Įkraunama...
Įkraunama...

Konstruktyvus (pozityvus) mąstymas VII d.

O as esu dekinga Vijurkai visoms keturioms ir tikrai jauciu, kad tai ypatingas zmogus, kuris supranta kito problema, priima kaip savo ir bando Tau padeti 4u.gif Nuostabus zmogus! Ir is viso, as cia tiek daug sirdziai mielu zmogeliuku sutikau, kiek net neturejau draugu per savo gyvenima thumbup.gif busVakare, Manta, Laura_k ir kitos mergaiciukes tikros mano gelbetojos ir nuostabios bendramintes wub.gif Dziaugiuosi, kad tokiu zmoniu buna. Pritariu Vijurkai, kad kai kurios ateje i sia tema labai greitai pasitraukia, nors ir buvo prasomos pasilikti! Gal todel, kad norejo, jog ju gailetu...pastoviai guostu...nesikabino pacios nagais i esama situacija...
Atsakyti
aš irgi noriu apie "temas" ir "ne temas" pasisakyti. "realiu laiku" skaitau jus nuo antros dalies, tik retokai įsikišu.
mane tada ši tema labai patraukė, nes iš pasisakymų tiesiog plūdo energija ir džiaugsmas. entuziazmas. ir labai skyrėsi nuo kitų pašnekesių: "depresija", "klubas visiems depresuojantiems" ir tt.
manau, didžiausia bėda čia - kad žmonės (nežinau, ar tai išskirtinis lietuvių bruožas) yra pripratę prie tokių "depresijos" ar "klubo depresuojantiems" temų, kur "svetimo skausmo nebūna". ČIA yra tema apie pozityvų mąstymą. jei diskutuotojos (ypač tos, nuo pirmųjų temų) pasiūlo nenukrypt nuo temos vėžių, tikrai nemanau, kad jos beširdės. juk niekas neina klaust patarimo dėl neištikimo vyro į kulinarijos skyrelį ar pasakot gimdymo istorijos prie skelbimų.
o apie "konstruktyvius paguodimus" - tai busVakarė gi atskirą temą buvo užvedus. "Pasiguoskim, bet ir uždekim", ar panašiai ji vadinas. nuėjus į busVakarės profilį galima susirast tą temą ir atgaivint - poreikis, kaip matau, yra.
Papildyta:
va čia: http://www.supermama...?...=170177&hl=
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zlatan: 11 gegužės 2007 - 15:18
kuo toliau, tuo graziau...
lietuviai priprate prie depresijos busenos lotuliukas.gif zmones, auginantis Dauno liga sergancius vaikiukus, kazkodel (???) pastoviai tupi temoje svetimo skausmo nebuna g.gif keistuoliai g.gif pavarot biggrin.gif

zinot, neturiu zodziu. Sekmes visoms.
Atsakyti
QUOTE(jamaika @ 2007 05 11, 15:31)
kuo toliau, tuo graziau...
lietuviai priprate prie depresijos busenos  lotuliukas.gif zmones, auginantis Dauno liga sergancius vaikiukus, kazkodel (???) pastoviai tupi temoje svetimo skausmo nebuna  g.gif keistuoliai  g.gif  pavarot  biggrin.gif

zinot, neturiu zodziu. Sekmes visoms.

