as irgi vakarieniaudama skaitineju. Kazkaip neturiu ka pakomentuot, gal issekau nuo darbu... Ir dar reikia daikciukus susidet, nes ryt po darbo beveik tiesiai pas Pepilota!
QUOTE(Vijurka @ 2007 05 10, 21:50)
liepsnele, pepilota, LinetaBlue, ko tokios pasyvios tapot?
Ai nezinau, kazkaip nera ikvepimo siuo metu pozityviai rasyt, gaunasi tik savo pasaulelyje pozityviai mastytt - labai dziaugiuosi, kad gaunasi dar tiek! Be to, labai daug mokausi, atidejinejau viska, galvojau bus nesunku, o dabar viskas vienoj vietoj...per mazai 24 valandu per para pasidare
OOO!!! Dabar man net klausimas kilo - o kaip mastyti pozityviai kai mokslai smaugia? Kaip save nuteigti, ka vizualizuoti ir t.t.???
Beje Vijurka , visai smagu, kad pasigedai manes
Mes šiandien pozityviai nusiteikę atšventėm dukros 4-ą gimtadienį.
As tai turiu pasiulyma musu sekanciai temai. Cia jau kazkas is nauju mergaiciu buvo iskelusi ideja. Siulau kitos temos pirmam puslapy surasyt literatura, kuria remiames, mazdaug aprasyti ka praktikuojam, naudingu puslapiu nuorodas sudet. Padaryti toki izangini informacini puslapi. Ka manot? Galeciau prie to prisidet. Sudaryciau sarasa knygu, nuorodu nete. Laukiu pasiulymu.
Manau tai suteiktu daugiau info naujokems, isvengtume pasikartojanciu klausimu, skundu ir dejavimu. Kazkaip viska labiau apibreztume ir judetume toliau i prieki.
Siaip manau, kad si tema labai reikalinga ir prasminga.
Buckiai visoms!!! Traukiu link lovytes. Ryt lekiu i Londona su reikaliukais
Uzsuksiu po pietu. Ate
Manau tai suteiktu daugiau info naujokems, isvengtume pasikartojanciu klausimu, skundu ir dejavimu. Kazkaip viska labiau apibreztume ir judetume toliau i prieki.
Siaip manau, kad si tema labai reikalinga ir prasminga.
Buckiai visoms!!! Traukiu link lovytes. Ryt lekiu i Londona su reikaliukais
Uzsuksiu po pietu. Ate
QUOTE(pepilota @ 2007 05 11, 00:07)
Taip Aciu, kad uzsiimsi
Geros visoms dienos Dvyliktokems gero paskutinio skambucio
Labukas!
QUOTE(Vijurka @ 2007 05 11, 10:57)
Labas rytas!
pepilota, labai pritariu tavo pasiūlytai minčiai, padaryti informacinį pusl. su nuorodomis ir literatūros sąrašą
Tai jau VIII d. ruoškis atidarinėti Tu
pepilota, labai pritariu tavo pasiūlytai minčiai, padaryti informacinį pusl. su nuorodomis ir literatūros sąrašą
Tai jau VIII d. ruoškis atidarinėti Tu
Labas rytas!!!!
As trumpam, nes jau islekiu apuostineti busimu savo verslo plotu
As i atidarinejima nepretenduoju, tik siulausi padeti tai, kuri tai darys. T.y. arba tau, arba BusVakarei
kazkaip gal pakreipsiu savo ir jusu mintis visaaaaaai kita linkme. Juolab, kad kazkada net galvojau apie tokios temos atidaryma tik ne sitame skyrelyje.
Vakar pagavau save prekybos centre besisypsancia... Siaip. Pastebejau, kad uzkalbinu senas bobutes, padedu joms ne tik aukstai padeta grietine paimti.. Tiesiog... Tiesiog gyvenu ir visus aplink esamus dalykus fiksuoju kitaip. Mintyse daznai dekoju Dievuliukui uz jo kuryba. Taip taip tie kitokie gormonai mane veikia. Ir tai vyksta lyg savaime! Esu isitikinus, kad visos nuotaikos fiksuojasi toje mazoje gyvybeje!
