Įkraunama...
Įkraunama...

Konstruktyvus (pozityvus) mąstymas VII d.

Kodel cia jauciasi isizeidimas? Kodel kazkas kai ka taiko butent sau?

Vijurka, stengiasi is paskutiniuju atgaivint ta forumo dvasia, kuri teike dziaugsmo ir pasisokinejimo!!! Kiek zmoniu "pasijunge"! Tiesiog mes, "senutes" prisimindamos nuo ko viskas ir prasidejo- kaip buvo- ir kaip yra dabar, stegiames grazinti gerasias dienas! Ir sia pozicija palaikys ne viena!! Kas jau kas- o pozityvumas pas kai kurias yra net uzkreciamas! Tik daznai jauciasi, jog zmogui siuloma pagalba yra tiesiog atmetama. Del jo pacio kitokio mastymo.

Jei pepilota, sutinki padaryti savo zadeta sarasa- esu uz. Ir galiu prisideti (saltiniais). Manau, kad toki sarasa tektu kartoti, kas 10 psl., nes siulomu temu vistiek niekas nesilaiko!

Beto: siulau pradet skaityti nuo 1 temos dalies. Ten net filmu nuorodos yra. Kaip ir Laura_K yra pasisakius thumbup.gif : jei nori pradeti fotografuoti, tai nelendi i 9 tema su pradziamoksliu klausimu, o skaitai viska nuo pirmosios ir keli tau jau tada iskilusius klausimus. Cia ne priekaistas. Cia mano pastebejimas-patarimas.

Kas jau kas, bet Vijurka, yra vienas is tu zmoniu, kurie salia savo darbu ir vaiku auginimo, randa laiko svetimoms problemoms! Mano akivaizdoj apie Vijurka tik gerai arba nieko!!!!!
(O Tu Vijurka nesiteisink!)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busVakare: 11 gegužės 2007 - 13:44
QUOTE(Vijurka @ 2007 05 11, 15:18)
jamaika, labai gaila, kad supranti tiesiogiai. Galiu persiųsti to žmogaus laišką tau į AŽ, ten kalbama ir apie tavo skausmą. Ir kuri mes jo neišgyvenome?
Bet kalba tas žmogus tikrai ne rodydamas į tave. Ir tavo mintims paprieštarausiu, ne žmogų be užuojautos aš suprantu pozityviai mąstantį...

aciu labai 4u.gif matai, ir paciai cituotu minciu autorei buvo kilusi mintis, kad sias mintis galima pritaikyti bus mano situacijai. Todel ir skliausteliuose paaiskino, kad netaiko to man. Taciau as tu skliausteliu cia nemaciau mirksiukas.gif

QUOTE(busVakare @ 2007 05 11, 15:39)
[color=Chocolate]Kodel cia jauciasi isizeidimas? Kodel kazkas kai ka taiko butent sau?

Visu pirma, nesu 'Kazkas', visu antra, nepatyrusi, nesuprasi 4u.gif
Atsakyti
Neuzsivesiu! Bet komentuoti norisi..
Atsakyti
Jamaika, cia man taiko tuos negatyvumus, Tu neimk visai i galva:)kaip ir as neimu:) ir dar su Vaizgante pastoviai nesutinku mirksiukas.gif bet tai tik del to, kad patirtis labai skirtinga su tais paciais dalykais. juk galima savo nuomone turet.
ir man dzin jei kam nepatinka ka parasau, gali neskaityt, praleist ir tiek.
o giliausias ir dvasingiausias zmogus sitoj temoj man atrodo BusVakare, tokia sviesi asmenybe wub.gif

bet vistiek busiu sitoj temoj, man ji butinai reikalinga thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Naoko: 11 gegužės 2007 - 14:00
o zinote ka.... Naujokiu tai atsirado, o musu foto albumas kaip ir nepasipilde. Taigi tiems,kas nezino :
Yra toks fotomeetas, kur sudetos cia plepanciuju nuotrukos, norint gaut adresiuka, reikia siust nuotraukas ONO meilu gyzmono@gmail.com . Gali but ir kelios nuotraukos, jei labai jaau grazi jose esate, arba jei megstate keist veidus, arba shiiap.... Nu o tada jau keliausite pasizvalgyt su kuo jus jau tiap stipriai diskutuojate, ka isimylejote, o ko pradejote nebekest( manau tokiu dar cia nera).
Atsakyti
Labas Mergaites 4u.gif

paskutiniu metu likau aktyvi skaitytoja ir pasyvi rasytoja musu temeleje, seku kiekviena Jusu posta 4u.gif

