Įkraunama...
Įkraunama...

Konstruktyvus (pozityvus) mąstymas VII d.

QUOTE(Dujokaukee @ 2007 05 14, 17:51)
Šiandienos Dujokaukee's probleminis klausimas: "kaip tapti "naglai", nes būti gerai neapsimoka".

Šiandien tik dar sykį įsitikinau, jog vieną dieną tas mano gerumas kitiems žmonėms mane pražudys dry.gif Atėjau anksčiausiai pas gydytoją, kur aš tebūčiau užtrukus vos kelias minutes, kol ji man išrašys vaistų. (Tiesa, be talono, nes pas gydytoją pagal taloną buvau penktadienį, o tądien, žioplė, užmiršau komp.vaist.knygelę). Bet kur tau...  nei tu žmonių paprašysi, kad tave keliom minutėm užleistų, nei šiaip įsmuksi. Teliko tik paklusniai ir nuolankiai linguoti galva: "nieko tokio - palauksiu". O žmonės ėjo, ėjo ir ėjo. Ir tas "palauksiu" gavosi pusantros valandos. Grįžus namo mama mane visais išpeikė, kad nemoku būti "nagla". O aš negaliu kitaip - man sąžinė neleidžia. Va taip ir būna, jog tie, kurie "nagli" - viską turi, o tie geručiai tenkinasi tik tuo, kas lieka. Neapsimoka tas gerumas, oi neapsimoka... būk geras - tai ir ant galvos užlips. Bent man jau taip yra. Ir pastoviai.

Man irgi taip pasitaiko doh.gif bet iki tam tikros ribos..Kai pradeda tuo gerumu naudotis visi, kas netyngi, tai mano kantrybe baigiasi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vijurka @ 2007 05 14, 19:16)
[color=darkviolet]Sklaidau knygą "Jūsų pasąmonės galia"(psl. 228) atverčiu ir skaitau:

Sita vieta ir as siandien skaiciau drinks_cheers.gif mirksiukas.gif
Tik as proziskesniu klausimu - elektrikas neispejes elektra atjunge bebaigiant straipsni (paskutinis sakinys jau buvo ir buciau publikavus!). TUO momentu buvo ne iki pozityvumo. Tai laukdama, kol ijungs, paskaitinejau rolleyes.gif Ommmm.... Padejo smile.gif
Atsakyti
sveikos,

pasipasakosiu ir aš.

šiuo metu mokaus ne Lietuvoj, ir jau pamažu semestro pabaiga artėja, kai išvažiuosiu visam laikui. labiausiai gaila bus draugus palikti (nors žinom, kad susitiksim). bet vis tiek liūdnoka.

visą laiką galvojau - ką čia padarius, kad tas grįžimas toks staigus nebūtų (iš čia - į ten). dar norėjosi pakeliauti. po akim visai netyčia pasimaišė siūlymas dalyvaut vienam tarptautiniam projekte. praktiškai tiesiai iš savo dabartinės vietos tektų ten važiuot, Lietuvoj gal dieną-dvi spėčiau pabūt. užpildžiau, ir jokio atsakymo. et, netikau turbūt.

ir ką - atsidarau šįvakar pašto dėžutę -- YRA! clap.gif

va kaip visai netyčia viskas gražiai išėjo. užteko panorėt ir neužmerkt akių - kad pastebėčiau galimybę.
thumbup.gif

(bus proga ir vieną savo rečiau naudojamų užsienio kalbų patobulint bigsmile.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zlatan: 14 gegužės 2007 - 18:59
QUOTE(Dujokaukee @ 2007 05 14, 19:51)
Šiandienos Dujokaukee's probleminis klausimas: "kaip tapti "naglai", nes būti gerai neapsimoka".

