busVakare, šaunu skaityti tavo mintis Mažo žmogaus pasaulėlis jau dabar įgauna poreikį žinioms ir pojūčiams. Tu padėsi savo kūdikiui į tą pasaulį pažvelgti visai kitokiu žvilgsniu, labai žaviuosi! Glostyk, kalbėk, dainuok, šypsokis... Tai dalykai, kurie turi vertę ir duoda rezultatus.
pepilota, aš neatidarinėsiu naujos temos, atsiras žmonių, kurie tai padarys geriau už mane Nežinau, ar tai mes išsisėmėme, bet šią temą norėjau matyti kiek kitokią. Varijuoti jau dažnai nėra ir noro, manau, jog daugelis savyje tai jaučia.
Šiandien nuostabi diena . Šiandien aš galiu būti bet kuo, kuo tik norėsiu būti. Šiandien aš užsidėsiu hipišką suknelę, apsiraišiosiu riešus spalvotom virvelėm, o į plaukus įsisegsiu kaspinėlį. Ir neimsiu nė lašo alkoholio burnon (kaip visada). Va taip šiandien švęsiu paskutinį skambutį. Myliu savo abstinencinį nusiteikimą
QUOTE(Vijurka @ 2007 05 11, 10:49)
busVakare, šaunu skaityti tavo mintis Mažo žmogaus pasaulėlis jau dabar įgauna poreikį žinioms ir pojūčiams. Tu padėsi savo kūdikiui į tą pasaulį pažvelgti visai kitokiu žvilgsniu, labai žaviuosi! Glostyk, kalbėk, dainuok, šypsokis... Tai dalykai, kurie turi vertę ir duoda rezultatus.
pepilota, aš neatidarinėsiu naujos temos, atsiras žmonių, kurie tai padarys geriau už mane Nežinau, ar tai mes išsisėmėme, bet šią temą norėjau matyti kiek kitokią. Varijuoti jau dažnai nėra ir noro, manau, jog daugelis savyje tai jaučia.
Vjurka, o kokia noretum matyti sita tema? kaip ja isivaizdavai (isivaizduoji)?
Labas rytas visoms!
Merginos, tema dar tik ipusejo, o jus jau aptariat sekancia tema! Tai negi dabar bendrausim tik apie tai likusius 25 psl? Ka gali zinot, gal mums bebendraujant ateis kam norslabai gili mintis ir butent taip bus nauja tema pavadinta. Nedarykit jau dabar is muses dramblio Geriau palinkekim viena kitai grazios ir labai sekmingos dienos
Merginos, tema dar tik ipusejo, o jus jau aptariat sekancia tema! Tai negi dabar bendrausim tik apie tai likusius 25 psl? Ka gali zinot, gal mums bebendraujant ateis kam norslabai gili mintis ir butent taip bus nauja tema pavadinta. Nedarykit jau dabar is muses dramblio Geriau palinkekim viena kitai grazios ir labai sekmingos dienos
Labas visoms šią naują, gražią ir prasmingą dieną
Man irgi atrodo kad rūpintis nauja tema dar per anksti Kai ateis laikas bus ir nauja tema
Gyvenkim ir džiaukimės šia diena,kaip vaikai
Man irgi atrodo kad rūpintis nauja tema dar per anksti Kai ateis laikas bus ir nauja tema
Gyvenkim ir džiaukimės šia diena,kaip vaikai
QUOTE(Mantuska @ 2007 05 11, 10:08)
Vjurka, o kokia noretum matyti sita tema? kaip ja isivaizdavai (isivaizduoji)?
Vakar gavau laišką į AŽ, iš vieno nario, kuris nepasisako mūsų temoje, tik skaito ją. Ir labai gaila, kad TIK SKAITO, nes tikiu, kad tikrai turėtų ką pasakyti...
