Įkraunama...
Įkraunama...

Konstruktyvus (pozityvus) mąstymas VII d.

user posted image

Dar viena užkietėjus pozityvistė, kuriai nepatinka plaukioti paviršiuje smile.gif
Atsakyti
Ikelciau as savo foto cia jei mokeciau, bet as blondine ir nesusigaudau kaip tai padaryti blush2.gif
Atsakyti
a tai kad nuotraukas reikia siųst ONO arba Dujokaukee'i, jos įkelia į specialų albumą internete ir jums slaptažodį pasako, kad ir kitas pamatyt galėtumėte.
Atsakyti
einu atgal ieskoti ONO adreso biggrin.gif

nes komunikabili nuotaika uzejo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Naoko: 12 gegužės 2007 - 19:28
Sveikos, rožinės panteros user posted image

Taip sakant... aš čia biški ne į temą dabaruser posted image

Tai vuo. Dabar yr tep, kad tipo tipo tipo pasidariau savo svajoooonių albumą, kur klijuoju visokį šlamštą, apie kurį tik svajoju. ax.gif Nesu giliai įsitikinus kam man visa tai g.gif , tačiau vien pats proooocesas sukelia daug teigiamų emocijų.user posted image Ir dar sumąsčiau parašyti pati sau laišką, kurį perskaityčiau tik po dešimties metų. O ten būtų surašyta tai, kaip dabar įsivaizduoju savo gyvenimą po dešimties metų. Tiesiog pamaniau, gal visos tos surašytos svajonės išsipildys. Tiesiog įdomumo dėlei.

P.S.Kitą savaitę išsiryškinsiu fotojuostelę, tai įmesiu į mūsų fotoalbumą dar kelias savo nuotraukas. Nes būna, jog vis kitose nuotraukose vis kitaip atrodai.

Tai tiekos.user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dujokaukee: 12 gegužės 2007 - 19:43
tiesa, Dujokauke, kaip Tavo svente praejo? 4u.gif

bet koks fenomenas, as vis dar negaliu atsitoket, a tai bendrauji su zmonem internete, paskui pamatai foto, o ten kaip tik tas, ka ir isivaizdavai... super:)cia jau ne pirma karta man taip gyvenime:)toks jausmas, kad kiaurai permatau per zodzius...
Atsakyti
QUOTE(Naoko @ 2007 05 12, 21:45)
tiesa, Dujokauke, kaip Tavo svente praejo? 4u.gif

Ai, kaip čia pasakius... auklėtojos graudinosi, mes džiūgavome. Mokykloj oficialioji dalis visai smagiai praėjo. Paskui buvo tūsovkė Šiaulių rajone, visiškame dievo pamirštame užkampy. Pabuvau tenai neilgai. Šiek tiek pasišokom. Gal man nebuvo taip "linksma" kaip kitiems, nes aš šiaip iš esmės esu negerianti, o dauguma jau po valandos buvo gerai įkaušę. Tai prisižiūrėjau girtų snukių ir išdūmiau. Eilinįsyk įsitikinau, jog tokio pobūdžio "linksmybės" - ne man. doh.gif Man jau geriau kokioj jaukioj kavinukėj su draugėm paplepėt, arba į kokį teatrą spektaklio pažiūrėti nueiti. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Naoko @ 2007 05 12, 19:45)
bet koks fenomenas, as vis dar negaliu atsitoket, a tai bendrauji su zmonem internete, paskui pamatai foto, o ten kaip tik tas, ka ir isivaizdavai... super:)cia jau ne pirma karta man taip gyvenime:)toks jausmas, kad kiaurai permatau per zodzius...

Na jo- pažiūrėjai į mano nuotrauką ir pagalvojai: aha, taip ir maniau- snukis plytos prašosi smile.gif
Atsakyti
Dujokauke, kad i spektakli geriau nueiti, tai 100% pritariu mirksiukas.gif einam kada kartu mirksiukas.gif

Susirasiau gyvenimo vizija ir turiu pastebeti, kad kasdien skaitant ji vis realesne atrodo... bigsmile.gif tik svajoniu nuotrauku dar nepradejau klijuoti ( i avatara tik svajone ideta, cia Martha Graham, pavyzdys man biggrin.gif )

Vaizgante, ne plytos, apie plyta nepagalvojau lotuliukas.gif tiesiog tokia sviesaus gymio tamsta mokytoja bigsmile.gif
nors... atsiprasau uz akiu draskyma, Jus man i motinas tinkate blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Naoko: 12 gegužės 2007 - 20:08
QUOTE(Naoko @ 2007 05 12, 20:05)

Vaizgante, ne plytos, apie plyta nepagalvojau lotuliukas.gif tiesiog tokia sviesaus gymio tamsta mokytoja bigsmile.gif
nors... atsiprasau uz akiu draskyma, Jus man i motinas tinkate blush2.gif

Tai kad aš ir esu mokytoja...Reiki meistrė- mokytoja. Turiu daug mokinių- reikistų lotuliukas.gif Tai manęs toks pavadinimas nežeidžia...Ką darytumėt, jeigu mokytojų nebūtų? Jie ir turi būti ir truputį griežti, ir truputį kategoriški...Nesu iš tų, kurie svaigsta svaičiodami...Tvirtai stoviu ant žemės. smile.gif Bet mano visi norai pildosi, svajonės tampa tikrove...
Atsakyti
nea, Vaizgante, cia ne vien reiki, cia dar kazkas yra... jauciu...bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Naoko @ 2007 05 12, 20:26)
nea, Vaizgante, cia ne vien reiki, cia dar kazkas yra... jauciu...bigsmile.gif

Gal čia įdėti savo VPU baigimo kopiją ir buvusių mokinų nuotraukas? Diiiidelė krūva būtų. 13 m. pedagoginio stažo lotuliukas.gif
Atsakyti