.. pykcio pas Tamsta yra nemazai.. Bejege, ka nors sakyti, jei zmogus uzsikimses ausis! Kaip ir uzmirstas reikalas buvo!
[quote=RVB,2007 05 11, 18:59]
Man atrodo, Manta miega su akiniais ( mano seuo irgi kazkada taip miegodavo, nes jai baisiai tas jausmas patikdavo , o dabar su linzem, taciau pries miega jas issitraukia)
Bet geras vaizdas man susidare, sedi LinetaBlue, skaito, juokiasi, pyyyst ir protezai iskrito
(RVB)
Niu baik Tu, RVB, juk sakiau, kad protezu dar neturiu, o tai juoksites is manes kaip is kokios pirdylos visa laika
O apie tai cia as ir Laura_k, mes labai noretume irgi leliuku, kartais pasvaigstam viena kitai apie savo svajones, bet mums pirma dar padorius vyrus reikia susirasti
Man atrodo, Manta miega su akiniais ( mano seuo irgi kazkada taip miegodavo, nes jai baisiai tas jausmas patikdavo , o dabar su linzem, taciau pries miega jas issitraukia)
Bet geras vaizdas man susidare, sedi LinetaBlue, skaito, juokiasi, pyyyst ir protezai iskrito
(RVB)
Niu baik Tu, RVB, juk sakiau, kad protezu dar neturiu, o tai juoksites is manes kaip is kokios pirdylos visa laika
O apie tai cia as ir Laura_k, mes labai noretume irgi leliuku, kartais pasvaigstam viena kitai apie savo svajones, bet mums pirma dar padorius vyrus reikia susirasti
Beganti ir NYLE MA, sveikos prisijunge
Mums visoms reikia isisamoninti, kad kitu zmoniu nepakeisi. Kai kuriems tiesiog yra labai patogu del savo gyvenimo ivykiu primesti atsakomybe kitiems. Bet kas tik ne as!!!! Ka darysi. Visi mes skirti. Mano anyta viena is tokiu zmoniu. Dar pradzioj bandem kazka sneket, bet paskui supratom, kad tai bergzdzias reikalas. Su laiku ismokau ir vis dar mokausi koncentruotis i jos teigiamas puses, nes man labai sunku bendrauti su tais, kuriu paklausus: kaip gyveni? isgirsti visa tirada skundu
Be galo dziaugiuosi, kad jus esat!!!! Smagu buti tarp gerai nusiteikusiu moteriskaiciu
Mums visoms reikia isisamoninti, kad kitu zmoniu nepakeisi. Kai kuriems tiesiog yra labai patogu del savo gyvenimo ivykiu primesti atsakomybe kitiems. Bet kas tik ne as!!!! Ka darysi. Visi mes skirti. Mano anyta viena is tokiu zmoniu. Dar pradzioj bandem kazka sneket, bet paskui supratom, kad tai bergzdzias reikalas. Su laiku ismokau ir vis dar mokausi koncentruotis i jos teigiamas puses, nes man labai sunku bendrauti su tais, kuriu paklausus: kaip gyveni? isgirsti visa tirada skundu
Be galo dziaugiuosi, kad jus esat!!!! Smagu buti tarp gerai nusiteikusiu moteriskaiciu
Jamaika, tu neteisi.Mergytes ir uzjaute tave, ir dave atsakymus. O kadangi propaguojam pozytivuma, tad ir nelinke pastoviai kapstyti ta pacia beda/skausma diena is dienos; atviksciai stengiames judeti i prieki ir judinti kitus.
Neiskenciau, parasiau, bet nenoriu toliau blusinetis turguje.
Sveikutes, mergaites
Siulau krioklio ir trilitrinio stiklainio pratimuka tokiems atvejams...
Pepilota, pamaniau, kad butu visai nieko perkopinti Zlatan pasisakyma ir ideti ji naujos temos pradzioje.
Sveikutes, mergaites
Pepilota, pamaniau, kad butu visai nieko perkopinti Zlatan pasisakyma ir ideti ji naujos temos pradzioje.