O buti blogai tai jau apsimoketu? g.gif Reikia nebijoti pasakyti, kad eileje prie gydytojo lauki ir tu, lygiai taip pat kaip ir kiti, "gyvoji" zmoniu eile tongue.gif Nebutina naglai isrekti, galima labai mandagiai pasakyti. Neliks ir problemos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Heidėja: 14 gegužės 2007 - 19:02
Zlatan, baltai tau pavydžiu, kadangi pati norėčiau kada nors studijuoti užsieny, tik abejoju, ar man užteks drąsos išdrįsti. Many tiek daug baimės. blush2.gif O dar vienai... nemokant kalbos... Ir šiaip kiek laiko užtrukau, kol žengiau didelį žingsnį - viena nuėjau į koncertą. Sunku su ta Dujokaukee, sunku...
Atsakyti
Dujokaukee , kodėl nemokant kalbos? mokykis! mirksiukas.gif ant pečių nenešiosi. kuo daugiau moki (ne tik kalbų - bet ko) - tuo daugiau galimybių.
o dėl drąsos - žinok, anksčiau bailiukė buvau. o pasimokymai svetur labai gerai baimes gydo. atsiduri čia vienas - ir sukiesi, o kas daugiau jei ne tu. ir pamatai, kad visai susidoroji - pasitikėjimas savim akyse auga. o ir klyst ne taip baisu - nieks tavęs čia nepažįsta, gali atsiribot. o kiek naujos patirties...
Atsakyti
Nu gerai. Anglų kalbą moku beveik dešimtui. g.gif Rusų irgi panašiai. (Apskritai man su kalbom sekasi) Kokią toliau mokytis? doh.gif Kad va, pagrindinė problema tada būna, jog nežinai nei kur išvažiuosi nei ką. Pradėk mokytis prancūzų, o išvažiuosi ateity į kokią Švediją. Ir koks tada pointas mokytis, jei nežinai kaip toj ateity bus? Problemos problemos problemos... išvis, einu mintyse parūkyt smoke.gif Kaip kažkokioj šizovoj paauglės poemikėj: "atsigersiu šilto vyno, gal praeis viltis gyvent" lotuliukas.gif Paaugliai tokios minorinės personos... cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dujokaukee: 14 gegužės 2007 - 19:26
Nėštumas prasideda nuo galvos. Valdykite savo protą. Psichoterapeutai neretai nustato „psichogeninio“ nevaisingumo diagnozę, kai žmogus „užsiciklina“ dėl savo problemos ir gyvena nuolatiniu laukimu, labai stipriai išgyvena ir nusivilia kaskart nepasisekus pastoti. Prisiminkite močiučių patarimą – pasikraukite teigiamos energijos bendraudamos su aplinkinėmis nėščiosiomis. Dar padeda aktyvus gyvenimo būdas (sportas, bendravimas su bičiuliais, sanatorijos), aplinkos pakeitimas. Harmoningos mintys ir jausmai veikia net ir kraujotaką. Neeikvokite jėgų neigiamoms mintims ir kitų žmonių problemų sprendimui!

Šiek tiek nustumkite į šalį karjeros siekius: nuolatinė įtampa ir darboholizmas kenkia mėginimams pastoti. Įsitempimas nėra idealiausia būsena pradėti kūdikį. Kiekvienas organizmas turi savitą cikliškumą, savas sėkmingas ir nesėkmingas fazes. Vienas reikia iškęsti, apie kitas paprasčiausiai pamiršti. Organizmas nuolat keičiasi, galbūt tai, ko negalėjote vakar, galėsite rytoj. Tik nereikia manyti, kad visoms jūsų sutiktoms moterims, kurios turi vaikų, viskas ėjosi kaip iš pypkės. Kiekviena turi savą istoriją. Tikėkite, kad viskas bus gerai. Dažniau siųskite žodžius būsimam kūdikiui: „Aš myliu tave, aš laukiu tavęs“.

....radau supermamoj 4u.gif , čia visoms, kurios labai trokšta...Manau ,kad nenugrybavau ne į temą, nes ir tik pozityvios mintys ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Aristokratė @ 2007 05 14, 11:30)
Katie Melua  biggrin.gif

Na klausykit,būna juk skaitai visai kitaip nei parašyta 4u.gif Katie Melua-jos kompaktą gavau dovanų nuo draugės,pavardę ranka ant CD užrašė,o raštas jos įmantrus.Tai taip visad ir skaičiau,net gėda blush2.gif Ačiū ,kad atvėrei akis 4u.gif Net nemaniau.............
Atsakyti
gavo siandien mano grazuole "banana" doh.gif ,ziuri taip meilai i akys .ir sako-viskas bus gerai,svarbiausia visi sveiki doh.gif va pozitivumas mano devinmetes thumbup.gif
pozitivus mastimas-tai vertinimas to,ka mes turime thumbup.gif o ne apgailistavimas,del to ko neturime.
Atsakyti

Muzika mane nuramina,ji gali nuteikti optimistiškai,ji net gali būti stipresnė už žodį.O Perto(rašau lietuviškai) muzika labai dvasinga,maža joje TO estiško mentaliteto.JI-kosmopolitiška smile.gif

Šiandien mano vyresnėliui į gipsą įdėjo rankytę,kad taip būtų nutikę anksčiau-pulčiau į neviltį......Dabar stengiuos šypsotis ir džiaugtis ,kad dar ne taip blogai...Svarbiausia,kad jam geriau kai mato mane besišypsančią 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NYLE MA: 14 gegužės 2007 - 22:52
QUOTE(Mamučia @ 2007 05 14, 23:26)
svarbiausia visi sveiki

Mano vaikas irgi taip sako bigsmile.gif Kai kas nors nemalonaus daiktisko ivyksta.
Vaikai gi is musu mokosi bigsmile.gif

Tik as nesupratau, kas tas "bananas" ax.gif

Siandien bus labai gera diena wub.gif Bet jus juk zinote, ane? mirksiukas.gif

Atsakyti