrus dalykus. Poryt prasideda mano naujas gyvenimo etapas. nezinau kodel man patinka pradeti is naujo? Manau, kad tiesiog man tada atsiranda daugiau jegu. Nauja pradzia ikvepia Aisku pradedu nenuo nulio, o nuo ten, kur baigiau. Tik su nauja energija.
Gal as truputi ne i tema, bet norejau su jumis pasidalint