Gal labai nesupyks tas žmogus, bet pacituosiu:
"Kai atradau pozityvu mastyma, norejau pasidalint mintim apie ji su artimiausiais zmonem, bet pamaciau, kad neapsimoka- lieki nesuprastas. Man labai patiko Luisos Hay mintis, kad nereikia pirsti savo mastymo ir minciu kitiems, kam reikia , pats atranda ka skaityt, kaip tobulet ar bendraut. Sakysi, kad tema tam ir yra? Taip, tema gal ir tam , tik kad yra "negatyvu" , kurie savo verkimu ir bloga nuotaika uzbraukia visa temos pozityvuma. Tik tada , kuriu galu list i tema, jei mastai kitaip? kad pilstyt zibalo i ugni? kad viska piest neigiamom spalvom? susirask tada gera psichologa- issiliesi iki valiai".
Tai štai, norėčiau, kad mūsų tema būtų kitokia, bet galiu ją keisti tik iš savo pusės
P.S. dėl naujos temos, mergaitės, kažką ne taip supratote Mes nestrateguojam dėl temų, kurios dar neatidaromos, reikia užbaigt šią. pepilota tiesiog pasiūlė, kad reikėtų temos pradžioje talpinti nuorodas, taip būtų lengviau žmonėms besidomintiems šia tema. Tiek ir tos bėdos čia O ir atidaryti temas, kaip ir jas uždaryti niekas neįpareigojo vieno ar kito nario, kas norės, kas tuo momentu bus eteryje, tas užbaigs ir atidarys. Tikrai nematau jokios problemos.
QUOTE(Vijurka @ 2007 05 11, 14:00)
[color=purple]Vakar gavau laišką į AŽ, iš vieno nario, kuris nepasisako mūsų temoje, tik skaito ją. Ir labai gaila, kad TIK SKAITO, nes tikiu, kad tikrai turėtų ką pasakyti...
"Kai atradau pozityvu mastyma, norejau pasidalint mintim apie ji su artimiausiais zmonem, bet pamaciau, kad neapsimoka- lieki nesuprastas. Man labai patiko Luisos Hay mintis, kad nereikia pirsti savo mastymo ir minciu kitiems, kam reikia , pats atranda ka skaityt, kaip tobulet ar bendraut. Sakysi, kad tema tam ir yra? Taip, tema gal ir tam , tik kad yra "negatyvu" , kurie savo verkimu ir bloga nuotaika uzbraukia visa temos pozityvuma. Tik tada , kuriu galu list i tema, jei mastai kitaip? kad pilstyt zibalo i ugni? kad viska piest neigiamom spalvom? susirask tada gera psichologa- issiliesi iki valiai".
supratau viska puikiai. Nors kelis kartus atsiprasiau uz savo negatyvias mintis, bet visgi uzkliuvo.
Forumas yra viesas dalykas, temos yra skirtos skaitymui ir komentaru rasymui. Visos pozityvistes turi teise cia rasyti lygiai tiek pat, kiek ir as. Del psichologo dar neaisku kam jo labiau reikia.
Svetimo skausmo nebuna, ar ne? Bet jo ir nereikia. Gaila, kad ir elementaraus zmoniskumo pas kai kuriuos zmones nelabai rasi.
Kam ilindau i sia tema? Nes norejau rasti knyguciu sarasiuku, kad galeciau paskaityti, rasti nusiraminima. Todel ir pasiuliau sudaryti sarasa ir patalpinti i pirma temos psl. Nesitikejau, kad "uzbrauksiu visa temos pozityvuma" Silpnas tas pozityvumas, jei pries zmogaus nesekmes nosis raukote ir sakote fuu.
QUOTE(Vijurka @ 2007 05 11, 15:18)
jamaika, labai gaila, kad supranti tiesiogiai. Galiu persiųsti to žmogaus laišką tau į AŽ, ten kalbama ir apie tavo skausmą. Ir kuri mes jo neišgyvenome?
Bet kalba tas žmogus tikrai ne rodydamas į tave. Ir tavo mintims prieštarauju, ne žmogų be užuojautos aš suprantu pozityviai mąstantį...