Vaikiuko prigimtis priklauso nuo daugelio dalykeliu, kuriuos tevai savo mintim ir jausmais prisitraukia. Ir sitoje vietoje Aivanovo citata:
"Jeigu moterys iprastu rasyti savo nestumo dienorasti, jos konstatuotu, kad vaikas vienokiu ar kitokiu budu savo gyvenime pakartoja visas per siuos 9 nestumo menesius ju patirtas busenas."
"Stai as turiu visas galimybes per 9 menesius padaryti taip, kad mano vaikelis butu sveikas, grazus, protingas, kilnus, kupinas meiles...Turiu budeti, kad savo mintimis, pojuciais, norais ir veiksmais teikciau jam tik pacius gryniausisus elementus ir sitaip pagelbeciau jo susiformavimui".
Niekada neziurejau i nestumo perioda kaip i fiziologine busena. Man tai visada siejosi su kazkokiu mistiniu dalyku, su Naujo pradzia. Seja prasideda jau tame etape, kai tevai nori tureti vaiku. O kai mama suzino, kad jau seklyte sudygo- prasideda tas Didysis Darbas "rupestis, prieziura, kad isaugtu stiebelis, ziedai, vaisiai". Galima i tai pazvelgti labai paprastai: Vistiek isaugs. Vistiek ziedus sukraus, nes kiekvienas atsinesa savo spalva, skoni (kalbu apie charakteri). Bet galima i tai pazvelgti giliau: kaip uzaugs? Koks uzaugs?
Daznai sakome: svarbu, kad sveikas! Paskui norime, kad butu protingas, dar veliau, turtingas.
O as noriu, kad butu sveikas ir gilus-siltas zmogutis.
Nusipirkau vakar 3 knygas:
A. Zarskus "As iki gimimo", "Gimimo slepinys", E. C. Prohhet "Jusu mazylio sielos ugdymas" (aciu Vaizgantei uz rekomendacija). Gal tai kazkam bus naudinga.
Vakar pagavau save prekybos centre besisypsancia... Siaip. Pastebejau, kad uzkalbinu senas bobutes, padedu joms ne tik aukstai padeta grietine paimti.. Tiesiog... Tiesiog gyvenu ir visus aplink esamus dalykus fiksuoju kitaip. Mintyse daznai dekoju Dievuliukui uz jo kuryba. Taip taip tie kitokie gormonai mane veikia. Ir tai vyksta lyg savaime! Esu isitikinus, kad visos nuotaikos fiksuojasi toje mazoje gyvybeje!
Vaikiuko prigimtis priklauso nuo daugelio dalykeliu, kuriuos tevai savo mintim ir jausmais prisitraukia. Ir sitoje vietoje Aivanovo citata:
"Jeigu moterys iprastu rasyti savo nestumo dienorasti, jos konstatuotu, kad vaikas vienokiu ar kitokiu budu savo gyvenime pakartoja visas per siuos 9 nestumo menesius ju patirtas busenas."
"Stai as turiu visas galimybes per 9 menesius padaryti taip, kad mano vaikelis butu sveikas, grazus, protingas, kilnus, kupinas meiles...Turiu budeti, kad savo mintimis, pojuciais, norais ir veiksmais teikciau jam tik pacius gryniausisus elementus ir sitaip pagelbeciau jo susiformavimui".
Niekada neziurejau i nestumo perioda kaip i fiziologine busena. Man tai visada siejosi su kazkokiu mistiniu dalyku, su Naujo pradzia. Seja prasideda jau tame etape, kai tevai nori tureti vaiku. O kai mama suzino, kad jau seklyte sudygo- prasideda tas Didysis Darbas "rupestis, prieziura, kad isaugtu stiebelis, ziedai, vaisiai". Galima i tai pazvelgti labai paprastai: Vistiek isaugs. Vistiek ziedus sukraus, nes kiekvienas atsinesa savo spalva, skoni (kalbu apie charakteri). Bet galima i tai pazvelgti giliau: kaip uzaugs? Koks uzaugs?
Daznai sakome: svarbu, kad sveikas! Paskui norime, kad butu protingas, dar veliau, turtingas.
O as noriu, kad butu sveikas ir gilus-siltas zmogutis.
Nusipirkau vakar 3 knygas:
A. Zarskus "As iki gimimo", "Gimimo slepinys", E. C. Prohhet "Jusu mazylio sielos ugdymas" (aciu Vaizgantei uz rekomendacija). Gal tai kazkam bus naudinga.