Įkraunama...
Įkraunama...

Konstruktyvus (pozityvus) mąstymas VII d.

QUOTE(Rudenėja @ 2007 05 12, 12:44)
Konkreciau, konkreciau, prasom  bigsmile.gif

Žinoma,skoniai gali ir nesutapt,bet ...rekomenduoju estų kompozitoriaus Arvo Parto (rašosi A su umliautu,dviem taškais) muziką,dainininkės Katie Mehlna atliekamas dainas-man ji neseniai buvo atradimas 4u.gif

Linkiu sekmės visoms taip aktyviai čia pozityvuojančioms 4u.gif

Žaviuosi busVakare iškalba mirksiukas.gif Beja, kai aš laukiausi savo antrojo Džiaugsmo taip pat buvau euforijoj,linkiu ir Tau jos neprarast 4u.gif

(Dabar ir aš Žarskaus knygą skaitinėju,kažkada teko klausyti jo pamokas-keistas žmogus,bet turi tą Kažką)
Atsakyti
Mergaites 4u.gif

SOS reikia patarimo kaip issaugoti blaivu
prota ir saltus nervus, nes darbe klientai
ant galvos lipa doh.gif
Taip gerai nusiteikus buvau, o dabar jau nesusitvarkau...nors bandau...
Prasau Jusu, kokia minti protinga ir fraze man uzmeskit ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LinetaBlue: 14 gegužės 2007 - 11:20
QUOTE(busVakare @ 2007 05 14, 11:12)
[color=Chocolate]Labas mergytes-pozityvytes!
beganti, o Tu begi tikraja to zodzio prasme, ar tai Tavo budas? smartass.gif

Mano niką paaiškina mano parašas mirksiukas.gif Ilgą laiką bėgau nuo gyvenimo, tik niekur nuo jo nepabėgau. O dabar noriu bėgti per žydinčią gyvenimo pievą smile.gif
Atsakyti
Lineta, kas cia dabar? Kazkokie klientai Tau pusiausvyra atima??? Tu stipri! Tu daug stipresne uz juos! Sypsokis jiems!!! O jei jau jie labai ikyrus, mintyse sakyk: "Nu ir kas! Tu man vis tiek nuotaikos nesugadinsi!" Jie Tavo energija pasigaus! Ir nereik jokiu citatu!
Rado kas Tau nuotaika gadint! Taip ir persistatai!!!! Greitai!

Papildyta:
Nyle ma, o ta muzika kam?Del ko?? As kazka praleidau. Taline busiu uz keliu savaiciu- galiu buti gera ir kitoms. Tik reiskit susidomejima. Nors estiska kultura, mentalitetas man nelabai... Bet juk keiciasi poziuris..

Zarskus idomus savo knygose. Kazkokia nauja patirtis.. Tikiu, kad panasus dalykai tikrai dedasi. Nes per Kucias sapnavau, kaip mano dukryte mane pabuciavo labai tikrovisku buciniu. Anot, Zarskaus, ji jau pranese dvasineje sferoje apie savo atejima. Faktiskai, per ateinancias Kucias galimas mano gimdymas.
Ir pagal jo teorija, kad vaikai atsimena pries gimstant savo buvima seimoje, busimus namus- galiu patvirtinti savo patirtimi: budama 6-7 metu name, kur praleidau vaikyste, daznai saves klausdavau iejus i kambari: kazkur tai maciau..Gal sapnavau?.. Kazkur sita situacija jau maciau...Sita sienos rasta jau maciau..Atsimenu! mirksiukas.gif Tik veliau viskas issitryne..
Atsakyti
tagi gal cia ni prie ko... Bet jus va cia vizualizuojat, vizualizuojat, o as vairuot pradejau mokintis ish naujo. Shiandien su instruktorium puse kauno apvazinejau..... ax.gif
Atsakyti
Manta saunuole! As tik sapnuose regiu, kaip vairuoju! Si "projekta" pasilikau, kai butinybe ispraus i kampa! Kai namas uz Domeikavos stoves ir mikruskes nevazines...
Atsakyti
As ir tiap laikiau laikiau, kol 2 vaikai i kampa ispraude... Galvoju, sesciau va ir nuvaziuociau, tai shien tai ten, o dabar.... Tada susirinkau visas baimes i kishenes, paskambinau instruktoriui ir ishprakaitavus baisiausia padariau pradzia !
Atsakyti
Laba diena, rožiniai zuikučiai user posted image

Didelis dėkui BusVakarei už palaikymą, supratimą, nuoširdų patarimą ir gerą nuotaiką.user posted image

Poryt prasideda abitūros egzaminų sesija. Brrrr... kuo daugiau mokausi matematikos šiomis dienomis, tuo labiau jos nemoku. Taaaaaip, tsk, ir kaip čia man dabar pakankamai gerai tą matematiką išlaikyt, kad į tą ikanuomiką įstot? Bala nematė. O jei ir matė, tai nieko nesakys.
Atsakyti
QUOTE(Manta @ 2007 05 14, 12:11)
As ir tiap laikiau laikiau, kol 2 vaikai i kampa ispraude... Galvoju, sesciau va ir nuvaziuociau, tai shien tai ten, o dabar.... Tada susirinkau visas baimes i kishenes, paskambinau instruktoriui ir ishprakaitavus baisiausia padariau pradzia !