nekeistuoliai. tai gal dėl to "pastoviai ir tupi" kad tai jiems skirta tema? kur vienas kito vargus žino, dalijasi patirtim ir guodžiasi ar džiaugiasi savo vaikų mažais-dideliais pasiekimais.
savo postu norėjau pasakyti, kad kiekviena tema yra konkrečiai kažkam skirta. todėl offtopicai ir trinami ar perkeliami į plepalus.
Atsakyti
Žaviuosi blaiviai mąstančiomis. Net šypsausi dabar (o prieš tai ašarojau)... "Kabo" apačioje, kvieti kvieti savo pasąmonės galias pasitelkusi, kad prisijunkit, ateikit! Neateina blink.gif Situacija, kurioje atrodo patylės ir jos... Babam postas, tiesus, teisingas, pozityvus! Mergytės kalbėkit! Kaip faina, kad esat! bigsmile.gif
Atsakyti
[SIZE=7]Mergaites, nesikarsciuokit ir nesipykit 4u.gif po gelyte jums kiekvienai wub.gif [/SIZE]
Atsakyti
Šiandien esu laimingas žmogus. Šitaip vakar negalvojau. Dėkoju už tą praeitį, kuri dovanojo šią dabartį - švelnumo netikėtuma wub.gif
Negalime būti šiandien, jei nebuvome vakar.
wub.gif
Atsakyti
Tai va, o dabar nooooooooooooooooooriu pasveikinti musu pozityviu mamyciu ziogiukes, dukrytes ir mergytes, kadangi maciau, jog vakar Vaizgantes dukrytes gimtadienis buvo, o uz keliu dienu Vijurkos dukriuko. Tai palinkesiu, kad tos abi mazyles isaugtu tokios pat protingos pozityvistes kaip ir ju mamules 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LinetaBlue: 11 gegužės 2007 - 15:57
Ačiū LinetaBlue, už sveikinimus! Vakar buvau jau susiruošus vaižgantę sveikint su jos mažosios keturiais metukais, bet susilaikiau ax.gif Kiekvienai mamai vaikas yra didelis džiaugsmiukas. Mudvi šiandien kirpykloje buvom, kaspinų ir spilgučių kol kas nepripažįsta, tai padailinom plaukučių formą, pasipuošėm. Tortas jau šaldytuve, laukiame svečių ir džiūgaujam: diu metai! mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vijurka @ 2007 05 11, 18:06)
Ačiū LinetaBlue, už sveikinimus! Vakar buvau jau susiruošus vaižgantę sveikint su jos mažosios keturiais metukais, bet susilaikiau ax.gif Kiekvienai mamai vaikas yra didelis džiaugsmiukas. Mudvi šiandien kirpykloje buvom, kaspinų ir spilgučių kol kas nepripažįsta, tai padailinom plaukučių formą, pasipuošėm. Tortas jau šaldytuve, laukiame svečių ir džiūgaujam: diu metai! mirksiukas.gif

Niu sakes kaip fainai, negaliu nulaikyt sypsenos, tuoj protezai man iskris jei taip issisiepus sedesiu lotuliukas.gif Vien pagalvojus apie maza panelyte dvieju metuku, kuri sedi kirpykloje kirpejos kedeje biggrin.gif ... As pagalvoju, kad as ir jau noreciau...labai labai...cia ir Jus visos ir visos mano bendradarbes jau uzkretet mane...nes visos nesciuojasi aplinkui nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(LinetaBlue @ 2007 05 11, 17:21)
Niu sakes kaip fainai, negaliu nulaikyt sypsenos, tuoj protezai man iskris jei taip issisiepus sedesiu  lotuliukas.gif Vien pagalvojus apie maza panelyte dvieju metuku, kuri sedi kirpykloje kirpejos kedeje  biggrin.gif ... As pagalvoju, kad as ir jau noreciau...labai labai...cia ir Jus visos ir visos mano bendradarbes jau uzkretet mane...nes visos nesciuojasi aplinkui  nestuke.gif 

stok i pozityvia eile biggrin.gif dabar Pepilotos ir RVB eile thumbup.gif

ir as noriu wub.gif soske.gif
Atsakyti
Manta turbūt pasiūlė užeiti mūsų naujokėms į fotoalbumą, pasisvečiuoti, save parodyti, mus pamatyti bigsmile.gif
Ar neįdomu visai, a? smile.gif

P.S. LinetaBlue, tu su dantų protezais jau? blink.gif Kažkuri pamenu su akiniais miega g.gif Nu štai, invalidų draugija biggrin.gif Vajetau, tik neįsižeiskit, aš labai gerai nusiteikusi tai rašau!

dar kartą P.S. šiandien jau atsisveikinu su Jumis. Vakar susimąsčiau, kad vakarus reikia skirt šeimai, tai bėgu atsiduot jai biggrin.gif
Visoms tik teigiamų minčių, geros nuotaikos. Atsiprašau, jei mano pabandymas pataisyti temą atsisuko prieš mus kitu kampu, na, bet kartais nuleist gazą yra labai naudinga!
Apkabinu visas! Ačiū, kad esat!

Nu reiktų jau eit, bet tokia kompanija apačioje "kabo" thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vijurka: 11 gegužės 2007 - 16:48