Rudenėja
gal as tokia sena taribinej mokykloj reiske 2 trecioj klasej
musu visa seima pazitivistu Vyrelis siandien austijoj numuse serna,ir skambina toks patenkintas-toj draudima patikrinsim
pozitivus mastimas nera grazi zodziai ir pamastimas,tai gyvenimo budas savo smegenu isdeliojimas.
geros visiem dienos
ps jai serna vis delto paeme,kveciu i saslika
Labas rytas!
Siandien daug reikaliuku mieste ir daug nebuvimo namuose...
Laura_K, bus viskas gerai! Juk sikart darbo ieskai kitaip nei anksciau. Sikart zinai, KAIP ta darba gauti.... Siaip ir man nusimato tokiu atveju Klaipedoj ant kafos su peinu. O torto bus galima ?
Atrodo Klaipedooos vejas Kaunan pasidave...
Siandien daug reikaliuku mieste ir daug nebuvimo namuose...
Laura_K, bus viskas gerai! Juk sikart darbo ieskai kitaip nei anksciau. Sikart zinai, KAIP ta darba gauti.... Siaip ir man nusimato tokiu atveju Klaipedoj ant kafos su peinu. O torto bus galima ?
QUOTE(busVakare @ 2007 05 15, 11:53)
Labas rytas!
Tau bus galima 2 gabalus uz Jus Abu
Papildyta:
QUOTE(Vijurka @ 2007 05 15, 11:58)
Laura_k, jaučiu, kad su busVakare visos susėsim ir pasidžiaugsim tavo sėkme! Laikau kumštukus už tave ir siunčiu programą mintyse: Tau jau pasisekė ir tu dirbi mėgstamą, gerai apmokamą darbą!
Vijurka ir Tau siunciu torto
QUOTE(Dujokaukee @ 2007 05 15, 11:22)
Neapvils? Neišduos? Iš kokios čia operos viskas? Matyt, dar tokios operos nemačiau
Ir ne PIRMIN, o PIRMYN. Mokyk jus ir mokyk
Ir ne PIRMIN, o PIRMYN. Mokyk jus ir mokyk
Tai tu zinai kad jie chamai ir zinai kad nieko gero is ju nesitiki sulaukti
Ta prasme neisduos
Aciu uz klaidu taisyma
As ziuriu i bet kuri situacija net pati bjauriausia ( ismokau ) su humoru
Visada galima rasti kaz ko juokingo tada automatiskai nusisypsai o kai nusisypsai jau lengviau ne taip viskas prastai atrodo
QUOTE(Vijurka @ 2007 05 14, 20:16)
Sklaidau knygą "Jūsų pasąmonės galia"(psl. 228) atverčiu ir skaitau:
"Kitų žmonių kalbos iš tikrųjų negali supykinti ar suerzinti jūsų, jeigu nesileisite išvedami iš pusiausvyros. Kitas asmuo gali sugadinti jums nuotaiką tik per jūsų mintis. Jeigu jus pagauna pyktis, vadinasi, mintyse įveikėte keturias stadijas:
1. Susimąstėte apie tai, kas buvo pasakyta;
2. Nusprendėte supykti ir duoti valią emocijoms;
3. Po to ryžotės veikti;
4. Tikriausiai atsilyginote tuo pačiu ir nemandagiai atsikirtote.
Kaip matote, MINTIS, EMOCIJA, REAKCIJA, POELGIS - viskas užsimezga jūsų galvoje".
Tai štai, pradėsiu tai taikyti bendraudama su savo Mama Nustojau uždavinėti sau klausimus: kodėl man? už ką? Tiesiog ieškau ir randu!
P.S. busVakare, aš taip pat jau atsijungiu
"Kitų žmonių kalbos iš tikrųjų negali supykinti ar suerzinti jūsų, jeigu nesileisite išvedami iš pusiausvyros. Kitas asmuo gali sugadinti jums nuotaiką tik per jūsų mintis. Jeigu jus pagauna pyktis, vadinasi, mintyse įveikėte keturias stadijas:
1. Susimąstėte apie tai, kas buvo pasakyta;
2. Nusprendėte supykti ir duoti valią emocijoms;
3. Po to ryžotės veikti;
4. Tikriausiai atsilyginote tuo pačiu ir nemandagiai atsikirtote.
Kaip matote, MINTIS, EMOCIJA, REAKCIJA, POELGIS - viskas užsimezga jūsų galvoje".
Tai štai, pradėsiu tai taikyti bendraudama su savo Mama Nustojau uždavinėti sau klausimus: kodėl man? už ką? Tiesiog ieškau ir randu!
P.S. busVakare, aš taip pat jau atsijungiu
Vakar vakare dar norejau, kazka panasaus atsakyti, kad nesijaudintum del mamos ir, kad reaguotum kuo ramiau (geriausiai, is viso nereaguoti i tai, kas erzina, tai ir ji nustos). Pasidaryk nematoma siena i kuria viskas atsimusa, kas neigiamo atskrenda i tavo puse.
Vakar vakare buvauolabai maloniai pavargus, nes laaaabai daug nuveikiau (vis tik atitrukau nuo SM ) ir buvau laaabai pavargus, nesugebejau net visko perskaityt, ka paraset.
Daznai bunu cia, bet ne visada laiku ka nors protingo sumastau atsakyt arba rankos nekyla (kaip vakar)
Labas rytas!
