Įkraunama...
Įkraunama...

Konstruktyvus (pozityvus) mąstymas VII d.

doviler, drąsiai junkis prie mūsų, sušilsi nuo čia esančių žmonių minčių, šypsosiesi, kai kažkam iš mūsų sekasi, džiaugsimės, kad sekasi Tau! 4u.gif Reikia įvertinti galimybę apsikeisti žodžiais, paprasčiausiais gestais, šypsenomis, ar ramiomis mintimis.
Didžiausia dovana, kurią galime duoti, tai dėmesys viena kitai. Ir būkime tikros - šiame pasaulyje nesame atsitiktinumai! Stiprybės Tau.
wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Vijurka @ 2007 05 15, 13:03)
doviler, drąsiai junkis prie mūsų, sušilsi nuo čia esančių žmonių minčių, šypsosiesi, kai kažkam iš mūsų sekasi, džiaugsimės, kad sekasi Tau!  4u.gif Reikia įvertinti galimybę apsikeisti žodžiais, paprasčiausiais gestais, šypsenomis, ar ramiomis mintimis.
Didžiausia dovana, kurią galime duoti, tai dėmesys viena kitai. Ir būkime tikros - šiame pasaulyje nesame atsitiktinumai! Stiprybės Tau.
wub.gif

kol perkskaičiau visą temelę visai dienai pasikroviau teigiamų emocijų.
šiandien jau jus turiu palikti, bet grįšiu rytoj su dar geresne nuotaika ir šviesesnėm mintim wub.gif
gero vakaro visoms wub.gif
Atsakyti
Laura_k, bus viskas OK mirksiukas.gif Megstu minkstas vaises (kol gelezai ant dantu). Aciu bigsmile.gif

QUOTE(Mamučia @ 2007 05 15, 11:33)
Rudenėja
gal as tokia sena lotuliukas.gif taribinej mokykloj reiske 2 doh.gif trecioj klasej doh.gif
<...>
ps jai serna vis delto paeme,kveciu i saslika lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Aaaaa.... Pas mus dabar tai tarakonus deda, cia jau kas blogiausio gali buti padeto (stampukas).
Tai as jau po truputi ruosiuos ant saslykiuko bigsmile.gif

Nu kokia faina diena siandien thumbup.gif Labai silta bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudenėja @ 2007 05 15, 13:30)
Laura_k, bus viskas OK  mirksiukas.gif  Megstu minkstas vaises (kol gelezai ant dantu). Aciu  bigsmile.gif
Aaaaa.... Pas mus dabar tai tarakonus deda, cia jau kas blogiausio gali buti padeto (stampukas).
Tai as jau po truputi ruosiuos ant saslykiuko  bigsmile.gif

Nu kokia faina diena siandien  thumbup.gif  Labai silta  bigsmile.gif

nu va vyras atsake,sernas pabego lotuliukas.gif doh.gif musu saslykas pabego doh.gif n neko mes vegetarai,gal del to ir pabego? g.gif
Atsakyti
Man pozityvumas tai tylus statymas. As mintyse statau gyvenima, statau savo proto nama smile.gif Statymo procesas nelengvas, projekta formuoju kiekviena diena savo mintimis ir ji vis tobulinu. Pastebejau, kaip pasidare lengviau gyventi, laisviau kvepuoti, nebeimu i galva smulkmenu, ramiau miegu. Kuo labiau sutari su savimi, tuo lengviau sugyventi su aplinka. Viskas priklauso tik nuo manes. mirksiukas.gif
Atsakyti
Mergaites,

man egzas nuo 16.00, tai prasau laikykit uz mane kumsciukus ir siuskite teisingus atsakymus savo mintimis thumbup.gif

Aciukas...jau begu 4u.gif
Atsakyti
Nu kokia faina diena siandien  Labai silta 

aha wub.gif zole palaisciau,vaziuoju kuna patobulint pas masaziste. wub.gif
pavasaris atejo,vyru veliojimo metas lotuliukas.gif wub.gif
anekdotas
gyveno du dvinukai broliukai.vienas pesemistas kitas"pozitivistas".atejo gymtadienis ir tevai nusprende dar karta isitikint hu is hu.Negativcikuj padovanojo medini arkliuka ,o pazitivuoliuj suduka.
ryte atsikelia vaikai
negativcikas
-Na ,ir vel nepasiseke,norejau givo arklio ,o padovanojo medini.
pozitivuolis
ziuri i ismatas ir sako laimingas
-o pas mane buvo gyvas,tik nubego zolites pavalgit
wub.gif
Atsakyti
Juodas humoras, bet geras cool.gif Patinka man tokie thumbup.gif

Na o bet kadangi esu... Dujokaukee, tai į mūsų fotoalbumą įmečiau dar kelias savo nuotraukas, kad visi galėtų pasigrožėti mano gyvenimo nesugadintu veideliu lotuliukas.gif Man tik į Miss Lietuva pretenduoti wub.gif Kaži, o priimtų? g.gif
Atsakyti
Ir aš norėjau į fotoalbumą... Labiau į jus pasižiūrėt, nei save parodyt...
Varčiau, varčiau savo kompiuterinį albumą... - o jame nė vienos manęs - tik dukružė, katė ir sodo medžiai - žydintys, vaisius vedantys, plikašakiai. Katė netiks?.. lotuliukas.gif
Atsakyti
[Alan, negudrauk, katė mat mums tiks hihihi.gif Manau, kad dar kartą gerai paieškojusi (tame savo int.albume) tikrai rasi savo abrozdėlį. Mūsų nematysi, kol mes tavęs nepamatysim biggrin.gif

Dujokaukee, apžiūrėjau tave, graži mergička mirksiukas.gif

Aš dažnai pamąstau, kad mūsų susitikime ( o toks kada nors būtinai bus!) būtų sunkoka su vardais g.gif Ot ir šaukčiau visas: -liepsnele, Manta, Kresida, busVakare, 123456 (su skaičiukais kebliau tongue.gif ), RVB (raidės irgi gana painu blink.gif ), pepilota (kažkodėl man pepilota asocijuojasi su Pepe ilgakojine biggrin.gif ), o Zlatan ir Alan man maišosi bigsmile.gif Štai Naoko - įspūdinga, kažkaip labai ją išoriškai sutapatinau su jos nicku, o LinetaBlue ir aš įsivaizdavau šviesiaplaukę rolleyes.gif ... Nu bet išoriškai jau turbūt nesumaišyčiau, įsižiūrėjau bigsmile.gif, autentiškumu taip pat neabejoju.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vijurka: 15 gegužės 2007 - 16:12
Mergos, jei siandien balius vakare bus daromas (o jis bus daromas ), tai pabaliavokit ir uz mane, nes nagalesiu prisest, kadangi dirbu. Palikit torto gabaliuka nors pasiziurejimui, kava galit gert, nes bus per velu grizus dar ir ja sutarsyt, paskui dar nemiga kankins biggrin.gif . Gero baliaus jums visoms! Visoms laikau spygas, gal dvigubas balius nusimatytu thumbup.gif
Atsakyti
Dabar prisipažinkit: kas organizuojat balius manęs nepakvietę? new_russian.gif Dabar man, prašyčiau, "bankūchino" gabalėlį parnešti lauktuvių essen.gif

O špygų nereikia - reikia kumštukų, kad rytoj tiems, kam reikia, pasisektų egzaminus išlaikyti. nail.gif
Atsakyti