Įkraunama...
Įkraunama...

Konstruktyvus (pozityvus) mąstymas VII d.

Laba diena. Turėjau dvi sunkias savaites...Bet jos praėjo.Išgyvenau. Įveikiau visus sunkumus. Ir vėl viskas gerai biggrin.gif Ir viskas bus gerai...O kaip kitaip? mirksiukas.gif
Jei jau Dujokaukė savo eiles įdėjo, kuo aš blogesnė? g.gif Paskaitykit ir manąsias:

Mes- Viena

Mes visi esam viena.
Aš- tavy. Tu- many.
Tad šypsokimės dienai
Ir nemirkim nakty.

Mes visi- vienoj valty.
Tad irkluokim kartu.
Juk negalim sušalti
Prie laužų uždegtų.

Mes- lyg degančios širdys
Tarp Visatos laužų.
Dievo balsą mes girdim
Ir nuo Jo mums šviesu...
Atsakyti
vaižgantė, visai neblogos eilės, tik kai kuriuose vietose aš dar pašlifuočiau cool.gif "Nukąstos" galūnės man nekaip skamba g.gif (kokia pasikėlus aš dabar tongue.gif )
Atsakyti
QUOTE(kismet @ 2007 05 05, 10:03)
Ji nedirba, yra namu seimininke, "uzsikasusi" kasdienybeje,  neturi (ir neiesko) kazkokiu ypatingu pomegiu (isskyrus nebent sodininkyste ir suni smile.gif ), kadangi nemoka vairuoti masinos, negali pati niekur isvaziuoti (gyvenam uz miesto)... Kai pasiulau ka nors kartu nuveikti, ekspromtu kazkur nuvaziuoti, prasideda atsikalbinejimai, kaip tai brangu, kaip nera galimybiu, kaip jai nepatinka... Ir t.t. smile.gif

O gal ji jau laiminga savo ramiame gyvenime? smile.gif Dovanociau lengva romana bigsmile.gif

Mano mama tai pas mane atvaziuoja. Atsiuskit man stiprybes ir, atleiskit uz issireiskima, px-izmo truputi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dujokaukee @ 2007 05 05, 11:19)
vaižgantė, visai neblogos eilės, tik kai kuriuose vietose aš dar pašlifuočiau cool.gif "Nukąstos" galūnės man nekaip skamba g.gif (kokia pasikėlus aš dabar tongue.gif )

Na taip, ką jau čia man su tavim lygintis. Gi turiu tik 29 m. eiliavimo stažo lotuliukas.gif
Nemėgstu šlifuoti eilėraščių.
Galiu įdėti ir apšlifuotą šiek tiek:

Tu gero kelio palinkėjai...

Tu gero kelio palinkėjai,
Mane už rankos palaikei,
Ir išskridau kartu su vėjais,
O tau "su dievu" pasakiau.

Skridau į skausmą ir į gėlą,
Skridau į džiaugsmą, svajones.
Ėjau į trapią lauko gėlę
Ir medžio paslaptis kilnias.

Nešiaus rudos pelėdos sapną
Ir skruzdėlytės vargelius.
Mačiau pravertą garnio snapą,
Vaivorykštės ryškius šalius.

Tu gero kelio palinkėjai,
Mane už rankos palaikei,
Aš išskridau kartu su vėjais,
Bet kaip sugrįžt,- nepasakei...
Atsakyti
Labai gražios eilės ir Vaižgantės ir jaunosios poetės smile.gif Abi rašot gražiai, linkiu abiems kūrybinės sėkmės 4u.gif
Alan užjaučiu,kad tokią gražią dieną tenka lankyti kapelius console.gif Aš tai per Tėvo dieną važiuoju tėvelio aplankyt į kapus verysad.gif Nors ir supranti,kad tai ne nuo mūsų priklauso,bet vis tiek liūdna....Bet jei bandyt įžvelgt kažką teigiamą,tai turime po labai stiprų ir mylintį angelą sargą danguje....
Taip,kad reikia nebijot rodyt jausmų kol gyvi esam...reikia dažniau pasakyt,kad vienas kitą labai mylim,pasiilgstam ir t.t....Būkim laimingos čia ir dabar wub.gif
Atsakyti
Labas Rytas Saunuoles 4u.gif

su grazia diena Jus, su svieziom mintim, su siltais jausmais ir nuostabia pavasario diena 4u.gif
Paskaitineju Jus, palinkiu kas siuo metu ant sirdeles ir begu mokintis cool.gif