QUOTE(Laura_k @ 2007 05 15, 09:46)
pasiseks tau gauti tą darbą, pamatysi I believe in you
Matai Laura_k lietaus nebera net saulute ruosiasi islisti viskas uz tai kad tave laukia sekme
As irgi turiu reikalu reikaliuku tai kol geras oras vaziuoju i miesta su savo panele
Visoms geros geros dienos
IR SEKMES
As irgi turiu reikalu reikaliuku tai kol geras oras vaziuoju i miesta su savo panele
Visoms geros geros dienos
IR SEKMES
Laba diena
Laura_k,būtinai tave mintyse šiandien 14val. palaikysim Manau,kad tas darbas jau TAVO
Gražių čia minčių prirašėt Pasiskaitai ir supranti,kad gyvenimas yra gražus
Tad visas sveikinu su pačia geriausia diena
Laura_k,būtinai tave mintyse šiandien 14val. palaikysim Manau,kad tas darbas jau TAVO
Gražių čia minčių prirašėt Pasiskaitai ir supranti,kad gyvenimas yra gražus
Tad visas sveikinu su pačia geriausia diena
Sveikos merginos
atsargiai ir nedrąsiai jungiuosi prie jūsų.
šiaip, gyvenime buvau daugiau pesimistė, nei realistė ar optimistė. visada galvodavau apie patį blogiausią (aš nepadarysiu, man nepasiseks, aš nemoku, nesugebėsiu ir t.t.)
kažkada buvau pradėjusi skaityti Morkūno knygą, bei "ką žada ateinanti diena", tačiau jas skaičiau daugiau iš smalsumo. nesureikšminau jose esančių protingų minčių tiesiog, skaičiau kaip kokį romaną
tačiau labai didelis perversmas mano mintyse ir aplamai manmyje pačioje įvyko šeštadienį (kai praradau ilgai lauktą ir išsvajotą kūdikį ) Persileidimas prasidėjo ketvirtadienį, tada atrodė viskas juoda, nors gydytoja liepė tikėtis geriausio. savo baigtį jau žinojau
tačiau prabudus šeštadienį už lango pamačiau saulę, intensyviai besiskleidžiančius lapus, išgirdau paukštukų čiulbėjimas. Pradėjau galvoti ką gavau iš tos nelaimės. ir supratau, kad Dievulis mane tik apsaugojo nuo dar didesnių bėdų
dabar nekantriai laukiu šiandienio vizito pas daktarytę, kuri tik patvirtins, kad mano organizmas išsivalė pats ir nereikės jokių valymų ir kitų procedūrų. O jei ir reikės - iškentėsiu, juk viskas vardan sekančio kilnaus tikslo, kito mano mažučiuko žmogeliuko. Dabar jau žinau, kad mano kitas kūdikėlis danguje turės savo angelėlį - sargą.
nekantriai laukiu kada vėl galėsiu pradėti planuoti ir džiaugtis savo augančiu pilveliu.
ir žinau tiksliai, kad parėjusi į namus, į rankas paimsiu knygą apie pozityvų mąstymą ir nusirašysiu man labiausiai patikusias mintis
atsiprašau jei parašiau neaiškiai ir ačiukas, kad skaitėt
jungiuosi prie jūsų, nes jūs be galo šaunios žaviuosi jumis
atsargiai ir nedrąsiai jungiuosi prie jūsų.
šiaip, gyvenime buvau daugiau pesimistė, nei realistė ar optimistė. visada galvodavau apie patį blogiausią (aš nepadarysiu, man nepasiseks, aš nemoku, nesugebėsiu ir t.t.)
kažkada buvau pradėjusi skaityti Morkūno knygą, bei "ką žada ateinanti diena", tačiau jas skaičiau daugiau iš smalsumo. nesureikšminau jose esančių protingų minčių tiesiog, skaičiau kaip kokį romaną
tačiau labai didelis perversmas mano mintyse ir aplamai manmyje pačioje įvyko šeštadienį (kai praradau ilgai lauktą ir išsvajotą kūdikį ) Persileidimas prasidėjo ketvirtadienį, tada atrodė viskas juoda, nors gydytoja liepė tikėtis geriausio. savo baigtį jau žinojau
tačiau prabudus šeštadienį už lango pamačiau saulę, intensyviai besiskleidžiančius lapus, išgirdau paukštukų čiulbėjimas. Pradėjau galvoti ką gavau iš tos nelaimės. ir supratau, kad Dievulis mane tik apsaugojo nuo dar didesnių bėdų
dabar nekantriai laukiu šiandienio vizito pas daktarytę, kuri tik patvirtins, kad mano organizmas išsivalė pats ir nereikės jokių valymų ir kitų procedūrų. O jei ir reikės - iškentėsiu, juk viskas vardan sekančio kilnaus tikslo, kito mano mažučiuko žmogeliuko. Dabar jau žinau, kad mano kitas kūdikėlis danguje turės savo angelėlį - sargą.
nekantriai laukiu kada vėl galėsiu pradėti planuoti ir džiaugtis savo augančiu pilveliu.
ir žinau tiksliai, kad parėjusi į namus, į rankas paimsiu knygą apie pozityvų mąstymą ir nusirašysiu man labiausiai patikusias mintis
atsiprašau jei parašiau neaiškiai ir ačiukas, kad skaitėt
jungiuosi prie jūsų, nes jūs be galo šaunios žaviuosi jumis
As tai zinau, kad Lauryte tikrai gaus ta darbeli, o kai gaus, tai daugiau Kaune su manim bus
Mergaites, siandien sapnavau, kad as Jusu pagalba vizualizuoju, toks keistas sapnas pries pat pabudima, bet taip ryskiai visas maciau, o kuriu niekada nemacius, kazkaip isivaizdavau...Tai Jus mane ten visos mokinote tos technikos
Mergaites, siandien sapnavau, kad as Jusu pagalba vizualizuoju, toks keistas sapnas pries pat pabudima, bet taip ryskiai visas maciau, o kuriu niekada nemacius, kazkaip isivaizdavau...Tai Jus mane ten visos mokinote tos technikos