Šaunuolė 4u.gif
BusVakare ačiū už palaikymą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(NYLE MA @ 2007 05 14, 12:17)
Žinoma,skoniai gali ir nesutapt,bet ...rekomenduoju estų kompozitoriaus Arvo Parto (rašosi A su umliautu,dviem taškais) muziką,dainininkės Katie Mehlna atliekamas dainas-man ji neseniai buvo atradimas 4u.gif

Linkiu sekmės visoms taip aktyviai čia pozityvuojančioms 4u.gif

Žaviuosi busVakare iškalba mirksiukas.gif Beja, kai aš laukiausi savo antrojo Džiaugsmo taip pat buvau euforijoj,linkiu ir Tau jos neprarast 4u.gif

(Dabar ir aš Žarskaus knygą skaitinėju,kažkada teko klausyti jo pamokas-keistas žmogus,bet turi tą Kažką)

Katie Melua biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos mergytės!
Jūs čia taip lengvai kalbat, nemoku nė įsiterpt blink.gif Šį rytą "neturėjau" int.ryšio, tai prisėdus ramiai paskaitinėjau temeles, kurias esu išsisaugojusi. Kažkaip mane veža mintys apie dvasios ramybę, apie nuotaikas...
Užtikau S.Lazarevo mintis:
"Pirmiausia verta prisiminti visą savo gyvenimą ir tarsi iš naujo jį išgyventi. Reikia atleisti visiems, kurie įžeidė, nuskriaudė, pažemino. Kreipkitės mintimis į Dievą ir prašykite atleidimo už savo pavydą, išdidumą, kitų smerkimą. Ypač už pastarąjį — juk teisdami kitą mes tarsi smerkiame visatą, dieviškąją valią, kuri jį tokį sukūrė ir kuris jai galbūt reikalingas kaip bausmės įrankis. Tai nereiškia, kad turime nusileisti skriaudėjams — ginkimės, paduokime į teismą, bet nesmerkime. Jei sugebėsite peržiūrėti ir iš naujo įvertinti savo gyvenimo skaudulius, būtinai pasveiksite. Ne mažiau svarbu teisingai išdėstyti prioritetus. Pirmiausia turime mylėti dieviškąjį pradą. Tik paskui — vaikus, žmoną, šeimą, mylimąjį. Iš žmogaus, pernelyg sureikšminusio žemiškąsias vertybes, jos paprastai atimamos. Gyvenime įgyjame tai, ko esame pasirengę bet kurią minutę atsisakyti. Jei pykstame dėl netekties, negalime susitaikyti su dieviškąja valia, būsime priversti išgyventi tokią pat situaciją, tik dvigubai sunkesnę. Nepriimsime jos — gausime trigubai sunkesnę. Kol galop pamoką išmoksime ir šitaip šią kančių programą baigsime.''
Nesakau, kad šiandien kenčiu, iš tiesų esu beveik viskuo patenkinta. Tik štai, labai daug dirbu taisydama savo santykius su Mama. Gal kažkuri nustebsit, taip, Ji iš tiesų labai gera, linkinti mums sėkmės, atiduodanti besąlygiškai visą meilę mums ir atsisakanti daug ko dėl mūsų. Dažnai sakau, mums šito nereikia, patys susikursime, užgyvensime, tada iš tiesų bus kur kas didesnė palaima, juk savomis jėgomis pasiekėme... O mūsų santykiai su Mama ėmė keistis, kada aš sukūriau šeimą. Jos rūpestis man dažniau panašus į kontrolę, į nenorą suprasti ir leisti būt savarankiškiems, į norą pakeisti žmones, pagal jos matymo kampą, pakeist įgūdžius, tvarką. Štai šioje srityje turiu dar labai daug dirbti ir su savimi, ir su Mama. Nežinau, ar galiu pakeisti jos elgesį, nes (kol kas) beveik visi bandymai baigiasi tik gražiais pokalbiais, o Jos elgesys einant laikui rodo visai kitus dalykus. Kartais jaučiuosi bejėgė, kartais taikiai priimu taip kaip yra, iš pagarbos ir didelės meilės Jai. Bet būna, kai ir pavargstu. Gal kažkam pasirodys keista, bet kreipiuosi mintimis į Dievą ir prašau jėgų, kantrybės, kad visą tai būtų galima pakreipti į gerą pusę. Labai graži mintis, nuskambėjusi čia šiandien "duokime vaikams šaknis ir sparnus... Aš gavau iš savo šeimos labai stiprias šaknis, šeima man yra visa ko pagrindas, o štai sparnai...išaugo, bet vis dar negaliu savarankiškai pakilti savo skrydžiui.."
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vijurka: 14 gegužės 2007 - 12:55
Dujokaukee
zinai rasydama stengiuosiu kiek galiu. mirksiukas.gif
Bet isdidumas ir ironija ne duoda jusu "didenibei'blaiviai priimti.ispradziu pamilk artima savo,tada lengviau gyventi wub.gif
Vijurka drinks_cheers.gif
Kartais ,per savo isdiduma,ironija,pavida,neapikanta,mes prarandam macias graziausias gyvenimo akimirkas.Gyvenimas yra grazus,jai mes verksim ,pavidesim,nekesim-mes blogai darom tik sau mirksiukas.gif Nes aplinkiniai vistiek dziaugesi ir gyvena toliau.Gyvenimas grazus ir trumpas,ir gaila ji praleist saves gailedami,pavidedami kitiems,nekenciantis kitu.reikia tiesiog gyventi ir dziaugtis kiekviena akimirka wub.gif
Atsakyti