Įkraunama...
Įkraunama...

Konstruktyvus (pozityvus) mąstymas VII d.

QUOTE(Vijurka @ 2007 05 14, 18:52)
jamaika, kūdikis nėra žmogus?!
  Nesuprantu, kas tau neleidžia mylėti ir sakyti apie tai žmonėms kiekvieną dieną? Kieno kaltė, jei nesakai? Mano, dar kieno?

kodel kudikis nera zmogus blink.gif nei as taip rasiau, nei ka, tad nesigilinsiu.

Kiek supratau is pacituotu minciu, tai privalome buti pasiruose bet kuria minute atsisakyti mylimu zmoniu, jokiu buti nemyleti ju begaline meile, nes kitaip prarasime tuos zmones g.gif Jei as praradau kudiki, tai pati kalta, nes per daug ji mylejau? g.gif Noreciau dar vaikuciu tureti, todel ir idomu man, kiek meiles butu norma...
Atsakyti
QUOTE(jamaika @ 2007 05 14, 17:01)
Kiek supratau is pacituotu minciu, tai privalome buti pasiruose bet kuria minute atsisakyti mylimu zmoniu...

Taip, mylimi žmonės nėra mūsų nuosavybė. Kažkada ir man labai baisiai ir nesuprantamai skambėjo žodžiai "vaikus gimdome nes sau ir jie nėra mūsų nuosavybė".
Siūlyčiau pačiai paieškoti literatūros, straipsnių šia tema. Kai komentuoja kitas, matau sunku išlikti nuošaly ir nepriimti visko pažodžiui.
Atsakyti
Jamaika, nezinau, kaip ivardinti, ka galvoju, bet labai renku Tau atsargiai zodzius...

Is Tavo visu pasakytu minciu, Tau dar skauda. Viska puikiausiai suprantu. Dar Tau reikia laiko. Na, patikek, gyvenimas susideda ne tik is myliu vyra, myliu vaika, noriu, reikia.. Ar Tu nors karta paklausei saves: tai kaip AS gyvenu, kad butent AS netekau? Ka turiu ismokti, kad sekanti karta MAN pavyktu...?

Budama Tavo situacijoje (leidau sau tai isivaizduoti), nuo to pradeciau. Sakau nuosidziai.
Labai noriu, kad mano sita pasiskyma suprastum teisingai..Be skausmo..be pykcio..
Atsakyti
mirksiukas.gif tikrai nepykstu, neizvelkite mano pasisakymuose pykcio Jums schmoll.gif

QUOTE(busVakare @ 2007 05 14, 19:17)
Ar Tu nors karta paklausei saves: tai kaip AS gyvenu, kad butent AS netekau? Ka turiu ismokti, kad sekanti karta MAN pavyktu...?

nieko daugiau ir nedarau, tik uzduodu sau tuos klausimus vel ir vel verysad.gif baigiu isproteti, bet atsakymo nerandu verysad.gif
Atsakyti
Tada nurimk.. Atsakymas ateina, kai Tavyje apsigyvena ramybe. Nueik i bet koki didesni knygyna- rasi kalnus knygu del "pagyjimo".

Zodziai lieka zodziais kaip ir patarimai. Tik asmeniniai suvokimai keicia krypti, keicia Tave pacia.

Tikiu, kad nurimus, po kurio laiko vel spindesi.
Pagyjimui reikia laiko.
Ir nereikia plakti saves, o ieskoti atsakymo. Kas klausia, tas gauna.

Tas pats musu minetas Zarskus atsako i tuos klausimus.
Arba Morkuno knyga nusipirk.

Verksi, bet suvokus, issitiesi! Pamatysi! Ir busi LABAI TVIRTA ir NEPAZEIDZIAMA.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busVakare: 14 gegužės 2007 - 17:48
Šiandienos Dujokaukee's probleminis klausimas: "kaip tapti "naglai", nes būti gerai neapsimoka".

Šiandien tik dar sykį įsitikinau, jog vieną dieną tas mano gerumas kitiems žmonėms mane pražudys dry.gif Atėjau anksčiausiai pas gydytoją, kur aš tebūčiau užtrukus vos kelias minutes, kol ji man išrašys vaistų. (Tiesa, be talono, nes pas gydytoją pagal taloną buvau penktadienį, o tądien, žioplė, užmiršau komp.vaist.knygelę). Bet kur tau... nei tu žmonių paprašysi, kad tave keliom minutėm užleistų, nei šiaip įsmuksi. Teliko tik paklusniai ir nuolankiai linguoti galva: "nieko tokio - palauksiu". O žmonės ėjo, ėjo ir ėjo. Ir tas "palauksiu" gavosi pusantros valandos. Grįžus namo mama mane visais išpeikė, kad nemoku būti "nagla". O aš negaliu kitaip - man sąžinė neleidžia. Va taip ir būna, jog tie, kurie "nagli" - viską turi, o tie geručiai tenkinasi tik tuo, kas lieka. Neapsimoka tas gerumas, oi neapsimoka... būk geras - tai ir ant galvos užlips. Bent man jau taip yra. Ir pastoviai.
Atsakyti
va, dar vienas pavyzdys del minciu rezultato:

pradejau vienoj vietoj slieku ieskoti, kodel manes ... nepykina, nesinori miegot, nesinori valgyt.. Vietoj to, kad dziaugciausi galva iskelus!
Visa diena: nu kodel nu kodel manes nepykina? wacko.gif Noriu pajusti, kad laukiuos! schmoll.gif