QUOTE(Lietus @ 2007 05 11, 20:44)
Jamaika, tu neteisi.Mergytes ir uzjaute tave, ir dave atsakymus. O kadangi propaguojam pozytivuma, tad ir nelinke pastoviai kapstyti ta pacia beda/skausma diena is dienos; atviksciai stengiames judeti i prieki ir judinti kitus.
Sveikutes, mergaites
Sveikutes, mergaites
Jau nusikopinau i Word.
ziurejau "Mis Lietuva" ta paskutine laida patiko labai is ten viena mintis, kad: visos turime be galo save myleti, nes niekas kitas to uz mus nepadarys ir visos turime jaustis ir buti Karalienes nors ir neturime karunos
kai kurioms mums tai labai aktualu
kai kurioms mums tai labai aktualu
oho
apie citatas.
manoji bus ne iš knygos, o iš gatvės. nuo sienos.
Vilnietės ar dažnai Vilniuj būančios gal pastebėjo - ant sienų bent keliose vietose kažkas dažais išpurškęs paprastučius du klausimus:
Kas, jei ne tu?
Kada, jei ne dabar?
man net diena nušvinta, kai šitą užrašą sutinku
nebijokim svajonių
apie citatas.
manoji bus ne iš knygos, o iš gatvės. nuo sienos.
Vilnietės ar dažnai Vilniuj būančios gal pastebėjo - ant sienų bent keliose vietose kažkas dažais išpurškęs paprastučius du klausimus:
Kas, jei ne tu?
Kada, jei ne dabar?
man net diena nušvinta, kai šitą užrašą sutinku
nebijokim svajonių
Zlatan tylejai vis apacioj, bet kai prabilai tai visos mintys
koks skitumas is knygos ar ne, o cia matai tokie prasmingi zodziai ant sienos
del manes gali buti ir ant tualetinio popieriaus uzrasyta svarbiausia ,kad butu prasminga ir su mintim
del manes gali buti ir ant tualetinio popieriaus uzrasyta svarbiausia ,kad butu prasminga ir su mintim
QUOTE(Laura_k @ 2007 05 11, 21:36)
Zlatan tylejai vis apacioj, bet kai prabilai tai visos mintys
Zlatan saunuole
QUOTE(jamaika @ 2007 05 11, 18:59)
Neieskojau uzuojautos, ir Jusu tema susiradau todel, kad laikiau save pozityviste. Skaiciau atitinkama literatura ir t.t.
Tik kai nutiko nelaime, pasimeciau. Ilindau i tema ir uzdaviau klausima. Norejau rasti atsakyma. O gavau per galva. Pasirodo, ne laiku ir ne vietoje as pasipainiojau. Uztemdziau sypsenas. Nes tikrosios pozityvistes nenori matyti nieko, kas juoda. Geriau sumindys, nustums ir toliau sypsosis.
Tik kai nutiko nelaime, pasimeciau. Ilindau i tema ir uzdaviau klausima. Norejau rasti atsakyma. O gavau per galva. Pasirodo, ne laiku ir ne vietoje as pasipainiojau. Uztemdziau sypsenas. Nes tikrosios pozityvistes nenori matyti nieko, kas juoda. Geriau sumindys, nustums ir toliau sypsosis.
Jamaika, skaiciau tavo pirmaji ar viena is pirmu post'u sioje temoje. Neturejau ka parasyt. Nes mano nuomone, tu atejai ne paguodos. O ir guost as nemoku. Tu is tiesu atejai, kaip ir sakai, su konkreciu klausimu - kaip nutiko, kad va emiau, dariau, naudojau metodika, veike ir... bac. Uz viska teko "sumoketi".
As neturiu tau atsakymo. Neturiu. Todel ir nerasiau vis nieko tau.
Neuztemdei tu sypsenu. Ir patikek, kad paverkti cia ateina daug kas ir nepriimk pasisakymu ta tema taip asmeniskai. Rimtai tau sakau. Juolab, kad tu atejai su gana konkreciu klausimu, o ne su virkavimais.