Įkraunama...
Įkraunama...

Konstruktyvus (pozityvus) mąstymas VII d.

Labas rytas mano brangiosios!
Norejau pasakyti, kad Palomita su jumis Mintyse!
Man jusu ziauriai truksta! Tik naujasis mano darbas, forume dalyvaut neleidzia.
Ir labai prasau, jei tik planuosit pasimatyma - butinai man praneskit... Aciu!
[COLOR=blue]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Palomita: 15 gegužės 2007 - 08:32
QUOTE(Dujokaukee @ 2007 05 14, 18:51)
[color=green]Šiandienos Dujokaukee's probleminis klausimas: "kaip tapti "naglai", nes būti gerai neapsimoka".

Zmogus gali buti geras tik priverstinai <Makiaveli>
Atsakyti
Jei kas myli gėlę,kuri yra tik viena tokia milijonų milijonuose žvaigždžių,
tai to užtenka,kad jaustųsi laimingas,kai į jas žiūri 4u.gif

(A.de Saint-Exupery Mažasis princas)

Būkit laimingos 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas! user posted image

Palomita, aš jau ne vieną kartą galvojau, kur dingai?! Kai šauki, tai žiūrėk ir atsiliepia biggrin.gif Kaip tau naujas darbas?user posted image
Zlatan, džiūgauju su tavimi, tas projektas visai neatsitiktinai tau po akimis pasimaišė bigsmile.gif Pamačius tavo nuotrauką, nustebau, įsivaizdavau tave amžiumi vyresnę (čia iš tavo minčių tokį vaizdelį mano vaizduotė nupiešė), bet čia tik gerąja prasme mirksiukas.gif Protingas dabar jaunimas, Dujokaukee, žinok tai ir tave liečia mirksiukas.gif
NYLE MA, tavo mažiuko rankytė sugis, šaunuolė, kad nepuoli į neviltį, pozityviai mąstyti – tai suprasti, kad ne žmonės ir įvykiai yra neigiami, o mūsų požiūris į tai. Todėl reikia keisti ne aplinką, o savo vidinį pasaulį bei jo savybes, o aplinka kaip mat į tai reaguos.user posted image "Mažasis princas - fantastiška knyga!"

Labas rytas, labas rytas visoms!
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vijurka: 15 gegužės 2007 - 09:00
QUOTE(eris @ 2007 05 15, 10:32)
Zmogus gali buti geras tik priverstinai <Makiaveli>

Nea schmoll.gif Esu totalus pozityvas ir niekas manęs neverčia tokia būti rolleyes.gif Aš iš prigimties esu caca vaikis ax.gif

Tiesa, labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas visoms 4u.gif

siandien pas lietus, vejas visas uraganas tiesiog blink.gif blink.gif blink.gif
bet mano nuotaika thumbup.gif

turiu dideli prasyma: 14 val. einu i viena pokalbi del darbelio, kurio laaaabai noriu blush2.gif gal galetumete "paburti" "pavarazyti" ir padeti man gauti sita darbeli blush2.gif
jei gausiu darbeli clap.gif visoms "statau" pyragiuko, kavytes, arbatytes, o kas nori ir gali sampaniuko drinks_cheers.gif friends.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laura_k: 15 gegužės 2007 - 10:06
Nu gerai, nepaisant mano šiandienos šizofreniškų nuotaikų, paprašysiu, kad ryt ryte laikytumėt visos už mane (ir Eponą) kumštukus, nes ryt 9val. prasideda matematikos egzaminas, o aš matematikos nifiga nieko neraukiu. doh.gif Man svarbu kad išvis išlaikyt, nes tikslieji mokslai - ne mano sritis. (Ir išvis, ko aš į tą ikanuomiką noriu?)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dujokaukee: 15 gegužės 2007 - 10:06
Labas rytelis, mielosios 4u.gif
Turiu laiko, padėliosiu savo mintis...
Eli - būti mama yra ne "tik", o "net". Kai susilaukiau dukružės, net nustėrau nuo jausmų perversmo - nebeįstengiau suvokt, kam ir kaip gyvenau iki tol. Visus darbus pertvarkiau taip, kad galėčiau kuo daugiau laiko praleisti su ja. Branginu kiekvieną akimirką, gėriuosi kiekvienu prisiminimu. Nesuprantu mamų, kurios verkia, esą nuo sėdėjimo namie su vaikais važiuoja stogas... Ir nors dabar išgyvename dygųjį pereinamąjį blaškymosi laikotarpį, neabejoju dukružės skrydžiu... wub.gif

