Įkraunama...
Įkraunama...

Konstruktyvus (pozityvus) mąstymas VII d.

Buvau darželyje mamyčių šventėje. Tokie gražūs tie visi keturmečiai...Bandė mamytėms eilėraščius deklamuoti...Visi tėveliai ir mamytės susigraudino...
Atsakyti
[quote=Vijurka,2007 05 11, 18:33]
Manta turbūt pasiūlė užeiti mūsų naujokėms į fotoalbumą, pasisvečiuoti, save parodyti, mus pamatyti bigsmile.gif
Ar neįdomu, a? smile.gif

P.S. LinetaBlue, tu su dantų protezais jau? blink.gif Kažkuri pamenu su akiniais miega g.gif Nu štai, invalidų draugija biggrin.gif Vajetau, tik neįsižeiskit, aš labai gerai nusiteikusi tai rašau!

[COLOR=deeppink]OOOOOOOOOIIIIIIIII ne ne ne, as neturiu dar protezu, tik sisip parasiau, kad juokingiau ir pozityviau butu thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
...va, jau geriau!! Jau sypsotis galima! Pradedant busimu panelyciu suveliurom pas kirpeja ir suvalgytus tortus!

Fainai, jums, mamos, matyti savo atvaizdus sumazinta forma, a ne?O dar ju kalbas, isvedziojimus girdet...

Atsakyti
QUOTE(Vijurka @ 2007 05 11, 18:33)
Manta turbūt pasiūlė užeiti mūsų naujokėms į fotoalbumą, pasisvečiuoti, save parodyti, mus pamatyti bigsmile.gif
Ar neįdomu, a? smile.gif

P.S. LinetaBlue, tu su dantų protezais jau? blink.gif Kažkuri pamenu su akiniais miega g.gif Nu štai, invalidų draugija biggrin.gif Vajetau, tik neįsižeiskit, aš labai gerai nusiteikusi tai rašau!
P.S. šiandien jau atsisveikinu su Jumis. Vakar susimąsčiau, kad vakarus reikia skirt šeimai, tai bėgu atsiduot jai biggrin.gif
Visoms tik teigiamų minčių, geros nuotaikos. Atsiprašau, jei mano pabandymas pataisyti temą atsisuko prieš mus kitu kampu, na, bet kartais nuleist gazą yra labai naudinga!
Apkabinu visas!

Man atrodo, Manta miega su akiniais ( mano seuo irgi kazkada taip miegodavo, nes jai baisiai tas jausmas patikdavo biggrin.gif , o dabar su linzem, taciau pries miega jas issitraukia)
Bet geras vaizdas man susidare, sedi LinetaBlue, skaito, juokiasi, pyyyst ir protezai iskrito lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Man siandien irgi gera diena ir nuotaika, bet ne visada lendu i eteri, ka nors pakomentuot. Kartais ir patylet geriau, kai neturi, ka pridurt (gyvenime man tai sunkiai sekasi biggrin.gif )
Papildyta:
QUOTE(Laura_k @ 2007 05 11, 18:23)
stok i pozityvia eile  biggrin.gif  dabar Pepilotos ir RVB eile thumbup.gif

ir as noriu  wub.gif  soske.gif

Kazkuri cia pradejo mane stebint, nes labai spardesi del nestuke.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos! Norėčiau jungtis į jūsų gretas, bet šiek tiek nedrąsu man 4u.gif Nežinau nuo ko čia pradėti. Kažkada seniai šiek tiek pirmą temą apie pozityvų mąstymą paskaitydavau, bet vėliau ilgą laiką SM nesilankiau. O dabar grįžau ir žiū, jau VII tema smile.gif Tad nežinau, ar vertėtų perskaityti ir ankstesnes temas, jei jos neištrintos? Ar tiesiog pradėti nuo dabar?
Prisipažįstu dabar nesu vien pozityviai mąstanti, tačiau krypstu link pozityvumo. Norėčiau pabūti tarp pozityviai mąstančių žmonių, kad galėčiau pati labiau užsikrėsti optimistiškumu ax.gif
Atsakyti
Tariu zodi:

Apie nauja tema - rupinuosi is anksto, nes viskam paruosti reikia laiko. Ne viena nedirbam SM. Visos turim savo darbu ir reikalu. Be to, niekada neatidelioju paskutinei dienai. Megstu but pasiruosus is anksto. Nebus kokybes, jei tik paskutiniam puslapy pradesim svarstyt ka reikia daryt. Jei matom savo temos tolesne perspektyva tai pats laikas ja rupintis.

Apie turgu - sutinku 100%. Tema tapo turgum. Siulau tiesiog ignoruoti skundus. Nes kai visos puolam buti guodejom tai taip ir gaunasi. Skunda nukopinam ir nupeistinam i tam skirta tema. Pozityvistes-tai ne guodejos. Skundu aplink visur pilna. Visos TV laidos vien apie tai. Jas ziuri tie, kam to reikia. I si skyreli atejau iekodama kitokiu zmoniu. Butent del to ir neinu i tas temas, kur vyro seuo bloga, anyta pikta, sefas despotas ir is viso viskas blogai doh.gif As irgi turiu rupesciu ir problemu, bet jei noresiu pasiguosti, eisiu i kitas temas.
Siulau daugiau sia tema nesiplesti, o kitos temos pradzioj viska aiskiai isdestyti. Ir taip daryti atidarant kiekviena nauja tema.
Tai as kaip ir isipareigoju dali sito darbo padaryt. Viska perduosiu tai, kuri atidarines nauja tema mirksiukas.gif

Buckis visoms!!! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vijurka @ 2007 05 10, 17:49)
Čia tiems, kurie domisi NLP mirksiukas.gif