Beje...cia ne i tema, bet is Jusu tokiu protinguoliu gal kas nors kokios literaturos apie A. H. Hanseno verslo ciklo teorija turit? Nelabai ka randu... doh.gif
Dekoju is anksto
Atsakyti
Labas rytas! Ir as pabandysiu kai ka i Vijurkos mintis atsakyti ax.gif
"Ką gali padaryti šiandien, neatidėliok rytojui!"
Matau, as nesu vienintele, kuria Dujokaukaukee ikvepe ka nors grazaus mamai pasakyti (bet ir ne tik Motinos dienos proga), tad nusprendziau jau siandien po visu nuplanuotu darbu pora siltu zodziu jai parasyti, kad nebutu, jog tai grynai Motinos dienos proga parasyta.
Noriu siandien ir langus pagaliau siandien pas save issivalyti, kad dar daugiau sviesos patektu i musu naujai atgimusius namus (bei santykius), kai gris mano brangiausias is darbo, noriu su juo musu sodelyje ramiai pasedet ir pasimegauti bent jau tom trumpom akimirkom iki man iseinant i darba (vertinu kiekviena mums dovanojama minute, nesvarbu kokia ji butu smile.gif )

Čia ir dabar yra viskas, ką turime! Mūsų gyvenimas - ne atsitiktinumas. Tai realiame laike statomas spektaklis, o mes - ant tos pakylos vaidinantys aktoriai.
Dekoju kas diena uz viska: kad man pasiseke ka nors nuveikti, kad netiketu metu, kai kokia nelaiminga smulkmena galejo ivykti, neivyko (dekoju, kad likau apsaugota). Jei kas nors neivyko butent taip, kaip norejau, nesuku sau daugiau galvos, kaip anksciau, i viska ziuriu ramiau, nes zinau, kad taip turi buti ir, galbut tai, ko norejau, ivyks, taciau kiek velliau, man palankesniu laiku smile.gif

bigsmile.gif "Laikas atskleis, kokia buvo vienos ar kitos situacijos prasmė"
Buvo daug mano gyvenime akimirku, kurias nebuvau tinkamai ivertinus, taciua dabar susimastau ir stengiuos pasimokyt is praeities. Zinau, kad kai kurios sunkios gyvenimo pamokos budavo man uzkraunamos, nes tinkamu, perspejanciu laiku, nepasimokiau is ju ar neispejau laiku tam tikru siunciamu zenklu. Dabar esu akylesne ir atlaidesne viskam, ziuriu i gyvenima su sypsena

bigsmile.gif "Šiandien galiu eiti ramiai, esu tikra, kad įvykiai susiklostys man palankia linkme. Nebus nei vieno nenumatyto veiksmo."
Na, negaliu dar pasakyti, kad galiu ramiai eiti (nes kartais pritruksta kantrybes blush2.gif ), bet zinau, kad visi ivykiai klostysis man palankia linkme, nes iki siol buvau ir esu lydima laimingos rankos (kiti tai vadina angelu sargu), bet nepamirstu siai rankai kaskart padekot ir paprasyt, kad ir kita karta man padetu wub.gif

bigsmile.gif Savitaiga - galingas procesas. Kelias į sėkmę prasideda nuo TIKĖJIMO savimi!
Tik neseniai pradejau si procesa, bet greitai pastebejau, kad tai turi didele galia, taciau si galia, netinkamai valdoma, gali ir neigiamu pasekmiu pridaryti. Vis dazniau tikiu savimi! Buna akimirku, kurios bando suzlugdyt ta tikejima, bet stengiuos tas neigiamas mintis apsukti i teigiama puse, nes nenoriu tapti greit sugniuzdoma, taciau, manau, kiek zmogus gyvena, tiek mokosi... nes kiekviena is musu turi tu silpnu akimirku, kai sunkiai begali tai susiklosciusiai situacijai atsispirti

bigsmile.gif "Mano veiksmai tiesiogiai atspindės mano mintis"[/color]
Dazniausiai taip ir buna, kad veiksmai musu mintis atspindi, bet buna, kad padarai ka nors nesusimascius, o paskui tik pagalvoji ( turiu omeny ir teigiamus ir neigiamus veiksmus)

