Įkraunama...
Įkraunama...

Konstruktyvus (pozityvus) mąstymas VII d.

Rudenėja
gal as tokia sena lotuliukas.gif taribinej mokykloj reiske 2 doh.gif trecioj klasej doh.gif
musu visa seima pazitivistu lotuliukas.gif Vyrelis siandien austijoj numuse serna,ir skambina toks patenkintas-toj draudima patikrinsim mirksiukas.gif
pozitivus mastimas nera grazi zodziai ir pamastimas,tai gyvenimo budas savo smegenu isdeliojimas.
geros visiem dienos wub.gif 4u.gif
ps jai serna vis delto paeme,kveciu i saslika lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas rytas!

Siandien daug reikaliuku mieste ir daug nebuvimo namuose...

Laura_K, bus viskas gerai! Juk sikart darbo ieskai kitaip nei anksciau. Sikart zinai, KAIP ta darba gauti.... Siaip ir man nusimato tokiu atveju Klaipedoj ant kafos su peinu. O torto bus galima ? g.gif

Atrodo Klaipedooos vejas Kaunan pasidave...
Atsakyti
Laura_k, jaučiu, kad su busVakare visos susėsim ir pasidžiaugsim tavo sėkme! mirksiukas.gif Laikau kumštukus už tave ir siunčiu programą mintyse: Tau jau pasisekė ir tu dirbi mėgstamą, gerai apmokamą darbą!
Atsakyti
QUOTE(busVakare @ 2007 05 15, 11:53)
Labas rytas!

Laura_K, bus viskas gerai! Juk sikart darbo ieskai kitaip nei anksciau. Sikart zinai, KAIP ta darba gauti.... Siaip ir man nusimato tokiu atveju Klaipedoj ant kafos su peinu. O torto bus galima ? g.gif

Atrodo Klaipedooos vejas Kaunan pasidave...

Tau bus galima 2 gabalus uz Jus Abu wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Vijurka @ 2007 05 15, 11:58)
Laura_k, jaučiu, kad su busVakare visos susėsim ir pasidžiaugsim tavo sėkme! mirksiukas.gif Laikau kumštukus už tave ir siunčiu programą mintyse: Tau jau pasisekė ir tu dirbi mėgstamą, gerai apmokamą darbą!

Vijurka wub.gif ir Tau siunciu torto essen.gif
Atsakyti
QUOTE(Dujokaukee @ 2007 05 15, 11:22)
Neapvils? Neišduos? blink.gif Iš kokios čia operos viskas? blink.gif Matyt, dar tokios operos nemačiau dry.gif

Ir ne PIRMIN, o PIRMYN. Mokyk jus ir mokyk biggrin.gif

Tai tu zinai kad jie chamai ir zinai kad nieko gero is ju nesitiki sulaukti g.gif
Ta prasme neisduos

Aciu uz klaidu taisyma

As ziuriu i bet kuri situacija net pati bjauriausia ( ismokau ) su humoru ax.gif
Visada galima rasti kaz ko juokingo smile.gif tada automatiskai nusisypsai o kai nusisypsai jau lengviau ne taip viskas prastai atrodo ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eris: 15 gegužės 2007 - 11:20
Na, šiandien kaip ir pavalgius, Mamučia šernienos šašlykais vaišina, Laura_k desertu. Faina lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vijurka @ 2007 05 14, 20:16)
Sklaidau knygą "Jūsų pasąmonės galia"(psl. 228) atverčiu ir skaitau:

"Kitų žmonių kalbos iš tikrųjų negali supykinti ar suerzinti jūsų, jeigu nesileisite išvedami iš pusiausvyros. Kitas asmuo gali sugadinti jums nuotaiką tik per jūsų mintis. Jeigu jus pagauna pyktis, vadinasi, mintyse įveikėte keturias stadijas:

rolleyes.gif 1. Susimąstėte apie tai, kas buvo pasakyta;
unsure.gif 2. Nusprendėte supykti ir duoti valią emocijoms;
g.gif 3. Po to ryžotės veikti;
verysad.gif 4. Tikriausiai atsilyginote tuo pačiu ir nemandagiai atsikirtote.

Kaip matote, MINTIS, EMOCIJA, REAKCIJA, POELGIS - viskas užsimezga jūsų galvoje".

Tai štai, pradėsiu tai taikyti bendraudama su savo Mama 4u.gif Nustojau uždavinėti sau klausimus: kodėl man? už ką? Tiesiog ieškau ir randu!