Na bet zinot siek tiek pakritikuosiu, darosi tikrai kazkoks turgus, viena sako viena, o kita priesingai, netgi priesiska savo nuomone kisa, liudna, nes tikrai pozityvumas kazkur isgaruoja g.gif

Linkiu sugrizti prie esmes... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LinetaBlue: 11 gegužės 2007 - 14:13
siaip cia viskas yra gerai ir nera jokio turgaus. buna gerai tol, kol kuri nors nepradeda "taisyt" temos, lyg joje butu kas ne taip. tada tokios kaip as labai ima i galva ir sirdi, gal tikriausiai kazka sako ne taip ir ne ta ka reikia, o ka reikia, tai vienas Dievas zino
jau ciuoziu i soliariuma pasisildyt, gero vakarelio visom:mirksiukas:
Atsakyti
ir as likau pasyvi.. bet skaitau.. ir neturiu nei ka komentuot.. nes nebesuprantu jau apie ka cia kalba eina..
pritariu Linetai, kad turgus cia.. ir jei viskas butu gerai tai niekas nepultu cia jos "taisyti"...
manau kad niekas nieko asmeniskai cia izeist nenori ir netaiko..o manau jei taikyti tai rasytu tiesiogiai nurodant varda...taip kad nereikia susireiksminti drinks_cheers.gif

kartais paskaitau pirmasias musu temas, tai taip sukyla tas pozityvumas ir gera nuotaika..gaila kad paskutinese keliose temos jau nebelike to.. kelios vis bando dar i tema....

nedarykim i sito skyrelio kazkokiu pasikalbejimu, nes busim iskeltos is cia negryztamai...o ir pati budama moderatore taip padaryciau, visas "off topic" zinutes trinciau nesigailedama g.gif

aciu bis.gif
Atsakyti
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Laurai_K ir jos kojai!!
Atsakyti
QUOTE(busVakare @ 2007 05 11, 15:40)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif Laurai_K ir jos kojai!!

gulint namuose 4 savaites kyla geru minciu biggrin.gif
Atsakyti
Kaip smagu matyt senus ( bet ne pasenusius bigsmile.gif ) veidus! Net dūšia džiaugiasi! biggrin.gif
Naoko, taip aš čia viena iš "taisančių" temą, žinau, neturiu teisės, nu bet vis tiek kažką darau, nes kitaip iškels smile.gif Atradus tokią temą nebesinori iš jos išeiti, bet labai skaudina (patikėk ir mane taip pat) mintys, kurios yra visai nepagrįstos ir priimamos asmeniškai!
Sutinku, busVakare iš tiesų šviesi asmenybė, daug čia tokių, ir Manta, ir pepilota, liepsnelė, Kresida, LinetaBlue...dedu daugtaškį, nes visas priskiriu prie šviesuolių. Argi neigiamai nusiteikęs gali lįsti į tokią temą? ax.gif
Kai susiduri su žodžiais, jog nesuprasi, nes pats nepatyrei, pasijauti bejėgis. Nekyla noras teisintis.
O ką, jei patyriau? Ir man taip pat labai skauda, skauda iki šiol. Ką tokioje situacijoje sakysi man?!
Ką, jei besiguodžiantį žmogutį tikrai širdyje labai užjaučiu ir gatava priglaust kiekvieną kenčiantį? Tik kaip tai parodyt? Kiekvienam rašyti užuojautą, reikšti gailestį? Mėgini likti šone, esi išvadintas pasaulio beširdžiu...
Vakar mėginau apie tai kalbėti cituodama "ne gailestis, o žodžiai, kad viskas susitvarkys, kad rasi savy jėgų,-yra veiksmingi".
Nei vieno neatstūmėm, visus maloniai prašėm pasilikt. Tik bandymas gražint temą į normalią diskusiją iš "turgaus" temos kažkodėl įgauna nesusipratimo, įsižeidimo foną.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vijurka: 11 gegužės 2007 - 15:04
viso labo buvo viena ne taip suprasta zinute. Paaiskino Vijurka ir ramu ant dusios pasidare 4u.gif

Kodel jus eksplotuojate sia tema, vis dar ieskote kazkokiu kabliuku? turgus, negatyvas, ir pan. Kam to reikia?
Atsakyti