Prašome užeiti! wub.gif
As jau pradzioj uzejau ir beveik kasdien uzsuku cia ax.gif
Atsakyti
Labas visoms. Vakar tvarkiausi ir radau seną lietuvių kalbos diktantą.. keista,bet man jis patiko.Truputį verčia pamąstyti..smile.gif O ir 6iandienos temai tinka smile.gif

Seneka sveikina mieląjį Liucijų

Kam gi klausi, kada esu gimęs? Ąmžius - išorinis dalykas. Kiek aš gyvensiu, priklauso ne nuo menęs, o kaip gyvensiu - nuo manęs.
Štai ką, mielas Liucijau, tau pasakysiu: atsikovok save ir taupyk bei saugok laiką.
Dalį laiko iš mūsų išplešia, o dalis dingsta savaime. Noriu tau pasakyti, kad gėdingiausia švaistyti jį per savo apsileidimą. Įsižiūrėk atidžiau: didžiausia gyvenimo dalis praeina darant klaidas, didelė - nieko neveikiant, o visas gyvenimas - darant ne tai, ką reikia. Ar tu galėtum savo draugų ir pažįstamų tarpe nurodyti bent vieną, kuris brangintų laiką, kuris įvertintų dieną, kuris susimąstytų apie laiko vertę - juk pragyventa akimirka niekad negrįš. Patikėk, kas daugiau gerų darbų nuveiks šiandien, tas mažiau priklausys nuo rytdienos. Viskas, Liucijau, yra svetima, tik laikas mūsų.
Prigimtis mums davė galią valdyti šį vienintelį prabėgantį ir negrąžinamą dalyką, kurį bet kas gali atimti.
Dievaži, kokia mirtingųjų kvailybė: jie, gavę kokį mažmožį, rūpestingai stengiasi atsilyginti, tačiau nė vienas žmogus, atėmęs kito laiką, nemano esąs skolingas, o laikas išties yra vienintelis dalykas, kurio, net ir labai dėkingas būdamas, negali sugrąžinti.
Prisimink bet kurį žmogų, pamąstyk apie visus: kiekvieno gyvenimas užimtas rytdiena. Tu galbūt paklausi, kas čia blogo. Be galo daug. Juk jie ne gyvena, o tik rengiasi gyventi ir viską atidėlioja. Gyvenimas pro juos, begaištančius, betrypiančius vietoje, iš tiesų prabėga lyg svetimas. Neatsigręždamas, nepalikdamas pėdsako.
Lik sveikas, gyvenk, o ne leisk gyvenimą pro šalį!
Atsakyti
laba diena, graži diena wink.gif reiktų nepatingėt užpakalį į lauką išnešti pafotografuoti....
turiu labai gražu g.g. markeso straipsniuką.... surinksiu vėliau ir atkopijuosiu čia wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Indijaa @ 2007 05 05, 14:13)
laba diena, graži diena wink.gif reiktų nepatingėt užpakalį į lauką išnešti pafotografuoti....
turiu labai gražu g.g. markeso straipsniuką.... surinksiu vėliau ir atkopijuosiu čia wink.gif

Mėgsti fotografuoti? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Epona @ 2007 05 05, 14:16)
Mėgsti fotografuoti? rolleyes.gif

nerealiai, dievinu meną,patii galiu išreikšti save tokia meno forma.... cool.gif tik reiktų technikos geresnės 9ty fotoaparato)
Atsakyti
Man irgi fotografija patinka smile.gif net stoti i ją bandysiu rolleyes.gif
Atsakyti