Dujokaukee - regiu tave po ta kauke mirksiukas.gif ir suprantu tavo būsenas. Aš irgi sėdžiu laukiamuosiuose, nes nedrįstu brautis alkūnėmis. Ir nebenoriu būt nagla. Esu kokia esu. Duodu kelią posūkį rodančiam automobiliui. Užleidžiu be eilės skubantį - net jeigu jis melavo ir išties niekur neskuba. Jo problemos. Niekada neįeisiu pro uždaras duris. Todėl net neisiu. Man gera, kai pasielgiu gerai. Ilgainiui mus ima supti panašūs žmonės. Nepergyvenk, jog šiuo metu neturi tikros draugės. Turėsi. Neišvengiamai.

Ir dar apie negeras mintis, skaudžius prisiminimus. Asmeniškai aš naudojuos būdu, pasiskolintu iš E.M.Remarko romano... ax.gif Ten buvo šnekama apie karo baisumus, o aš pritaikiau savo netekčiai ir skausmams. Nereikia vyti skaudulio šalin, nereikia stengtis užgožti jį kitokiom mintim ar darbais. Paimti jį, tarsi imtum nuo lentynos branginamą mielą daiktą, nušluostyt dulkes, priglaust prie širdies, permąstyt iš naujo - lėtai, su meile, viską atleist, viską išsakyt ir padėti atgalios. Nebrukamas kampan skausmas tarsi blėsta, keičiasi, įgauna kitokį pavidalą, ir nukelt jį nuo lentynos tenka vis rečiau.

Aš apskritai mokaus iš grožinės literatūros... 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura_k @ 2007 05 15, 10:46)
Labas rytas visoms  4u.gif

siandien pas lietus, vejas visas uraganas tiesiog  blink.gif  blink.gif  blink.gif
bet mano nuotaika  thumbup.gif

turiu dideli prasyma: 14 val. einu i viena pokalbi del darbelio, kurio laaaabai noriu blush2.gif  gal galetumete "paburti" "pavarazyti" ir padeti man gauti sita darbeli  blush2.gif
jei gausiu darbeli clap.gif  visoms "statau" pyragiuko, kavytes

As noriu mirksiukas.gif kada uzsukti esu klaipediete ax.gif
Atsakyti
QUOTE(eris @ 2007 05 15, 11:11)
As noriu  mirksiukas.gif kada uzsukti esu klaipediete ax.gif

jei viskas kaip noriu tai Klaipedietem statau pirmom drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Dujokaukee @ 2007 05 14, 19:01)
nes šiais laikais žmonės - tikri chamai.

Uztat jie <chamai> tave neapvils ir neisduos 4u.gif mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Laura_k @ 2007 05 15, 11:12)
jei viskas kaip noriu tai Klaipedietem statau pirmom  drinks_cheers.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif Butinai pasiseks

PIRMIN
Atsakyti
QUOTE(eris @ 2007 05 15, 12:18)
Uztat jie <chamai> tave neapvils ir neisduos 4u.gif  mirksiukas.gif
Papildyta:
                                PIRMIN

Neapvils? Neišduos? blink.gif Iš kokios čia operos viskas? blink.gif Matyt, dar tokios operos nemačiau dry.gif

Ir ne PIRMIN, o PIRMYN. Mokyk jus ir mokyk biggrin.gif
Atsakyti