"Jei aš priimsiu tave tokį, koks tu esi, tau nebus geriau; tačiau jei laikysiu tave tuo, kuo tu gali tapti, aš tau padėsiu tapti tokiu"

Galbūt taip yra todėl, kad kasdien esame atakuojami milijonų žinučių, kaip turėtume atrodyti, ką turėtume rengtis, ką dera vairuoti ir net kaip turėtume kvepėti. Visa mūsų pačių sukurta masinės medijos mašina turi priversti mus jaustis pakankamai prastai, nes priešingu atveju- kam pirkti naują automobilį, jei ir senas dar važiuoja? blink.gif

Ir kai kažkas nesiseka, paprasčiau pasiguosti.
Įsivaizduokite, pas Jus atėjo bendradarbė, kurią ką tik paliko vyras.
Ką darysite? Kaip paguosite? Ką kalbėsite?
Praktikuojantys NLP, padarė didžiulį atradimą-užjausti neužtenka. Palyginkite: žmogus ką tik palaidojo tėvą.
Draugas jam sako: "Žinau, kaip tau liūdna- tokia netektis visada sunki." Skamba paguodžiančiai ir draugiškai, ar ne? Tačiau kad suvokti, kas sakoma, klausytojas net nesąmoningai turi sutikti su tuo, kad:
1) jam liūdna; 2) jam ir turi būti liūdna, nes tokia netektis visada sunki.

Jei draugas iš tiesų nori padėti, geriau būtų pasakyti taip: "Žinau, kad tikrai rasi jėgų įveikti šią netektį". Akivaizdus skirtumas? Ir jei galvoti, kad žodžiai mūsų neveikia, kam juos apskritai sakyti? Veikia, ir dar kaip! Bent jau kai mes galvojame, kad mums sunku, nes mums ir sunku tik tada, kai mes galvojame, kad sunku."

Super thumbup.gif Ypatingai paskutinė eilutė-sudrebino kažką mano viduj...
Fain,kad pas jus tokia ,šiais laikais reta, pliusinė atmosfera 4u.gif
Pati save auklėju kiekvieną dieną-reikia daugiau teigiamų minčių..
Gal galiu ir aš įsijungt?Priimsit?
Atsakyti
Priimsim priimsim...Bet ir šioje temoje visokių bangelių pasitaiko smile.gif
Atsakyti
Aga, man irgi labai patiko ta guodimo mintis per laodotuves ir kitoki paguodimo metoda!! Norejau prisijungt...bet uzmirsau..

beganti, junkis junkis!!Ir Nyle Ma!! O jei dar ir sava praktine patirtis- super! Tik nebedavokit is anksto sakau! Ir siulau skaityt nuo pirmos temos!!! Nesigailesit!! O kai i 7 dali ateisi, visai kitom akim pazvlegsi thumbup.gif

Tai pepilota, ruosk roges vasara!...
jei ka, as jau gal nuo kokios 5 dalies neisileidziu i nuotaiku siubavimus, ne-temas ir visus kitus briedus..
123456 kaip Tu mamyte? Ar skaitei mano pamastymus i vaikiukus? Mintyse kvieciau Tave prisijungti
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2007 05 11, 18:28)
Priimsim priimsim...Bet ir šioje temoje visokių bangelių pasitaiko smile.gif

Tai matosi, kad banga ką tik nuvilnijo smile.gif

Mano gyvenime buvo laikotarpis, kai norėjau paguodos ir palaikymo, bet iš esmės buvau kaip kiauras ąsotis. Pila pila, o man vis negana. Ir susierzinimas kyldavo kitam žmogui, kad jis nepatenkina lūkesčių. Galų gale ir žmogui atsibosta būti "pilstytoju".
O dabar jaučiu pati savyje energiją. Aš pati galiu save mylėti, pati save paguosti. Galiu pati save "prisipildyti". Niekas kitas "nepripildys" manęs.

Gal ne visai į temą, bet labai norėjosi parašyti šiuos žodžius blush2.gif
Atsakyti
Pilnas asoti-beganti, wub.gif
pati matai, kaip gera ivardinti savo mintis garsiai. Visi mes buvom kiauri asociai ir daug kam salia musu bunant nusibosdavo tuos kiaurumus pildyt... O viena diena atsistoji, ikvepi oro ir matai..Kad esi ne kiauras, o pilnas, kad gali kitus grazindamas skolas pildyti mirksiukas.gif
Ot, graziai ivardinai! Kazkaip pagalvojau, kad ir as tuo asociu bunu. Pilnu ledu, juoko, zibureliu. Tai ir negaila dalintis su kitais! IR AUKSINIAI ZODZIAI: TIK MES PATYS, TIESA SAKANT, IR PRISIPILDOM!!!

Uzkabinai mane smile.gif Lauksiu kitu perliuku cool.gif

O koks grozis Tavo paraso!!! Persirasau!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busVakare: 11 gegužės 2007 - 17:59
Neieskojau uzuojautos, ir Jusu tema susiradau todel, kad laikiau save pozityviste. Skaiciau atitinkama literatura ir t.t.
Tik kai nutiko nelaime, pasimeciau. Ilindau i tema ir uzdaviau klausima. Norejau rasti atsakyma. O gavau per galva. Pasirodo, ne laiku ir ne vietoje as pasipainiojau. Uztemdziau sypsenas. Nes tikrosios pozityvistes nenori matyti nieko, kas juoda. Geriau sumindys, nustums ir toliau sypsosis.

Tai cia tema apie konstruktyvuji mastyma ar plepalai apie tam tikros grupeles zmoniu kasdieninius nuotykius? Matau, kad pastarasis variantas. Tada tikrai as ne vietoje ir ne laiku.
Atsakyti