Įkraunama...
Įkraunama...

Konstruktyvus (pozityvus) mąstymas VII d.

QUOTE(Vijurka @ 2007 05 15, 15:53)
Zlatan ir Alan man maišosi bigsmile.gif

Gal bus lengviau atsimint, jei žinosi, kad tai serbiškas vyriškas vardas nuo žodžio auksas. Kirčiuojamas pirmas skiemuo - zlAtan.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zlatan: 15 gegužės 2007 - 16:29
RVB, tu čia apie kokį balių kalbi? gathering.gif nail.gif Man atrodo, kad puikiai vizualizuoji jau, o gal aš ką pražiopsojau? mirksiukas.gif Ar čia apie naujos temos atidarymą?user posted image Jei taip, tai dar šiandien neuždarysim šios, nebent visos pasijungtųuser posted imageuser posted image
Atsakyti
as jau gryzau bigsmile.gif kadangi esu ne vienintele kandidate i ta vieta tongue.gif pasirodo ju net 11 doh.gif sake rezultatus bet kokiu atveju pranes kitos savaites pradzioje rolleyes.gif

vaisiu mergaites teks palaukti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura_k @ 2007 05 15, 16:26)
vaisiu mergaites teks palaukti  unsure.gif

Laura_k, mes tikim, kad tu laimėsiuser posted image, o balius, kaip ir šiandien nusimato biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vijurka @ 2007 05 15, 17:31)
Laura_k, mes tikim, kad tu laimėsiuser posted image, o balius, kaip ir šiandien nusimato biggrin.gif

koks balius? blink.gif praleidau kazka?
Atsakyti
QUOTE(Laura_k @ 2007 05 15, 16:34)
koks balius?  blink.gif  praleidau kazka?

Reiktų klaust RVB laugh.gif Baliavot ir aš pasiruošusi, galiu ir dainą užtraukt biggrin.gif Bet bijau, kad tuoj pasirodys busVakarė ir pasakys:-merginos, kalbat apie niekąuser posted imageEinu ieškot kažko į temą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura_k @ 2007 05 15, 18:34)

Man rodos, jog mes visos čia kažką praleidom, tik ne Vijurka ir RVB dry.gif Arba paaiškinat kas dedasi, o tai užsitrauksit Dujokaukee's rūstybę new_russian.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dujokaukee: 15 gegužės 2007 - 16:43
QUOTE(Laura_k @ 2007 05 15, 17:34)

Man atrodo, kad tavo cia balius mirksiukas.gif Nes mamucios saslykas tai nukeliavo savo keliais hihihi.gif
Kadangi atranka kaip tik dabar realiai vykdoma, na apsisprendimas vyksta, tai manau galim pabaliavot ir minciu pasiust smile.gif
Is kitos puses, as siulyciau siusti minti, kad butu taip, kaip Laurai geriausia (o ne minti "duok sita darba") 4u.gif Jei sis darbas tau tinkamiausias, tai ji ir gausi 4u.gif O ka mes ten zinom gi, gal yra kazkoks DAR geresnis.
Zodziu, oi laukiam laukiam, rezultatu laukiam drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudenėja @ 2007 05 15, 17:42)
Man atrodo, kad tavo cia balius  mirksiukas.gif Nes mamucios saslykas tai nukeliavo savo keliais hihihi.gif
Kadangi atranka kaip tik dabar realiai vykdoma, na apsisprendimas vyksta, tai manau galim pabaliavot ir minciu pasiust smile.gif
Is kitos puses, as siulyciau siusti minti, kad butu taip, kaip Laurai geriausia (o ne minti "duok sita darba")  4u.gif Jei sis darbas tau tinkamiausias, tai ji ir gausi  4u.gif O ka mes ten zinom gi, gal yra kazkoks DAR geresnis.
Zodziu, oi laukiam laukiam, rezultatu laukiam  drinks_cheers.gif

galim pradet baliavot ir taip kol rezultatus pranes lotuliukas.gif tada visoms nesu torciuko birthday.gif birthday.gif birthday.gif
Atsakyti
Tsk, jei jau vidury savaitės baliai - gero nelauk dry.gif Arba gal žmonėm šiza prasideda, jog balius. Del dievo meilės, ką jūs rūkote, ir kur jūs mirkote tai, ką jūs rūkote? blink.gif

Atsakyti
QUOTE(Dujokaukee @ 2007 05 15, 16:42)
Man rodos, jog mes visos čia kažką praleidom, tik ne Vijurka ir RVB dry.gif Arba paaiškinat kas dedasi, o tai užsitrauksit Dujokaukee's rūstybę new_russian.gif

Dujokaukee, manęs taip pat nekvietė, bet aš einu, kur vėjas pučia, ten sukuuser posted image O rūstybės tavo aš nebijauuser posted image Ir moralo šį kart nebus, neprovokuok, nebeužkibsiu schmoll.gif
Atsakyti
Vijurka, tai ką, išankstinis neigiamas nusiteikimas? mirksiukas.gif Nei kas provokuoja, nei kas gąsdina, nei kas moralų prašo. tongue.gif

Atsakyti