P.S. busVakare, aš taip pat jau atsijungiu mirksiukas.gif

Vakar vakare dar norejau, kazka panasaus atsakyti, kad nesijaudintum del mamos ir, kad reaguotum kuo ramiau (geriausiai, is viso nereaguoti i tai, kas erzina, tai ir ji nustos). Pasidaryk nematoma siena i kuria viskas atsimusa, kas neigiamo atskrenda i tavo puse.
Vakar vakare buvauolabai maloniai pavargus, nes laaaabai daug nuveikiau (vis tik atitrukau nuo SM biggrin.gif ) ir buvau laaabai pavargus, nesugebejau net visko perskaityt, ka paraset.
Daznai bunu cia, bet ne visada laiku ka nors protingo sumastau atsakyt arba rankos nekyla (kaip vakar)

Labas rytas! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura_k @ 2007 05 15, 09:46)

pasiseks tau gauti tą darbą, pamatysi smile.gif I believe in you
Atsakyti
Matai Laura_k lietaus nebera net saulute ruosiasi islisti viskas uz tai kad tave laukia sekme thumbup.gif
As irgi turiu reikalu reikaliuku tai kol geras oras vaziuoju i miesta su savo panele biggrin.gif
Visoms geros geros dienos 4u.gif 4u.gif 4u.gif
IR SEKMES biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eris: 15 gegužės 2007 - 11:29
Laba diena 4u.gif
Laura_k,būtinai tave mintyse šiandien 14val. palaikysim 4u.gif Manau,kad tas darbas jau TAVO mirksiukas.gif
Gražių čia minčių prirašėt thumbup.gif Pasiskaitai ir supranti,kad gyvenimas yra gražus 4u.gif
Tad visas sveikinu su pačia geriausia diena 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif
atsargiai ir nedrąsiai jungiuosi prie jūsų. blush2.gif
šiaip, gyvenime buvau daugiau pesimistė, nei realistė ar optimistė. visada galvodavau apie patį blogiausią (aš nepadarysiu, man nepasiseks, aš nemoku, nesugebėsiu ir t.t.)
kažkada buvau pradėjusi skaityti Morkūno knygą, bei "ką žada ateinanti diena", tačiau jas skaičiau daugiau iš smalsumo. nesureikšminau jose esančių protingų minčių blush2.gif tiesiog, skaičiau kaip kokį romaną blush2.gif
tačiau labai didelis perversmas mano mintyse ir aplamai manmyje pačioje įvyko šeštadienį (kai praradau ilgai lauktą ir išsvajotą kūdikį verysad.gif ) Persileidimas prasidėjo ketvirtadienį, tada atrodė viskas juoda, nors gydytoja liepė tikėtis geriausio. savo nestuke.gif baigtį jau žinojau doh.gif doh.gif
tačiau prabudus šeštadienį už lango pamačiau saulę, intensyviai besiskleidžiančius lapus, išgirdau paukštukų čiulbėjimas. Pradėjau galvoti ką gavau iš tos nelaimės. ir supratau, kad Dievulis mane tik apsaugojo nuo dar didesnių bėdų ax.gif
dabar nekantriai laukiu šiandienio vizito pas daktarytę, kuri tik patvirtins, kad mano organizmas išsivalė pats ir nereikės jokių valymų ir kitų procedūrų. O jei ir reikės - iškentėsiu, juk viskas vardan sekančio kilnaus tikslo, kito mano mažučiuko žmogeliuko. Dabar jau žinau, kad mano kitas kūdikėlis danguje turės savo angelėlį - sargą.
nekantriai laukiu kada vėl galėsiu pradėti planuoti ir džiaugtis savo augančiu pilveliu.
ir žinau tiksliai, kad parėjusi į namus, į rankas paimsiu knygą apie pozityvų mąstymą ir nusirašysiu man labiausiai patikusias mintis wub.gif
atsiprašau jei parašiau neaiškiai blush2.gif ir ačiukas, kad skaitėt wub.gif
jungiuosi prie jūsų, nes jūs be galo šaunios wub.gif žaviuosi jumis wub.gif
Atsakyti
As tai zinau, kad Lauryte tikrai gaus ta darbeli, o kai gaus, tai daugiau Kaune su manim bus tongue.gif

Mergaites, siandien sapnavau, kad as Jusu pagalba vizualizuoju, toks keistas sapnas pries pat pabudima, bet taip ryskiai visas maciau, o kuriu niekada nemacius, kazkaip isivaizdavau...Tai Jus mane ten visos mokinote tos technikos thumbup.gif
Atsakyti