Ka norejau- ta gavau! Apie ka galvojau- ta ir turiu! Lengvas sleikstuliukas nuo 15 val. 4u.gif

Niu, ir kaip nekontroliuot savo minciu!??! Rytoj tokia nebusiu! Pazadu!

Papildyta:
Dujokauke, nemaisykite, gerbiamoji, "naglumo" (neigiamas bruozas) su mokejimu paskyti "Ne!" (teigiamas bruozas) nono.gif
Atsakyti
QUOTE(busVakare @ 2007 05 14, 19:56)
Dujokauke, nemaisykite, gerbiamoji, "naglumo" (neigiamas bruozas)  su mokejimu paskyti "Ne!" (teigiamas bruozas) nono.gif

O ką, teigiamas, sveikas naglumas, vardan savo gerovės, neegzistuoja? blink.gif Kad ir kaip bebūtų - vis vien problemos esmė aiški.
Ir šiaip gyvenime aš visiems padedu. Čia Ievute tą pradėk, tai ten padėk. Nors imk ir skersą dėk. O kad man kas pagelbėtų karkartėm už visą tą suteiktą gerumą? Nesulauksi. Tik vargą užsikrauni ant savo pečių ir tiek. Visa ta nauda iš to gerumo. Duok dieve, kad bent "ačiū" sulauktumei, nes šiais laikais žmonės - tikri chamai.
Atsakyti
Krauni turtus danguje!!! thumbup.gif Aisku, Tu noretum dabar? cool.gif
Papildyta:
Laukiu, ka Vijurka su pepilota brukstels ir atsijungiu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busVakare: 14 gegužės 2007 - 18:04
Dujokauke, as cia visai neseniai savo MB pasakiau, kad esu be galo dekinga likimui ir sau, kad turiu "naglumo". O jis man sako: tu ne nagla, ne tai toks neigiamas atspalvis. Tu - šustra!!! lotuliukas.gif
as esu labai gera ir geranoriskai padedu ir dalinuosi, bet neleidziu sau lipt ant galvos. Manau, kad cia yra visas skirtumas g.gif

Linkiu tau šustrumo!!!! mirksiukas.gif
Atsakyti
Sklaidau knygą "Jūsų pasąmonės galia"(psl. 228) atverčiu ir skaitau:

"Kitų žmonių kalbos iš tikrųjų negali supykinti ar suerzinti jūsų, jeigu nesileisite išvedami iš pusiausvyros. Kitas asmuo gali sugadinti jums nuotaiką tik per jūsų mintis. Jeigu jus pagauna pyktis, vadinasi, mintyse įveikėte keturias stadijas:

rolleyes.gif 1. Susimąstėte apie tai, kas buvo pasakyta;
unsure.gif 2. Nusprendėte supykti ir duoti valią emocijoms;
g.gif 3. Po to ryžotės veikti;
verysad.gif 4. Tikriausiai atsilyginote tuo pačiu ir nemandagiai atsikirtote.

Kaip matote, MINTIS, EMOCIJA, REAKCIJA, POELGIS - viskas užsimezga jūsų galvoje".

Tai štai, pradėsiu tai taikyti bendraudama su savo Mama 4u.gif Nustojau uždavinėti sau klausimus: kodėl man? už ką? Tiesiog ieškau ir randu!

P.S. busVakare, aš taip pat jau atsijungiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vijurka: 14 gegužės 2007 - 18:23
QUOTE(pepilota @ 2007 05 14, 20:13)
Dujokauke, as cia visai neseniai savo MB pasakiau, kad esu be galo dekinga likimui ir sau, kad turiu "naglumo".  O jis man sako: tu ne nagla, ne tai toks neigiamas atspalvis. Tu - šustra!!! lotuliukas.gif
as esu labai gera ir geranoriskai padedu ir dalinuosi, bet neleidziu sau lipt ant galvos. Manau, kad cia yra visas skirtumas g.gif 

Linkiu tau šustrumo!!!! mirksiukas.gif

Mano atžvilgiu tikras bullcrap gaunasi, bet vis vien ačiū už palinkėjimą frusty.gif. Išvada: susiradau naują problemą doh.gif . Valio. clap.gif dry.gif Juokis, kloune, juokis... user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dujokaukee: 14 gegužės 2007 - 18:25