Įkraunama...
Įkraunama...

Konstruktyvus (pozityvus) mąstymas VII d.

Saulė yra. Kas čia per noras? g.gif
Atsakyti
o jums būna, kai turite didelių, ambicingų svajonių, kurias baisu net sau pasakyti?

kinai sako - Ir tūkstančio li kelias prasideda nuo pirmojo žingsnio.

linkiu savo svajonių nebijot ir per pilkos kasdienybės darbelius pasiekt savo didelį tikslą. Juk turit tokį? mirksiukas.gif
Atsakyti
LAAAAAAAAAABBBAAAAAAAAASSSSSSSS 4u.gif

KAIP LAIKOTES, KAIP GYVENAT, AR SYPSOTES, AR AKUTES BLIZGA???
JEI NE - TAI SIUNCIU JUMS VISOMS SAVO PUIKIOS NUOTAIKOS, ENERGIJOS IR SYPSENOS PO KRUOPELYTE lotuliukas.gif GAUDYKIT 4u.gif NES PER JOGA LABAI GERAI PASIKROVIAU thumbup.gif

BUCKIAI IR SIRDUTES wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Zlatan @ 2007 05 13, 13:37)
o jums būna, kai turite didelių, ambicingų svajonių, kurias baisu net sau pasakyti?
kinai sako -  Ir tūkstančio li kelias prasideda nuo pirmojo žingsnio. 

linkiu savo svajonių nebijot ir per pilkos kasdienybės darbelius pasiekt savo didelį tikslą. Juk turit tokį?  mirksiukas.gif

Buna mirksiukas.gif mano kaip tik tokios svajones ir toks tikslas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2007 05 13, 13:11)
Saulė yra. Kas čia per noras?  g.gif

Pas mus is ryto ir diena lyjo verysad.gif O dabar saulute silta gerai biggrin.gif
Megstu kada silta saulieta smile.gif
Pagalvojau
Kiek mazai kartais reikia kad buti laimingai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eris: 13 gegužės 2007 - 18:00
aha....kažkas labai norėjo saulės, va rpašau smile.gif saulė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Indijaa @ 2007 05 13, 19:09)
aha....kažkas labai norėjo saulės, va rpašau smile.gif saulė smile.gif

Tai gi tu irgi is Klp smile.gif O tu nenorejai? tongue.gif
Nezinau kaip kam o man tai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Labas, mergytes!!!!!!!

Ziuriu neaktyvios visos. Tikiuosi, kad sauniai savaitgali leidziat mirksiukas.gif

Mes vakar su Liepsnele smagiai pasibuvom thumbup.gif Ji turetu ideti irodyma i albuma lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(eris @ 2007 05 13, 18:12)
Tai gi tu irgi is Klp  smile.gif O tu nenorejai? tongue.gif
Nezinau kaip kam o man tai thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

aj man super smile.gif kai saulė šviečia pakili nuotaika pasidaro labai, nors kai saulė nešviečia ir yra dėl ko džiaugtis tai....džiaugiuosi... kažkodėl tas amn didelios įtakos nedaro, bet nenuginčyjimai, kai saulė šviečia smagiau.......
Atsakyti
Labas vakarėlis visoms 4u.gif
Aš va ką tik perskaičiau visų jūsų postus nuo 1-os temos doh.gif Tai jūs šaunuolės thumbup.gif Tikros pozityvistės smile.gif O aš dar tik mokausi blush2.gif Dabar pagalvojau apie kai kuriuos savo anksčiau rašytus postus,kurie tai ir įrodo doh.gif
Tiesa,peržiūrėjau visų nuotraukėles...Smagu buvo jus pamatyt...
Dar norėjau jūsų paklaust:kaip jūs suradot jums tinkamą darbą?Ir ar visos patenkintos einamom pareigom g.gif Nes aš norėčiau pakeist darbo profilį,nes suprantu,kad šis darbas man neteikia džiaugsmo. Kiek jau supratau iš pozityvaus mąstymo tai reikia dirbt tai ką tu moki geriausiai,tada ir darbas bus mielas ir gerai apmokamas,nes jį gerai atliksi ir t.t.... Man šiuo metu atrodo,kad aš galiu būt tik mama g.gif Galvoje sumaištis,sunku kol kas dėmesį sukoncentruot ax.gif
O man dar mokytis ir mokytis....Na,bet išmoksiu,nes labai noriu....Prisirašiau visą lapą teiginių ir kartosiu juos,kaip mantrą smile.gif
O jūs palinkėkit man sėkmės ir palaikykit mintyse mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(-ELI- @ 2007 05 13, 20:41)
Labas vakarėlis visoms 4u.gif
Aš va ką tik perskaičiau visų jūsų postus nuo 1-os temos doh.gif Tai jūs šaunuolės thumbup.gif Tikros pozityvistės smile.gif O aš dar tik mokausi blush2.gif Dabar pagalvojau apie kai kuriuos savo anksčiau rašytus postus,kurie tai ir įrodo doh.gif
Tiesa,peržiūrėjau visų nuotraukėles...Smagu buvo jus pamatyt...
Dar norėjau jūsų paklaust:kaip jūs suradot jums tinkamą darbą?Ir ar visos patenkintos einamom pareigom g.gif Nes aš norėčiau pakeist darbo profilį,nes suprantu,kad šis darbas man neteikia džiaugsmo. Kiek jau supratau iš pozityvaus mąstymo tai reikia dirbt tai ką tu moki geriausiai,tada ir darbas bus mielas ir gerai apmokamas,nes jį gerai atliksi ir t.t.... Man šiuo metu atrodo,kad aš galiu būt tik mama g.gif Galvoje sumaištis,sunku kol kas dėmesį sukoncentruot ax.gif 
O man dar mokytis ir mokytis....Na,bet išmoksiu,nes labai noriu....Prisirašiau visą lapą teiginių ir kartosiu juos,kaip mantrą smile.gif

Palaikom butinai!!!!!! Sekmes didziausios!!! 4u.gif

As tai vis dar ieskau saves.....
Atsakyti
QUOTE(-ELI- @ 2007 05 13, 18:41)
Nes aš norėčiau pakeist darbo profilį,nes suprantu,kad šis darbas man neteikia džiaugsmo. Kiek jau supratau iš pozityvaus mąstymo tai reikia dirbt tai ką tu moki geriausiai,tada ir darbas bus mielas ir gerai apmokamas,nes jį gerai atliksi ir t.t.... Man šiuo metu atrodo,kad aš galiu būt tik mama g.gif Galvoje sumaištis,sunku kol kas dėmesį sukoncentruot ax.gif 

ir keisk darbo profilį smile.gif jeigu darbas netinka nepatinka, kam nervintis be reikalo, būtent kai darbas bus mielas, gerai jį atliksi ir tada tikrai turėsi geresnį atlyginimą, o jeigu ir ne,,,,,bent vidinę ramybę dėl darbo...
Atsakyti