Įkraunama...
Įkraunama...

Konstruktyvus (pozityvus) mąstymas VII d.

va! prisipazinimas biggrin.gif

o isivaizduodama kitas merginas smarkiai apsirikau tik del Linetos plauku spalvos biggrin.gif
Grazus tas gyvenimas, tokiu maloniu smulkmenu kartais padovanoja thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Naoko @ 2007 05 12, 21:37)
va! prisipazinimas biggrin.gif

o isivaizduodama kitas merginas smarkiai apsirikau tik del Linetos plauku spalvos biggrin.gif
Grazus tas gyvenimas, tokiu maloniu smulkmenu kartais padovanoja thumbup.gif

Idomu o slaptazodi visos gali gauti ar tik tos kurios savo nuotraukos atsius? g.gif
Atsakyti
QUOTE(eris @ 2007 05 12, 21:28)
Idomu o slaptazodi visos gali gauti ar tik tos kurios savo nuotraukos atsius? g.gif

Slaptažodis suteikiamas narėms, patalpinusioms savo nuotraukas į fotoalbumą, siųsti O_N_O, toli ieškoti adreso nereikia, prieš dieną Manta savo poste jį pakartojo biggrin.gif Laukiame naujų nuotraukyčių ir virtualių, vizualių pažinčių mirksiukas.gif
Atsakyti
Ar galiu Jusu nuotraukas is cia sukelti i albuma? pasikartosiu: gyzmono@gmail.com
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo O_N_O: 12 gegužės 2007 - 23:01
Labas vakaras,
pozityviai, teigiamai, racionaliai konstruktyviai....hmm....sukėle labai daug minčių matytas filmas "žmogus voras" (kažkelinta ten dalis ) atrodo toks niekinis komiksinis filmas, ot, radau ir ten kažko....kažko , kas skatina mąstyti...apie elgesį.
Taip noriu tikėti į gerą rytojų......noriu noriu noriu....bet aš aš tikiu? Taip, tikiu....kiek tai nuoširdu? nežinau, bet ne didžioji dauguma procentų.....stengiuos tuo patikėti, akd tik lengviau būtų psichologiškai, nes visas nusiteikimas tiesiog.....
Kažkaip keista, tikrai būna , kad pati patikiu, kad bus labai gerai, super gerai, kad privalo tiap būti....ir....nebūna (bet patikėjusi nuoširdžiai būnu)....gal dabar toks periodas....darai, tiki ... ir...nesistengi nedarai netiki, rezultatas tas pats....
Beabejo aplinkai stengiuos neparodyti to.... ir neparodau, nors aktorė prasta esu, visada pavyksta parodyti, kad gyvenu gerai, bet neatskleidžiu tada tikrosios savęs... aj nesvarbu.... čia tik pozityvios kalbos smile.gif pozityviai taip; rytoj atsikelsiu ri jausiuosi gerai, neskaudės galvelę biggrin.gif esu tuo tikra biggrin.gif jop, šiandien ryte buvo kitaip cool.gif

čia mano ekspozicija :
MANO FOTO
Atsakyti
QUOTE(Indijaa @ 2007 05 13, 00:19)
rytoj atsikelsiu ri jausiuosi gerai, neskaudės galvelę

Reiketu be neiginiu 4u.gif

Laba ryta visoms ir geros dienos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Vijurka @ 2007 05 12, 23:21)
Slaptažodis suteikiamas narėms, patalpinusioms savo nuotraukas į fotoalbumą, siųsti O_N_O, toli ieškoti adreso nereikia, prieš dieną Manta savo poste jį pakartojo biggrin.gif Laukiame naujų nuotraukyčių ir virtualių, vizualių pažinčių mirksiukas.gif

Vau gaila verysad.gif nes as kol kas neturiu galimybes atsiusti O_N_O. Bet tiek to nieko nepadarysi smile.gif
LABAS RYTAS 4u.gif Tikiuosi kad sia diena bus visoms SUPERGERA thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eris: 13 gegužės 2007 - 08:53
As jau irgi prisijungiau prie virtualaus meeto su rudeni daryta foto. Malonu jus pamatyti wub.gif Savo foto, deja, naujesnes neturiu. Bet dabar atrodau taip pat, tik ant dantu gelezys lotuliukas.gif
Siandien einam fotkintis bigsmile.gif , tai bandysiu ir as pasifotkint, ne tik vaikas, gal ka nors imesiu is tos serijos.
Atsakyti
Labas rytas visoms smile.gif Ir as savo abrozdėlį nusiunčiau O_N_O.
Kol kas dar mažokai čia rašau, labiau semiuosi iš jūsų optimizmo smile.gif
Šiandien šiltesnė diena, žiūriu pro langą ir matau, kad pievelėse pulkai pienių geltonuoja. Smagu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beganti: 13 gegužės 2007 - 10:15
Labas rytas!

"Gerai gyventi - puikiausias kerštas!"

QUOTE(O_N_O @ 2007 05 12, 23:01)
Ar galiu Jusu nuotraukas is cia sukelti i albuma? pasikartosiu: gyzmono@gmail.com

Aš tai pasisakau (čia nuo manęs), kad nuotraukų albumas nebūtų viešas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vijurka @ 2007 05 13, 11:33)
Aš tai pasisakau (čia nuo manęs), kad nuotraukų albumas nebūtų viešas g.gif

Taigi is cia i albuma, o ne is albumo i cia mirksiukas.gif
Atsakyti
NORIU SAULES 4u.gif
Gal visos kartu pasvajokim ax.gif
Atsakyti