doviler, drąsiai junkis prie mūsų, sušilsi nuo čia esančių žmonių minčių, šypsosiesi, kai kažkam iš mūsų sekasi, džiaugsimės, kad sekasi Tau! Reikia įvertinti galimybę apsikeisti žodžiais, paprasčiausiais gestais, šypsenomis, ar ramiomis mintimis.
Didžiausia dovana, kurią galime duoti, tai dėmesys viena kitai. Ir būkime tikros - šiame pasaulyje nesame atsitiktinumai! Stiprybės Tau.
QUOTE(Vijurka @ 2007 05 15, 13:03)
doviler, drąsiai junkis prie mūsų, sušilsi nuo čia esančių žmonių minčių, šypsosiesi, kai kažkam iš mūsų sekasi, džiaugsimės, kad sekasi Tau! Reikia įvertinti galimybę apsikeisti žodžiais, paprasčiausiais gestais, šypsenomis, ar ramiomis mintimis.
Didžiausia dovana, kurią galime duoti, tai dėmesys viena kitai. Ir būkime tikros - šiame pasaulyje nesame atsitiktinumai! Stiprybės Tau.
kol perkskaičiau visą temelę visai dienai pasikroviau teigiamų emocijų.
šiandien jau jus turiu palikti, bet grįšiu rytoj su dar geresne nuotaika ir šviesesnėm mintim
gero vakaro visoms
Laura_k, bus viskas OK Megstu minkstas vaises (kol gelezai ant dantu). Aciu
Aaaaa.... Pas mus dabar tai tarakonus deda, cia jau kas blogiausio gali buti padeto (stampukas).
Tai as jau po truputi ruosiuos ant saslykiuko
Nu kokia faina diena siandien Labai silta
QUOTE(Mamučia @ 2007 05 15, 11:33)
Rudenėja
gal as tokia sena taribinej mokykloj reiske 2 trecioj klasej
<...>
ps jai serna vis delto paeme,kveciu i saslika
gal as tokia sena taribinej mokykloj reiske 2 trecioj klasej
<...>
ps jai serna vis delto paeme,kveciu i saslika
Aaaaa.... Pas mus dabar tai tarakonus deda, cia jau kas blogiausio gali buti padeto (stampukas).
QUOTE(Rudenėja @ 2007 05 15, 13:30)
Laura_k, bus viskas OK Megstu minkstas vaises (kol gelezai ant dantu). Aciu
nu va vyras atsake,sernas pabego musu saslykas pabego n neko mes vegetarai,gal del to ir pabego?
Man pozityvumas tai tylus statymas. As mintyse statau gyvenima, statau savo proto nama Statymo procesas nelengvas, projekta formuoju kiekviena diena savo mintimis ir ji vis tobulinu. Pastebejau, kaip pasidare lengviau gyventi, laisviau kvepuoti, nebeimu i galva smulkmenu, ramiau miegu. Kuo labiau sutari su savimi, tuo lengviau sugyventi su aplinka. Viskas priklauso tik nuo manes.
aha zole palaisciau,vaziuoju kuna patobulint pas masaziste.
pavasaris atejo,vyru veliojimo metas
anekdotas
gyveno du dvinukai broliukai.vienas pesemistas kitas"pozitivistas".atejo gymtadienis ir tevai nusprende dar karta isitikint hu is hu.Negativcikuj padovanojo medini arkliuka ,o pazitivuoliuj suduka.
ryte atsikelia vaikai
negativcikas
-Na ,ir vel nepasiseke,norejau givo arklio ,o padovanojo medini.
pozitivuolis
ziuri i ismatas ir sako laimingas
-o pas mane buvo gyvas,tik nubego zolites pavalgit
Ir aš norėjau į fotoalbumą... Labiau į jus pasižiūrėt, nei save parodyt...
Varčiau, varčiau savo kompiuterinį albumą... - o jame nė vienos manęs - tik dukružė, katė ir sodo medžiai - žydintys, vaisius vedantys, plikašakiai. Katė netiks?..
Varčiau, varčiau savo kompiuterinį albumą... - o jame nė vienos manęs - tik dukružė, katė ir sodo medžiai - žydintys, vaisius vedantys, plikašakiai. Katė netiks?..
[Alan, negudrauk, katė mat mums tiks Manau, kad dar kartą gerai paieškojusi (tame savo int.albume) tikrai rasi savo abrozdėlį. Mūsų nematysi, kol mes tavęs nepamatysim
Dujokaukee, apžiūrėjau tave, graži mergička
Aš dažnai pamąstau, kad mūsų susitikime ( o toks kada nors būtinai bus!) būtų sunkoka su vardais Ot ir šaukčiau visas: -liepsnele, Manta, Kresida, busVakare, 123456 (su skaičiukais kebliau ), RVB (raidės irgi gana painu ), pepilota (kažkodėl man pepilota asocijuojasi su Pepe ilgakojine ), o Zlatan ir Alan man maišosi Štai Naoko - įspūdinga, kažkaip labai ją išoriškai sutapatinau su jos nicku, o LinetaBlue ir aš įsivaizdavau šviesiaplaukę ... Nu bet išoriškai jau turbūt nesumaišyčiau, įsižiūrėjau , autentiškumu taip pat neabejoju.
Dujokaukee, apžiūrėjau tave, graži mergička
Aš dažnai pamąstau, kad mūsų susitikime ( o toks kada nors būtinai bus!) būtų sunkoka su vardais Ot ir šaukčiau visas: -liepsnele, Manta, Kresida, busVakare, 123456 (su skaičiukais kebliau ), RVB (raidės irgi gana painu ), pepilota (kažkodėl man pepilota asocijuojasi su Pepe ilgakojine ), o Zlatan ir Alan man maišosi Štai Naoko - įspūdinga, kažkaip labai ją išoriškai sutapatinau su jos nicku, o LinetaBlue ir aš įsivaizdavau šviesiaplaukę ... Nu bet išoriškai jau turbūt nesumaišyčiau, įsižiūrėjau , autentiškumu taip pat neabejoju.
Mergos, jei siandien balius vakare bus daromas (o jis bus daromas ), tai pabaliavokit ir uz mane, nes nagalesiu prisest, kadangi dirbu. Palikit torto gabaliuka nors pasiziurejimui, kava galit gert, nes bus per velu grizus dar ir ja sutarsyt, paskui dar nemiga kankins . Gero baliaus jums visoms! Visoms laikau spygas, gal dvigubas balius nusimatytu