Bet kalba tas žmogus tikrai ne rodydamas į tave. Ir tavo mintims prieštarauju, ne žmogų be užuojautos aš suprantu pozityviai mąstantį...
zinai, butu lengviau galvoti, kad ne man tai buvo taikyta, nes priesingu atveju, nesuvokiu tokio ziaurumo. Jau ir taip pritrenke mintis, kad jei mylesime vaika ar vyra begaline meile, tai neisvengiamai juos prarasime
QUOTE(jamaika @ 2007 05 11, 13:11)
supratau viska puikiai. Nors kelis kartus atsiprasiau uz savo negatyvias mintis, bet visgi uzkliuvo.
Forumas yra viesas dalykas, temos yra skirtos skaitymui ir komentaru rasymui. Visos pozityvistes turi teise cia rasyti lygiai tiek pat, kiek ir as. Del psichologo dar neaisku kam jo labiau reikia.
Svetimo skausmo nebuna, ar ne? Bet jo ir nereikia. Gaila, kad ir elementaraus zmoniskumo pas kai kuriuos zmones nelabai rasi.
Kam ilindau i sia tema? Nes norejau rasti knyguciu sarasiuku, kad galeciau paskaityti, rasti nusiraminima. Todel ir pasiuliau sudaryti sarasa ir patalpinti i pirma temos psl. Nesitikejau, kad "uzbrauksiu visa temos pozityvuma" Silpnas tas pozityvumas, jei pries zmogaus nesekmes nosis raukote ir sakote fuu.
Jamaika, o as tikria nemanau, kad tai buvo adresuota tau.... Kazkokdel mes labai lengvai megstame prisisavint svetimas nuodemes... Manau tikrai to nereiktu, juolabiau, jei mokomes gyvent pozityviai. Pozityvumas ne esame situacija, bet poziuris i esama situacija.
O as manau, kad jei zmogus atejo vergdamas cia, tai jis butent atejo ieskoti POZITYVUMO ir pas jy YRA NORAS KEISTIS IR MASTYT KONSTRUKTYVIAI. Jis atejo pagalbos ir jis cia ja gaus. Pagalbos prasyt neisdescius situacijos manau neimanoma, nes bus neaisku kuria linkme padet...
O ish kitos puses...... Kas ka nori, tas cia ta ir randa, tai irgi zmogaus poziuris. Jei atejes matai labiau negatyvuma nei pozityvuma, vadinas tavo vidus labiau glaudzias dar prie to, o jei matai skanduojancias pozitivystes ir mastancias kaip pakreipt poziury i situacija, velgi kitaip. Zmogaus gyvenimas eina sinusoides principu ir manau visoms esancioms cia tai aisku, vieni zmogeliukai susitvarko patys, kitiems reikia palaikymo tam susitvarkymui. O diskusijose ir gincuose gimsta tiesa.
Ka yra pasakes? "Nera blogo oro - yra tik blogas apsirengimas".
QUOTE(jamaika @ 2007 05 11, 13:22)
zinai, butu lengviau galvoti, kad ne man tai buvo taikyta, nes priesingu atveju, nesuvokiu tokio ziaurumo. Jau ir taip pritrenke mintis, kad jei mylesime vaika ar vyra begaline meile, tai neisvengiamai juos prarasime
jamaika, paskaityk AŽ, persiunčiau tau to žmogaus laišką rašytą man. Gal tas žmogiukas nesupyks, jo vardas nefigūruoja, kitokiu atveju bus labai gaila, jei noru paaiškinti nutrauksiu mūsų susirašymus.
O vaižgantės mintys, jos tiesios, be užuolankų, vieniems tai patinka, kitus kiek stebina, ar šokiruoja. Kiekvienas liekame prie savo nuomonės. vaižgantė pasaulį mato kur kas giliau nei daugelis mūsų, tokiais žmonėmis aš tik žaviuosi, niekada negalėčiau taikyti jokios klinikos dėl to, kad žmogus regi angelus, mato ligas...Tai ne kiekvienam duota matyti.